Cautare

3409 de rezultate pentru "accidentat 2 ian 2010 crasna salaj lukacs zoltan" (2.74 secunde)
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. ... 8 bis, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de intoarcere, moment in care a surprins si accidentat grav pe D. ... La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, D.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H. ... La data de 2 decembrie 2010, in jurul orei 19:35, S. ... Campul Mosilor, a surprins si accidentat grav pe D. ... La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 17:35, M.
In 2008, Lakatos Petru a fost ales deputat UDMR in colegiul 2 Bihor cu 13.732 de voturi. ... Era vorba despre deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan care a decedat la Cluj dupa ce fusese internat cu coma diabetica. Palfi Mozes Zoltan a fost ales in Colegiul nr.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
- Ianuarie 2011- Iulie 2011 Neurochirurg, Clinical Fellow NeuroOncologie, Leeds General Infirmary, Leeds, UK - Iulie 2010 - Decembrie 2010 Neurochirurg, Clinical Fellow Neurochirurgie pediatrica, Leeds General Infirmary, Leeds, UK - Mai 2009 - Iulie 2010 Neurochirurg, Clinical Fellow Chirurgie spinala, Leeds General Infirmary, Leeds, UK - Ian 2007 - mai 2009 Medic rezident neurochirurg, Spitalul Clinic Judetean Cluj-Napoca, Romania - Septembrie 2008 - obtinut grant de cerecetare pentru studiul tumorilor cerebrale (finantare prin CNCSIS) - Octombrie 2008 - obtinut grant de cercetare pentru studiul traumatismelor coloanei vertebrale (finantare prin CNMP) Dr.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 10.30, B. ... Dupa ce a trecut de intersectia cu str Rasaritului, a surprins si accidentat mortal pe T. ... La data de 06 august 2010, in jurul orei 19.30, H.
La data de 23 noiembrie 2010, in jurul orei 11:20, O.
Presedintele UCM Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca UCM va functiona in continuare ca organizatie civica, iar in paralel va fi infiintat un partid politic maghiar.
- Guvernele pleaca, guvernele vin, dar boala ramane Puskas Valentin Zoltan: ... si UDMR-ul ramane...) Puskas Valentin Zoltan: Chiar daca este vorba de UDMR...
Gazda Zoltan, presedintele Uniunii Civile Maghiare Covasna, a declarat ieri ca organizatiile locale ale Uniunii au convenit sa solicite sprijinul organizatiilor de aparare a drepturilor omului din tara si din strainatate in legatura cu Legea minoritatilor nationale.
Zoltan Rostas, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti; ... Zoltan Tibori Szabo, Departamentul de Stiinte Politice, Administratie si Comunicare, Universitatea "Babes-Bolyai", Cluj-Napoca;
Presedintele Uniunii Civice Maghiare Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca liderul UDMR, Markó Béla, a indus in eroare Comisia de la Venetia in legatura cu proiectul de lege a minoritatilor nationale.
Liderul UCM Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, a declarat ca propunerea de amanare a apartinut organizatiei locale Sfantu Gheorghe, aceasta fiind acceptata de presedintele Szasz Jeno.
Colegiile ramase vacante sunt Colegiul numarul 30 din Olt, unde fusese ales Frunzulica Doru-Claudian, Colegiul numarul 5 din Bihor care apartinea lui deputatului UDMR Lakatos Petru si Colegiul numarul 9 din Cluj, ramas vacant in urma decesului lui Palfi Mozes-Zoltan.
9, de munte, Palfi Mozes Zoltan. ... Dupa aproape doua luni de la decesul sau, Camera Deputatilor reuseste sa constate oficial ca Palfi Mozes Zoltan nu mai e deputat. ... In 2012 vom avea alegeri "2 in 1".
Presedintele Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului (LSMVJ), Zoltan Lacatas, a declarat ca sindicatele sunt multumite de prevederile noului contract de munca, dar urmeaza negocieri pe anumite puncte din document. ... Urmeaza sa avem cateva discutii cu administratia pe cateva articole din contract", a declarat Zoltan Lacatas.
Zoltan Lacatas, presedintele Ligii Sindicatelor Miniere din Valea Jiului (LSMVJ), a spus ca, în urma discutiilor pe care le-a purtat ieri la Bucuresti, minerii vor scoate carbune si vor vinde energie.
Zoltan Nagy, actionarul majoritar (95%) al societatii Golden Media Group SRL., a spus ca scopul sau este infiintarea unei televiziuni cu tematica erotica in limba romana si care se adreseaza direct publicului. ... Sunt lucruri care merita discutate un pic mai deschis", a spus Zoltan Nagy.
google-analytics.com