Cautare

53598 de rezultate pentru "amplasare radare azi 20 mai" (6.66 secunde)
Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce nativilor ocazii de a se distra, invitatii la petreceri si chef de socializare.
Noile radare intrate in dotarea Serviciului Politiei Rutiere (SPR) la sfarsitul lunii martie s-au transformat in adevarate sperietori pentru cei mai multi dintre soferi.
Noile radare intrate in dotarea Serviciului Politiei Rutiere (SPR) la sfarsitul lunii martie s-au transformat in adevarate sperietori pentru cei mai multi dintre soferi.
Noile radare intrate in dotarea Serviciului Politiei Rutiere (SPR) la sfarsitul lunii martie s-au transformat in adevarate sperietori pentru cei mai multi dintre soferi.
De exemplu, pe DN 55, Craiova - Bechet, oamenii legii au amplasat radare la Facai, Tamburesti si Sadova. ... la unul din radare au "dat"
Medic nutritionist, despre mancatul emotional si regula azi pentru azi (Autoare: Rodica Mitu) - Cand vine vorba de a schimba un obicei alimentar, regula azi pentru azi e esentiala, sustine Mihaela Bilic, medic nutritionist. ... Macar azi.
Puteti citi in continuare articolul amintit, despre un complex turistic ce beneficiaza de o amplasare ideala, la 4 Km de orasul Calarasi, in inima naturii si pe malul bratului Borcea. ... Azi aici se afla un hotel modern, cu restaurant, bar, terasa, plaja, sezlonguri, gratar.
Suntem mai saraci si un pic mai batrani. Statul este bolnav, iar economia cata a mai ramas este din nou in recesiune; ... Niciodata in istorie clasa politica romaneasca n-a fost mai rupta de popor si mai putin iubitoare de tara.
In urma cu mai mult de un an, Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, si campion al licitatiilor trucate ce au condus la despuierea Administratiei Portuare de cele mai atractive si mai profitabile surse de venituri, a mai tras un tun colosal, actionand - potrivit unor surse bine informate - la comanda politica si ierarhica a fostei conduceri a Ministerului Transporturilor.
Pentru a depista persoanele care circula cu autoturismele fara rovinieta, CNADNR foloseste in prezent 74 de camere video fixe, a caror amplasare exacta a fost furnizata in 2015, la solicitarea AvocatNet.ro.
Totodata, societatea nu are aprobat studiul de fezabilitate de catre Guvernul Romaniei si nici nu poarta avizul mai multor institutii, respectiv al Ministerului Administratiei Publice, fostului Minister al Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei, Ministerului Culturii si Cultelor si nici al fostului minister al dezvoltarii si prognozei.
Apar tot mai multi martori (Autor: ... Au mai participat: ... Joe Murgia a postat pe blogul sau discutiile purtate cu aceasta ocazie, text din care rezum mai jos cateva fragmente. ... CEC permite navelor si avioanelor sa puna impreuna informatiile primite pe radare si pe senzori.
Vicepresedintele, critic la adresa scutului antiracheta Jean Michel Boucheron, vicepresedintele Adunarii Parlamentare a NATO, considera ca sistemul de aparare antiracheta nu serveste securitatii, avand in vedere ca el lasa sa treaca trei sferturi din racheta prin el si opineaza ca un sistem de radare ar fi mai eficient, transmite Agerpres.
Navele fluviale sub pavilion romanesc indeplinesc - cele mai multe dintre ele, in special cele care naviga si in alte tari - standardele tehnice romanesti aliniate la normativele europene din domeniu, referitoare la siguranta navigatiei, a declarat, pentru "Replica", Petre Chirobocea (foto), seful Serviciului Siguranta Navigatiei si Coordonarea Porturilor din cadrul Autoritatii Navale Romane (ANR) - fost prefect al judetului Constanta.
NORAD dispune de un sistem vast si complex de radare, ca si de calculatoare si retele de comunicatie, pentru a alcatui o imagine oficiala cu tot ce zboara in jurul si deasupra SUA si Canadei, atat in atmosfera, cat si in spatiul cosmic apropiat.
In ultima perioada s-a tot vorbit despre reintroducerea radarelor fixe amplasate pe drumurile din Romania, radare care in 2009 au fost suspendate. ... La momentul respectiv, s-a pus problema ca aceste radare sunt o afacere a Politiei Rutiere si asa mai departe.
Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primesti prin cuvinte sau prin discutii fata in fata cu o persoana, ci s-ar putea sa ajunga la tine, pe cai subtile, de la un animal.
Modul lor de a critica tot ce spui sau faci, atitudinea lor rezervata fata de ceea ce mai e de facut, nu e deloc benefica succesului, pentru ca nu poti avea parte de reusita daca ai alaturi de tine oameni care resping orice propunere.
Inca mai sunt documente OZN de desecretizat (Autor: ... FARCAS) Incepand din 2008 pana pe 20 iunie 2013, Ministerul Apararii al Regatului Unit a desecretizat 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini, privind fenomenul OZN.
Puthoff, o personalitate interesanta, despre care cititorii revistei Magazin au mai avut ocazia sa citeasca in aceasta rubrica.
google-analytics.com