Cautare

1738 de rezultate pentru "accidente rutiere bihor salard un boboc" (2.93 secunde)
RODICA de 63 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe str. ... Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de C.
VIOREL de 56 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel pe strada Arh. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... SAMIR de 21 ani, din judetul Ilfov, a condus un autoturism marca Mercedes pe sos.
Ionut de 29 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Seat Leon pe sos. ... Matei Voievod, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A4 condus pe sos.
Safadi de 45 de ani, cetatean sirian cu domiciliul in Bucuresti, a condus un autoturism marca VW Caddy pe sos. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Cristian de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Aprilia pe sos. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
MARIAN de 24 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... n cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Ilfov, a condus un autoturism marca BMW, pe str.
71, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers, tamponand in spate un autoturism marca BMW, condus de S. ... intr-un autobuz marca Mercedes Benz, condus de M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... E un moment potrivit pentru "o relaxare" rutiera?
Adrian de 24 de ani, din judetul Prahova, a condus un autoturism marca Opel Corsa pe Bd. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Sorin de 35 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Giulesti, dinspre str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Gheorghe de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe Bd. ... 111, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers catre stanga, moment in care a acrosat un autoturism marca Ford, condus de G.
Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Gabriel de 23 de ani, din judetul Ialomita, a condus un autoturism marca Opel pe Sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice.
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a facut ieri o vizita in judetul Bihor.
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a facut ieri o vizita in judetul Bihor.
Sala mare a Consiliului Judetean Bihor a gazduit, ieri, lansarea programului intitulat "Strategia Nationala de Export pe 2006".
Liderul PNL Bihor, Cornel Popa, a confirmat ieri ca prefectul judetului, Ilie Bolojan, a fost propus pentru postul de secretar general al Guvernului, in locul lui Radu Stroe, si a precizat ca, din informatiile pe care le are, Bolojan a acceptat acest post.
In campania electorala, micuta filiala a Partidului Liberal Democrat din Bihor a ajuns calul de bataie al sustinatorilor presedintelui suspendat Traian Basescu. ... Ieri, de Ziua Muncii, gruparea politica locala a primit indicatii politice atat de la liderii lor nationali, cat si de la reprezentantii PD Bihor.
google-analytics.com