Cautare

10189 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16 azi live" (4.93 secunde)
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Romania si Elvetia au sanse egale la victorie, considera selectionerul Anghel Iordanescu Anghel Iordanescu se gandeste sa pastreze nucleul echipei care a impresionat in debutul EURO 2016, la meciul cu Franta.
In ciuda zvonurilor potrivit carora “sistemul bancar va fi paralizat“ in perioada 29 iunie-4 iulie, in contextul trecerii la leul nou, vor fi si banci care nu vor rupe legatura cu clientii.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Primaria Craiova a decis sa onoreze cel mai important simbol al Olteniei, faimosul sau Ban, vizionarul intregitor al tarii in urma cu 400 de ani organizand "FESTIVALUL MIHAI VITEAZUL".
Festivalul International de Folclor HORA MARE editia a XXV-a, 12 - 15 August 2017 (Autor:
Iata programul magazinelor PROFI in perioada sarbatorilor de iarna. Program Sarbatori 2016-2017 Magazine STANDARD/CITY 1. ... Deschise pana la ora 24 24 decembrie: Deschise pana la ora 19 25 decembrie: ... Deschise pana la ora 24 31 decembrie: Deschise pana la ora 19 01 ianuarie:
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
Steaua si CFR Cluj intra astazi in focurile Ligii Europa, la Amsterdam si Milano Steaua si CFR Cluj disputa joi primele partide in 16-imile de finala ale Ligii Europa.
Programul meciurilor de duminica, in faza grupelor la turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia este urmatorul: Grupa E • Elvetia - Ecuador, la Brasilia, ora 19.00 Arbitri:
Daca modelul E-510 vine sa-si inlocuiasca predecesorul dupa mai bine de doi ani de existenta al acestuia, E-410 este prezentat prea rapid, dupa ce in septembrie 2006 Olympus lansa kit-ul de presa al modelului E-400.
Actualizarea Windows live, indiferent cine este cel care ti-l trimite. ... Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta, pe care tu o ai in lista de adrese. ... Actualizarea Windows live, chiar daca este trimis de un prieten, nu-l deschide si opreste-ti imediat calculatorul.
Cele 8 noutati ale Windows 8 care vor revolutiona sistemul de operare Windows 8 va aduce cea mai importanta schimbare din istoria sistemului de operare creat de Microsoft dupa lansarea Windows 95.
O vedeta de pe Instagram a transmis live, din greseala, pe contul sau momentul in care intretinea relatii sexuale cu iubitul ei.
JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. ... Turunen (RO/FIN) CATALIN MILEA - "Hammond TRIP" (NL/RO) Cea mai antrenanta serie de concerte are loc pe 31 ianuarie 2014, pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
Show-ul Jaya The Cat este un nou eveniment confirmat in cadrul platformei Sabotage, fanii avand ocazia sa ii vada live, pe 5 aprilie, in club Fabrica din Bucuresti. Trupa americano-olandeza Jaya The Cat este unul unul dintre cele mai apreciate grupuri de ska-punk din lume la acest moment.
google-analytics.com