Cautare

213 de rezultate pentru "christian ciocan" (3.20 secunde)
Christian Ciocan a ajuns la spital Surse medicale declara ca in urma cu ceva timp, Christian Ciocan a efectuat un consult la un spital din Capitala.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Politistul Christian Ciocan se afla pe lista celor circa 10.000 de angajati ai Ministerului de Interne care vor fi restructurati in cel mult doua luni. ... Dar cine are interes sa restructureze postul pe care il ocupa comisarul-sef Christian Ciocan?
Christian Ciocan, actualul purtator de cuvant al Politiei Capitalei a luat decizia de a parasi functia de conducere pe care o detine in cadrul sistemului de relatii publice al institutiei.
Christian Ciocan, sef al Biroului de informare a presei din Politia Romana Christian Ciocan, fost purtator de cuvant al Politiei Capitalei, este, incepand din 6 iulie, seful Biroului de informare a presei din cadrul Centrului de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane.
Cunoscut ca un om deosebit de sociabil, Christian nu si-a uitat prietenii - chiar virtuali - mai ales in aceste zile cand este cunoscut faptul ca semenii nostri cad in butoiul cu melancolie.
Comisarul Christian Ciocan a fost multi ani imaginea Politiei Romane, reusind sa schimbe, in calitate de purtator de cuvant, anumite stereoripuri mentale din opinia publica despre aceasta institutie.
Intr-o postare pe pagina sa de facebook, o fotografie in care Christian Ciocan apare alaturi de Ion Iliescu, a strans imediat 100 de like-uri. ... "Un criminal si un politist in aceeasi poza, deja prea mult, domnule Ciocan.
La 15 iunie 2005, Christian Ciocan venea de la Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti, pentru a fi seful Biroului Informare si Relatii Publice, dar si purtator de cuvant al Politiei Capitalei.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Christian Ciocan este membru cu drepturi depline al ASOCIATIEI EUROPENE A DIRECTORILOR DE COMUNICARE (EACD) de la inceputul anului 2010 si va participa in perioada 30 iunie - 1 iulie la Summitul European al Directorilor de Comunicare de la Bruxelles, fiind totodata, invitat personal de catre Presedintele EACD - Dr.
Christian Ciocan este un om care a realizat multe lucruri la Politia Romana, avand o minte deschisa. ... Christian Ciocan si-a postat pe pagina sa de facebook cele trei carti pe care le-a publicat pana acum. ... Ciocan nu a facut pana acum publica activitatea sa scriitoriceasca.
Conducerea Centrului de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane a precizat ca seful Biroului Informarea Presei din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si purtatorul de cuvant al acestei institutii este in continuare Christian Ciocan, potrivit unui comunicat de presa.
Din pacate, si la Satu Mare procurorul-sef Ioan Moldovan a cautat in primul rind sa raspunda comenzilor politice ale liderilor locali ai PSD, dublate uneori de interese oneroase, iar nu imperativelor anticoruptie.in anii 2003-2004 procurorul-sef Moldovan a cautat sa intre pe sub pielea presedintelui organizatiei judetene a PSD, Gheorghe Ciocan, care a indeplinit si functia de prefect al judetului Satu Mare in perioada ianuarie 2001-mai 2004.
Gura targului spune ca la Primaria Generala a Capitalei ar candida si Christian Ciocan. Asemeni politicienilor, Christian Ciocan a preferat sa se retraga din spatiul public pentru a candida, se pare, la Primaria Generala a Capitalei.
Christian Ciocan a fost unul dintre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare.
Christian Ciocan, MESAJ EMOTIONANT pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana.
Comisarul-Sef Christian Ciocan a fost acceptat sa devina membru al Asociatiei Europene a Directorilor in Comunicare.
Comisarul Christian Ciocan si-a cumparat de putin timp un laptop de dimensiuni mici pe care il foloseste pentru a comunica cu jurnalistii. ... Christian Ciocan a declarat ca doreste sa doteze Serviciul Informare si Relatii Publice pe care il conduce, cu cate un laptop, similar pentru fiecare dintre subalternii sai.
Comisarul-sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al politiei Capitalei, ar putea prelua functia de inspector-sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, fiind cotat ca avand cele mai mari sanse pentru aceasta functie.
google-analytics.com