Cautare

710 de rezultate pentru "arestari la oradea in 09 05" (3.03 secunde)
Saptamana viitoare, romanii isi aleg reprezentantii in cele doua Camere ale Parlamentului. ... Judetul Bihor a fost impartit in 13 colegii electorale, noua pentru Camera Deputatilor si patru pentru Senat.
Reuniune USL, la Oradea, in prima zi a congresului. Peste 350 de persoane vor participa, sambata, la Oradea, la o intalnire a primarilor, alesilor locali si judeteni si parlamentarilor din judetul Bihor apartinand USL, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa liderul PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
Dan Constantin publica in Jurnalul National articolul "Toti lauda, azi si maine, mireasa cea urata - UDMR". Partidele se inghesuie sa faca avansuri formatiunii ceardas pentru a o prinde in hora guvernarii. Congresul Uniunii Maghiarilor a capatat o dimensiune nationala, prin miza deciziei asteptate de la intalnirea din Oradea.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare prima parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Ritli Ladislau este noul ministru al Sanatatii Medicul bihorean Ritli Ladislau a depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Sanatatii, in fata presedintelui Traian Basescu.
In prezent, principalul element deficitar, existent pe piata imobiliara din Oradea, este pretul foarte mare in conditiile in care oferta abunda deja, iar cererea este mai mica, a precizat Andrei Bondor, director al Expovaradinum Oradea, organizatoarea evenimentului Construct Ambient, citat de www.SMARTfinancial.ro.
Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Oradea pentru Granita Romania - Ungaria a organizat, ieri, o sesiune de informare prilejuita de lansarea Programului PHARE CBC RO-HU 2005. Evenimentul a avut loc la Oradea, la Hotelul Continental, cu incepere de la ora 11:00.
Odata cu intrarea Romaniei in UE si cu deschiderea comertului intra-comunitar multi oportunisti au crezut si cred ca a sosit momentul sa se imbogateasca.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
Compania Omilos Group, cu actionariat inregistrat in insula Cipru, administreaza dezvoltarea a doua centre comerciale de mari dimensiuni pe piata locala, va deschide pe 24 septembrie prima parte a proiectului Era Shopping Park la Iasi. Grupul amanat insa, pentru luna martie a anului viitor, inaugurarea proiectului din Oradea.
*Investitia se ridica la circa 15 milioane de euro Aba Turism SRL Oradea a anuntat, ieri, semnarea contractului de franciza si inceperea investitiei pentru constructia celui mai modern hotel de 3 stele superior din Oradea, care face parte din lantul hotelier american Ramada.
Federatia Patronala din Industria de Textile-Pielarie organizeaza, in perioada 18-21 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea cea de a 44-a editie a Expozitiei Nationale "Confintex" de imbracaminte si incaltaminte a producatorilor din Romania.
Federatia Patronala din Industria de Textile-Pielarie organizeaza, in perioada 18-21 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea cea de a 44-a editie a Expozitiei Nationale "Confintex" de imbracaminte si incaltaminte a producatorilor din Romania.
Primaria Oradea, Federatia Patronilor Bihor, Camera de Comert si Industrie Bihor, ITD Hungary, Körös Trade - Ungaria si Camera de Comert din Croatia, organizeaza, in perioada 25-28 septembrie, la Arena "Antonio Alexe" din Oradea, a XII-a editie a Targului General International de Bunuri de Larg Consum, respectiv a VII-a editie a Targului Gastronomic.
Nu de putine ori, sindicalistii s-au plans si se plang de nivelul scazut al salariilor, de munca deosebita pe care o depun si de pericolul la care sunt supusi atunci cand merg in control la diferite firme ale unor oameni de afaceri potenti.
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
Celelalte Cuvinte prezinta concertul acustic Trup si suflet la Oradea, in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat. Trupa oradeana se afla in fata unei noi provocari - primul concert acustic.
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
Dar daca Turcia, presedintele Erdogan, o sa se abata de la linia democratica si kemalista, nu risca sa se confrunte cu o noua lovitura de stat, de aceasta data a intregii armate? ... El trebuie sa stie lucrurile acestea, trebuie sa ia in calcul toate aspectele situatiei.
google-analytics.com