Cautare

710 de rezultate pentru "arestari la oradea in 09 05" (4.66 secunde)
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea a finalizat, la sfarsitul lunii noiembrie, proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria, impreuna in Europa", finantat in cadrul Programului PHARE CBC Romania-Ungaria 2005.
Ministerul Internelor si Reformei Administrative a acordat titlul de parc industrial societatii comerciale "Eurobisness Parc Oradea", societate ce administreaza parcul industrial din Oradea. Parcul se intinde pe o suprafata de 121,29 de hectare si este inclus in domeniul public al municipiului Oradea.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" Bucuresti, 1969 A trecut cate o stagiune pe la teatrele din Botosani si Arad, inainte de a poposi la Oradea.
In perioada 20-22 septembrie 2013, Mineral Expo revine in Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor. ... Expozitia inregistreaza succes dupa succes in marile orase (Timisoara, Constanta, Baia Mare), unde prezinta cele mai stralucitoare bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie a sustinut in perioada 10 Februarie - 10 Martie 2014 campania nationala de informare si educatie medicala privind sanatatea femeii:
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Emil Boc vine la Oradea Miercuri, Filarmonica de Stat din Oradea va gazdui ceremonia de lansare a candidatilor PDL Bihor. Evenimentul va incepe la ora 11:00, iar din partea conducerii centrale este asteptat chiar presedintele PDL, Emil Boc.
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
El a declarat cu acest prilej ca activitatea sa de parlamentar se imparte in patru parti, plen, comisie, teritoriu si grup parlamentar, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu a putut organiza nicio intalnire cu presa.
In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918. Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor.
Vizita presedintelui PSD, Mircea Geoana, in Oradea nu a ramas fara urmari in filiala bihoreana a partidului pe care il conduce. In conferinta de presa de ieri, presedintele PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a si prezentat deja obiectivele viitoare ale partidului.
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa. In replica, purtatorul de cuvant al PNL Bihor le spune semnatarilor scrisorii sa mediteze intai la propriilor erori politice.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
"PD va fi viitorul partid la guvernare", a declarat, sambata, secretarul general al Partidului Democrat.
Aries, s-a incheiat fara nicio inundatie t Aceeasi remiza alba a fost consemnata si la Rm. Valcea unde gazdele au dat cu piciorul la tot ceea ce au facut in urma cu o etapa, la Oradea.
Candidatul PNL, Ilie Bolojan, acuza dur modul in care democratii au incercat sa dea vina pe adversarii lor politici in cazul demisiei lui Marcel Bolos.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, prezent marti la Oradea pentru a sustine candidatii formatiunii in alegerile locale, le-a impartasit celor prezenti cateva din glumele despre care a spus ca ii sunt inspirate de presedintele Traian Basescu si de conduita politica a PDL.
Candidatul independent la un loc in Consiliul Local al Municipiului Oradea Horea Vuscan a cazut victima a "bataliei electorale".
google-analytics.com