Cautare

5096 de rezultate pentru "cine" (6.35 secunde)
Pe ei cine sa-i apere? ... Cine se mai indoia ca masurile autoritaristului din Dealul Cotrocenilor ar fi rezultatul unor consultari serioase, colective, credem ca, in sfarsit, s-au lamurit. ... Cine e in conceptia Maretului de vina de criza din cauza careia traim cu sabia ridicata deasupra capului?
Cine iese in strada, domnule presedinte? ... cine nu pregateste proiectele, programele pentru absorbtia banilor? ... Dar cine sta prost, ca nu ne-ati spus? ... Dar pe cine sa faci reconversia, ca ai nevoie de somaj?
daca nu Victor Ponta, care poate sa faca reforma, cine poate... ... Bun, va intreb, dupa Traian Basescu cine poate urma? ... Bun, atunci probabil va spune cine i-a finantat concediul prin Liban, daca tot..., nu neaparat in vara asta. ... cine le continua?
In al doilea rand, avem majoritatea in Consiliul Judetean Dolj si chiar in momente mai grele, ca acela in care PSD a intrat la guvernare si mie mi se cerea sa ies din aceasta asociatie cu liberalii si se vorbea de un mariaj "a trois", eu mereu spuneam ca merg in continuare cu cine am dat palma.
ciao amore, ciao ", Copila pare ca uita de tata si o intreaba cu cine a vorbit. ... Oameni buni spuneti sincer, ca altfel cine stie ce se intimpla ", fac soferii un apel. ... Cine stie ce-mi face asta pina ce vin ", spune ingrijorat batrinul.
Cine are atate miliarde ca sa poata sa imprumute Italia, Franta, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru pana si Germania, veti vedea in curand cum se va intoarce ca un bumerang aceasta criza si impotriva Germaniei, ...cine are atatea miliarde ca sa imprumute statele lumii si acum le cere inapoi?
Magazinele neschimbate cu bibelourile ingropate in plusul din vitrine, cutiile goale de bomboane asezate in diferite pozitii, pentru reclama cine stie carui sortiment de mult disparut, si Pegasul dintr-o alta vitrina a unui magazin de sport, cu ghidonul nichelat si lucitor si copiii care se intrebau in fiecare zi, trecand si oprindu-se in fata vitrinei, cine o va castiga ?
La intrebarea "Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale si ar candida pentru functia de presedinte al Romaniei urmatoarele persoane, cu cine ati vota?", raspunsurile se impart astfel:
Pe cine nu intereseaza asa ceva? Si pe cine deranjeaza o asemenea institutie si un asemenea studiu? ... Cine vrea are posibilitatea sa cunoasca, este si un site al institutului, sunt aceste publicatii care apar, sunt cartile care au aparut.
Cine mama dracului e Gusa? Ma, cine mama dracului e Gusa asta? Pentru cine joaca?
Cine pierde si cine castiga de pe urma aiuritoarei decizii a lui Crin Antonescu, de a-l demite pe liberalul cu cele mai bune rezultate pe linie de organizatie din tot partidul? ... Cine castiga, insa, din poveste?
Premierul Victor Ponta a declarat azi ca inca nu a stabilit cu presedintele Traian Basescu cine va reprezenta Romania la Consiliul European din 23 mai, adaugand ca "important este ca cine va merge sa aiba un mandat foarte clar", informeaza NewsIn.
Intrebat de jurnalist cine crede ca a declansat referendumul( PSD, PNL sau Dan Voiculuescu), Dancu a raspuns ca "polemica asta despre cine a inceput este absurda si arata ca noi nu avem memorie sociala nici de cateva luni, ce sa mai spunem de memorie istorica, pare deja o imposibilitate.
Iar unul dintre principalele vicii consta in coruptia institutionalizata, consolidata sub regimul Basescu, in ciuda unor aparente, uneori prea zgomotoase chiar, create de actiunile celor peste 5.000 de procurori, ale comsiarilor ANAF - s-a vazut cine le-a fost conducatorul - sau asa-zisei lupte pentru integritate declansata de ANI.
Cine esti tu Basescu? ... "Cine esti tu Basescu sa spui de ce ai nevoie? Cine esti tu?", a intrebat Antonescu, care considera inacceptabil modul in care Basescu se raporteaza la institutii. ... Toata lumea stie cine este Traian Basescu", crede Crin Antonescu.
Adversarii ne raspundeau in cor, intreband "pe cine?", iar noi indicam pe cine din grupul lor ni l-am dori. ... "tara, tara, vrem presedinte?", "pe cine?" intreaba tot el, pentru a-si raspunde:
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Inca un ,,cine zice, ala eā€™ā€™!', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Dati, domnilor, ca aveti in cine!", pe care o puteti citi in continuare.
Oare cine l-o fi otravit? ... Intelegeti intre cine si cine stam, prietenii mei? Intelegeti de ce credem ca noi hotaram ca vrem manifestatii?
Dar cine mai sta azi sa rascoleasca detalii?). Cu cine defilati voi? ... Dar stiti cine ma enerveaza pe mine mai tare ca mustata lui Dragnea si aroganta sau plagiatul lui Ponta?
google-analytics.com