Cautare

710 de rezultate pentru "arestari la oradea in 09 05" (5.72 secunde)
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne: ... Pe cetateanul Petru Filip nu il cunosc, in schimb, primarul Petru Filip este o prezenta notorie in spatiul public.
nu exista zi in care sa nu faca declaratii pe tema coruptiei. ... Grea sarcina si-a asumat, promitand inca din campanie ca va fi inamicul numarul unu al acestui flagel care s-a instalat cu acte in regula in tara noastra, in mentalitati si in toate actiunile romanilor.
Dizolvarea Biroului Permanent Local (BPL) al organizatiei Oradea de catre Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL a tulburat apele in cadrul filialei judetene a liberalilor bihoreni. Potrivit liderului PNL Oradea, Gavrila Grebenisan, prin dizolvarea Biroului municipal s-a incalcat statutul.
Candidatul PNL pentru sefia Consiliului Judetean Bihor, Radu Tarle, impreuna cu echipa sa de consilieri, printre care se numara Lucia Varga si Dumitru Voloseniuc, sunt revoltati de modul in care adversarii lor politici fac campanie electorala.
Manevre in CJ Chiar daca a trecut ceva timp de la ultima Sedinta a Consiliului Judetean, se pare ca ecourile ei inca ii bantuie pe unii consilieri.
Senatorul PSD Ioan Mang a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "'Prioritatile' Guvernului si prioritatile romanilor", pe care o puteti citi in continuare. 'Declaratia mea politica de astazi porneste de la o observatie simpla:
Electrica Transilvania Nord - Societatea de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Oradea vine in intampinarea clientilor sai, pentru a-i determina pe acestia sa capete incredere in serviciile furnizate.
mobilier living oferit de Mob Design - Serbezan Tiberiu - Oradea; un covor Belgian oferit de Gecor Group - Bojtor Laura - Oradea; cate un set de bucatarie oferit de Gecor Group - Fele Adalbert si Köllõ Ottilia - Oradea;
De la deschiderea hipermarketului din Oradea, actionarii PIC nu prea au motiv de bucurie. Desi modul de prezentare a marfii este foarte bun, iar preturile sunt la multe produse mai mici decat la concurenta, angajamentele fata de furnizori si prestatorii de serviciu scartaie.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor va vinde prin licitatie, pe 26 noiembrie, ora 11:00, in baza OG 92/2003 privind Codul de Procedura Fiscala, mai multe bunuri imobile, proprietate a debitorului SC Big Trans SRL Oradea, cu domiciliul fiscal in localitatea Oradea, Calea Clujului, nr.
Cu toate ca ancheta autoritatilor privind cauzele tragediei de la Oradea, unde un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti, se afla abia la inceput, datele preliminare arata faptul ca vina apartine unei firme din Constanta.
Senatorul Florian Bodog a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Municipiul Oradea la 900 de ani de la prima atestare documentara a orasului", pe care o puteti citi in continuare.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
In opinia parlamentarilor UDMR, mai exista o speranta. Deputatul Lakatos Péter a sustinut ieri, in conferinta de presa, ca Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, legea care prevede aprobarea planului de amenajare pe teritoriul national.
Oradea a pierdut, ieri, sansa de a organiza Campionatul European de Polo din 2010, pentru care candidase impreuna cu orasul ungar Debretin. Stafful Ligii Europene de Natatie a decis, ieri, la Eindhoven, dupa o sedinta care a durat circa trei ore, ca Zagrebul sa fie organizatorul campionatului.
La fel ca in cazul PSD Bihor, PDL Oradea a desemnat o structura noua care sa se ocupe de alegerile parlamentare din toamna. In acest caz decizia nu a venit de la centru, ci a fost luata de Biroul Permanent al PDL Oradea, la sugestia lui Petru Filip.
Bíró Rozália, presedintele organizatiei oradene a Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania, i-a prezentat public pe candidatii partidului din care face parte, pentru doua locuri in Senat si trei in Camera Deputatilor. ... Petõ va intra in cursa pentru un loc in Camera Deputatilor, in Colegiul nr.
Un nou conflict confesional tulbura viata comunitatii din Oradea. Atacurile dure ale episcopului Tõkés László la adresa Episcopiei Ortodoxe au gasit un raspuns pe masura. Inaltul prelat reformat si europarlamentar a afirmat ca Oradea este sufocata de prea multe biserici ortodoxe care sunt, pe deasupra, construite in locuri nepotrivite.
google-analytics.com