Cautare

710 de rezultate pentru "arestari la oradea in 09 05" (2.72 secunde)
Impartirea judetului Bihor pe colegii electorale nu a fost usor de realizat in conditiile in care pentru deputati trebuie constituite noua colegii, iar pentru senatori, patru.
Tinerii social-democrati s-au tinut de cuvant ti, ata cum au promis cu ceva timp in urma, au donat Spitalului Clinic de Neurologie ti Psihiatrie trei aparate de aer conditionat in valoare de aproximativ 4.000 de lei.
PNL a anuntat, in urma sedintei Delegatiei Permanente, o parte dintre candidatii pentru alegerile parlamentare din toamna. Din Bihor au fost validate candidaturile a opt dintre cei 13 parlamentari cat urmeaza a fi alesi in judet. Celelalte candidaturi urmeaza a fi stabilite in perioada imediat urmatoare.
Alegeri in UDMR: Kelemen Hunor, Olosz Gergely si Peter Eckstein-Kovacs, in lupta pentru conducerea Uniunii! UDMR isi alege sambata noua conducere, un numar de 555 de delegati si peste 100 de invitati fiind prezenti la Oradea la cel de-al X-lea Congres.
Ponta la congresul UDMR:
O demitere a ministrului mediului ar putea duce la iesirea UDMR de la guvernare O suspendare a ministrului Laszlo Borbely, anchetat de DNA pentru trafic de influenta, ar putea insemna sfarsitul coalitiei de guvernare.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au demarat mai multe actiuni de control la cluburile de noapte, restaurantele si barurile din Oradea si din judet, pentru a verifica modul in care sunt comercializate bauturile alcoolice si tigarile.
Inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune tematica de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea pieselor auto, controlul desfasurandu-se in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman, la 43 de agenti economici din judet.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, in luna martie, controale la 612 agenti economici, descoperind abateri de la legislatia in vigoare la 490 dintre acestia.
SC Electrica Transilvania-Nord SA - SDFEE Oradea promoveaza si anul acesta lucrari de electrificari si extinderi retele electrice in mai multe localitati din judetul Bihor.
In 2005, Sinteza Oradea a avut pierderi de 2,1 milioane de lei. Veniturile companiei au totalizat 17,76 de milioane de lei, in timp ce cheltuielile aferente anului 2005 au atins suma de 19,87 de milioane de lei.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, in ultima luna, mai multe controale operative la 552 de agenti economici, dintre care 522 au fost sanctionati.
Producatorii de usi metalice autohtoni au inaintat comisarilor Garzii Financiare Bihor o sesizare impotriva unor asa-zisi confrati de-ai lor, care vin cu dubitele direct la sediile firmelor sau la anumiti clienti si cauta sa-si vanda marfa la pret de dumping, sfidand orice logica a costurilor de productie si a altor cheltuieli pe care producatorii care platesc impozite si taxe le au cu producerea acestora.
Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, incearca de aproape un an sa vanda prin licitatie publica urmatorul ansamblu de bunuri mobile si imobile, proprietate a debitoarei SC Termoelectrica SA, respectiv CET II Oradea, reprezentand:
Federatia Patronilor Bihor, in colaborare cu Consiliul Judetean Bihor, BTL Design si Primaria Oradea, organizeaza, in perioada 16-17 noiembrie, Conferinta de cooperare economica Romania - Italia 2006, in sala "Gen. Traian Mosoiu" a Primariei Oradea.
Patronatul din Industrie si Comert, in parteneriat cu Primaria Oradea, a organizat, ieri, un seminar cu tema "Dialog economic interregional 2006", in incinta hotelului "Melody" din Oradea. La eveniment au participat reprezentanti ai autoritatilor locale din judetul Hajdú-Bihar, din Ungaria, oameni de afaceri romani si ungari.
Conducerea fabricii de alumina din Oradea ne-a anuntat, la finele anului trecut, ca a fost inceputa procedura de intrerupere a activitatii de productie de alumina.
Eliminarea avansului la credite, alaturi de renuntarea la limitele pentru ratele lunare, nu afecteaza piata imobiliara din Oradea. In mod normal, fara avans, ar trebui sa creasca cererea pe acest segment, iar bancile sa fie asaltate de clienti.
Firmele mijlocii vor fi administrate, incepand de luni, de o noua structura, care a fost infiintata in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, potrivit deciziei Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Actionarii companiei UAMT SA Oradea, fosta Intreprindere de subansamble si piese pentru mijloace de transport, au renuntat la dividende pentru anul trecut, profitul ramas dupa constituirea rezervelor legale urmand sa fie repartizat pentru rezervele firmei.
google-analytics.com