Cautare

16213 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 ieri" (3.31 secunde)
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala. La eveniment au participat Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Radu F.
Angajatii hipermarketului Pic din Craiova au protestat ieri, pentru cateva ore, fiindca nu si-au primit drepturile salariale pe ultima luna.
Mircea Matei, secretarul general al organizatiei judetene, a facut o serie de afirmatii cu caracter denigrator la adresa noii conduceri a Primariei, acuzandu-i pe liberali ca au apucaturi de militieni.
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Primaria Craiova a decis sa onoreze cel mai important simbol al Olteniei, faimosul sau Ban, vizionarul intregitor al tarii in urma cu 400 de ani organizand "FESTIVALUL MIHAI VITEAZUL".
Festivalul International de Folclor HORA MARE editia a XXV-a, 12 - 15 August 2017 (Autor:
Iata programul magazinelor PROFI in perioada sarbatorilor de iarna. Program Sarbatori 2016-2017 Magazine STANDARD/CITY 1. ... Deschise pana la ora 24 24 decembrie: Deschise pana la ora 19 25 decembrie: ... Deschise pana la ora 24 31 decembrie: Deschise pana la ora 19 01 ianuarie:
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Ca la gradina zoologica. ... In mod evident, asistam la o depreciere a actului de presa, dintr-o continua campanie. ... Am impresia, totusi, ca a inceput o operatiune de curatire, parca lucrurile nu mai sunt atat de usor suportate. ... Era un soi de solidaritate de breasla.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. ... De ce? ... Patronul postului e din sistem, la fel ca si Basescu.
Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Cum a fost perceput de public? ... Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta. Lumea este foarte interesata de astfel de puneri fata in fata, de comparatii, de istorii pana la urma.
Aventura americana" va disparea de pe micile ecrane, cel putin temporar, informeaza 9AMNews. ... Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. Impresara de fotbal este suparata dupa ce a constatat ca este ironizata de colegii din trustul Intact.
google-analytics.com