Cautare

14797 de rezultate pentru "carcotasii fara toni" (3.41 secunde)
Dica a vorbit si despre numirea lui Toni Petrea la FCSB. "Da, a avut loc disuctia, saptamana trecuta, vineri. S-a petrecut, ba da.
Chindia Targoviste s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Mioveni, iar echipa lui Toni Petrea este pe locul 12 in Superliga.
La o zi dupa retrogradarea Chindiei in esalonul secund, presedintele clubului a vorbit despre situatia lui Toni Petrea, aflat la final de contract.
Faptul se datoreaza, fara nici un dubiu, victoriei lui Traian Basescu in alegerile prezidentiale. Oricat ar da-o la-ntors carcotasii de toate culorile, evidenta e neiertatoare.
Desi de asteptat sa o obtina, cum ar spune carcotasii, marea performanta incearca sa contrazica zvonurile care ziceau ca logodnica bogatasului s-a transferat la liceul din Snagov taman inaintea examenelor pentru ca ii era frica de amenintarile voalate ale fostilor profesori din Bacaul natal, care aveau de gand sa o supravegheze indeaproape in perioada examenelor de bac.
Carcotasii au si ei dreptate atunci cand pretind ca Dinamo a ramas tot... ... Ii asteapta acum un meci dificil la Cluj, dar trebuie abordat fara complexe.
Nu bag mana in foc pentru toata lumea, dar stiu sigur ca anumite persoane chiar au abilitatea sa "stoarca" un material de Doamne-ajuta fara sa ajunga prin patul nu-stiu cui...
Interesant e ca, pentru a impaca toti carcotasii, oricine simte ca i se ia pielea de pe el poate cere o expertiza pentru recorelarea cuantumului taxei vizavi de caracteristicile autoturismului in cauza.
Doar carcotasii au readus in discutie variantele paralele, care sustin alte posibile scenarii pentru evenimentele de la 11 septembrie 2001.
ziarepolitica.com informeaza : Oprescu face pasaje in ciuda specialistilor Dorinta lui Sorin Oprescu de a le tranti bucurestenilor in fata, la alegerile din 2012, faptul ca le-a umplut subsolurile de pasaje, nu e chiar pe placulcarcotasilor care se dau specialisti in urbanism si trafic.
Acestora carcotasii le amintesc faptul ca, potrivit Constitutiei, cel ce obtine functia de Presedinte al Romaniei nu mai poate fi sef de partid.
In Prima tv, dupa telefoane date conducerii, toata lumea vorbea despre cum noi, carcotasii, am ucis saracii pesti ai Cusurgiilor!", a scris Huidu pe blog.
De unde, de ne-unde, carcotasii au gasit noduri in papura lui Tariceanu. Si de ce n-ar gasi? La asa Guvern, actiune si gandire (iar in acest sens relevanta este iesirea premierului in fata sinistratilor suparati ca nu mai au un acoperis deasupra capului), este firesc sa rasara si intrebarea:
Capul familiei are grija sa se puna permanent intr-o lumina favorabila, sa observe toti carcotasii cine e cocosul in casa, cine este creierul din spatele tuturor deciziilor privind viata de cuplu.
Cu mici exceptii - au existat si carcotasii satui - si ii inteleg pe de o parte - care au zis "la cat mai putini ani in Romania".
Carcotasii ar spune ca Remes nu e atat de vinovat pentru ca a luat spaga, ci pentru CE a luat.
Vezi poza - Useristii par a fi atinsi de sindromul tineretii fara batranete.
a fost prezenta recent cu un stand cu produse fara gluten si lactoza la evenimentul despre frumusete si combaterea acneei, prin diverse tratamente, organizat recent de Thea Haimovitz pe Strada Theodor Aman nr.
De fapt, chestia asta mi se pare fara sens. Mircea are propriul blog, nu se sfieste sa spuna ce are de spus acolo sau la televizor, fara a simti nevoia unui pseudonim.
Daca ar fi dupa acuzele aduse de DNA lui Lucian Dinita de la Circulatie (oarece produse alimentare ) si lui Toni Grebla (capre si rochie pentru nevasta), ar trebui sa purcedem de indata la inchiderea tuturor parchetelor din Romania.
google-analytics.com