Cautare

427 de rezultate pentru "balul secolului" (8.81 secunde)
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune, marti, 20 noiembrie sau la Balul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, joi, 22 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica de marti, 13 noiembrie sau la Balul Facultatii de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine) de joi, 15 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Economie si Economie Agroalimentara si a Mediului, ce va avea loc marti, 6 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Relatii Economice Internationale, marti, 4 decembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli. ... Artistul a tinut chiar sa adreseze un mesaj tuturor amatorilor de distractie care vor veni la balul ASE:
Dupa Balul Operei ma grabesc sa ajung in Italia, la Roma, acolo unde pe 2 martie imi voi prezenta spectacolul "Pasiune", in cadrul caruia am invitati de marca!", spune Ramona Badescu.
Daca sintagma "having fun" este motto-ul tau, atunci trebuie sa vii la Balul Bobocilor de la ASE! ... Atunci trebuie sa vii la Balul Facultatii de Marketing! ... Joi, 7 Noiembrie, va avea loc Balul Facultatii de Contabilitate, la Biavati Events, incepand cu orele 20:30.
Daca sintagma "having fun" este motto-ul tau, atunci trebuie sa vii la Balul Bobocilor de la ASE! ... Atunci trebuie sa vii la Balul Facultatii de Economie, Economia Agroalimentara si a Mediului! ... Joi, 14 Noiembrie, va avea loc Balul Facultatii de Cibernetica, la Biavati Events, incepand cu orele 20:30.
BALUL ZIARISTILOR, dupa 69 de ani, invitatia Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania La implinirea unui secol de existenta a U.Z.P.R., am hotarat sa organizam, dupa 69 de ani de la ultima intiativa de acest fel, o intalnire de socializare, de petrecere placuta a timpului impreuna, la un BAL al ZIARISTILOR, precizeaza reprezentantii uniunii intr-un comunicat.
La balul apelor nici politicienii, nici ceilalti reprezentanti ai poporului nu participa cu acelasi entuziasm ca la alte sindrofii bazate pe gargara, cum ar fi drepturile omului, drepturile femeii, drepturile minoritatilor.
In a doua jumatate a secolului al XI-lea, un demnitar bizantin cu origini armene, Kekaumenos, dedica mai multe pasaje romanilor balcanici, de obicei in legatura cu rascoalele lor impotriva autoritatilor bizantine.
Conceptul de nastere a Romaniei ca natiune apartine elitei culturale europene de la sfarsitul secolului al XVIII-lea si poate fi regasit in ideile romanticilor. ... Aceste concepte de "natiune" si "identitate nationala" au stat la originea dezvoltarii constiintei nationale a romanilor la sfarsitul secolului al XVIII-lea.
Este vorba despre "Balul Pensionarilor", organizat la Restaurantul "Cazino" din Mangalia la care au participat 150 de varstnici din localitate, care, timp de mai multe ore, s-au distrat pe cinste, au dansat, au mancat si chiar au participat la concursul "Regina Balului".
S-a pregatit temeinic pentru balul de absolvire, caci a terminat cu brio International School of Bucharest, urmand ca din toamna sa mearga la o Facultate de profil, cel mai probabil la Universitatea Romano-Americana. ... Dupa balul de absolvire, Francesca a plecat intr-o scurta vacanta in Italia, la Roma.
Daca sintagma "having fun" este motto-ul tau, atunci trebuie sa vi la Balul Bobocilor de la ASE! ... Atunci trebuie sa vii la Balul Facultatii de Administrarea Afacerilor in Limbi Straine!
Daca sintagma "having fun" este motto-ul tau, atunci trebuie sa vii la Balul Bobocilor de la ASE! ... Atunci trebuie sa vii la Balul Facultatii de Comert!
Daca sintagma "having fun" este motto-ul tau, atunci trebuie sa vii la Balul Bobocilor de la ASE! ... Atunci trebuie sa vii la Balul Facultatii de Finante!
Daca sintagma "having fun" este motto-ul tau, atunci trebuie sa vii la Balul Bobocilor de la ASE! ... Atunci vino marti, 26 noiembrie la Balul Facultatii de Management si Administratie Publica, din Biavati Events, incepand cu orele 20:30.
Daca sintagma "having fun" este motto-ul tau, atunci trebuie sa vii la Balul Bobocilor de la ASE! ... Atunci trebuie sa vii la Balul Facultatii de Relatii Eonomice Internationale!
organizeaza Balul Primaverii - o petrecere in stilul anilor ‘20, la Athenee Palace Hilton, vineri 7 Martie 2014, incepand cu ora 19,30.
Gustul dulce-amar al trecerii timpului o face pe poeta sa se simta straina la balul desartaciunilor lumii, dar ii da intelepciunea de a privi spre zarile de dincolo de timp:
google-analytics.com