Cautare

28320 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2009 6 dec" (3.27 secunde)
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Articol publicat in data de 23 Dec. 2009. In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec. 1989 - 22 dec. 2009), ziarele au ocupat un loc central.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Deci este vorba de destinatia incerta a unei sume de aproximativ 2,6 miliarde de Euro! 'Premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul vrea un fond national de investitii care sa poata pune la dispozitie resurse financiare pentru proiecte majore.
Unitatile BCR vor avea program normal de lucru cu publicul in zilele de 28, 29 si 30 decembrie Banca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii.
6 iul. ... Dupa absolvire a lucrat ca lector la sectia Proza-Poezie a Editurii Albatros (1970-1985), functionar la Centrala Editoriala (dec. 1985-1989), realizator la Redactia Culturala a Televiziunii Romane (pana in 1995).
Sufletul omului este ceea ce reprezinta o fiinta omeneasca din momentul in care s-a nascut si pana a murit. ... Dar acest element volitional este un motor, un impuls continuu spre moarte, pentru a invinge materia.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
In editia de ieri seara a emisiunii Miezul problemei, difuzata la National Tv, Madalin Ionescu a continuat seria discutiilor legate de executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
Conflict constitutional Iohannis- 8,19% (1676 voturi) Rezultatele prezentate in acest articol erau cele publicate pe site luni 24-Dec-2018 ora06:44. Sondajul a inceput la 23-Dec-2018 08:37.
Prima tableta a fost iPad, lansata de compania Apple, urmata de Samsung Galaxy Tab, precum si altele.
Faceti poduri cât mai multe peste Prut, impânziti Republica Moldova cu intreprinderi românesti si româno-basarabene, vindeti si cumparati unii de la altii si casatoriti-va copiii, tot asa de-o parte si de alta a Prutului.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Romania nu a iesit din criza, poate ca doamna Udrea a iesit din criza sau domnul Basescu Presedintele Partidului Social-Democrat, Victor Ponta, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Bucuresti, ca Romania nu a iesit din criza, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, transmite Agerpres.
google-analytics.com