Cautare

62269 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile ora 16 din 15 iulie 2013 live" (7.83 secunde)
Goodbye to Gravity, Psychogod, White Walls, Rezident Ex, Boon si Heaven Shall Burn · Recitalul trupei norvegiene Enslaved se muta sambata si se prelungeste Rock The City 2013 are loc in zilele de 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Capitala.
Cinema in aer liber in Parcul Tineretului din Capitala Cu peste 80.000 de spectatori in 7 orase, in 2012, Caravana Metropolis ajunge din nou la Bucuresti, unde va poposi timp de 4 saptamani, in Parcul Tineretului.
Trecerea la ora de iarna 2018 se face in noaptea de duminica spre luni, dintre 28 octombrie si 29 octombrie 2018, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00. Asta inseamna ca duminica 28 octombrie 2018 vom dormi mai mult cu o ora.
Stirile Pro TV informeaza: ... Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine. ... Iar la munte, rafalale depasesc 80 de kilometri pe ora si accentueaza dramatic senzatia de frig.
"Starea natiunii din punct de vedere bugetar", prezentata de premierul Victor Ponta (sinteza) Premierul Victor Ponta a prezentat joi seara starea natiunii din punct de vedere bugetar, o analiza a bugetului de stat pe anul 2013.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rata de schimb constanta, ajungand la 11,6 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru produsele oncologice si testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.
A gresit calculele cu o singura zi Promulgand legea referendumului pe 14 decembrie si in cazul in care aceasta lege este publicata in Monitorul Oficial astazi pe 15 decembrie, exact pe 14 decembrie 2014 intra in vigoare pragul de participare de 30%. ... Calcule din care insa lipseste o zi.
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii: ... Acum se rade, din nou, la noi in casa. ... 24 martie 1975, Bucuresti) este o celebra prezentatoare TV de stiri din Romania.
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3.
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
BERBEC Sunt foarte norocosi in luna iulie, dar nu exceleaza neaparat la capitolul bani. ... 17 si 24 iulie. ... 27 si 29 iulie. ... Isi pot gasi iubirea pe 10 iulie. ... 19 si 28 iulie. RAC Au o luna cu numeroase surprize, mai ales din partea partenerului.
BERBEC Sunt foarte norocosi in luna iulie, dar nu exceleaza neaparat la capitolul bani. ... 17 si 24 iulie. ... 27 si 29 iulie. ... Isi pot gasi iubirea pe 10 iulie. ... 19 si 28 iulie. RAC Au o luna cu numeroase surprize, mai ales din partea partenerului.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. ... SORIN ZLAT TRIO - Monaco Jazz Grand Prize Winner MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti Cea mai antrenanta serie de concerte continua pe 28 februarie 2014 pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti.
La a 7-a editie a Bucharest Jazz Festival, intre 2 si 8 iulie, sunt fi 7 zile de festival, 5 zile de concerte in Piata George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB si un nou concurs de jazz.
ROA si Bass Turbat - pentru prima data live, completand astfel line-up-ul artistilor autohtoni confirmati pana in acest moment. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park, Bucuresti -Tunari.
RAPID-STEAUA,19 IULIE. ... LIVE LOOK TV RAPID - STEAUA, 19 IULIE. Partida din optimile de finala ale Cupei Ligii dintre Rapid si Steaua, programata sambata, de la ora 21:00, se va disputa pe stadionul "Valentin Stanescu", din Giulesti, cu numai 3.000 de spectatori in tribune.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
google-analytics.com