Cautare

3409 de rezultate pentru "accidentat 2 ian 2010 crasna salaj lukacs zoltan" (3.46 secunde)
Directorul executiv adjunct al Casei Judetene de Pensii (C.J.P.) Salaj, Laurentiu Patiu, ne-a informat, in cadrul unei conferinte de presa, despre modificarile aduse de OUG 148/2005, privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.
Posesorii de autovehicule din judetul Salaj sunt nevoiti ca la verificarea in baza de date a Registrului Auto Roman (RAR) Salaj sa achite suma de 85,40 lei drept taxa pentru identificarea vehiculului, mentionarea filtrului de particule in cartea de identitate a vehiculului (CIV) si verificarea in baza de date a autoturismului.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. ... Cand a ajuns la intersectia cu P-ta Romana, a surprins si accidentat grav pe N. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 17.00, D.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc a participat recent la targul traditional organizat de Muzeul Taranului Roman, cu jucarii din lemn superbe.
Directorul adjunct al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Cluj, Kovacs Zoltan, membru UDMR, a demisionat ieri din functie, deoarece are dosar de colaborator al fostei Securitati, dand note informative si despre deputatul UDMR Kelemen Hunor.
a€žArpad Zoltan Paszkany a finantat cu sume uriase campania pentru alegerile locale din iunie 2004 a primarului Emil Boc si a Aliantei D.A.
Senatorul UDMR de Bihor Pete Istvan va fi propus de UDMR pentru functia de secretar al Senatului in locul lui Valentin Zoltan Puskas, care urmeaza sa fie numit judecator la Curtea Constitutionala.
Presedintele UCM - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan sustine ca UDMR a inclus dezideratul privind autonomia in varinata in limba maghiara a statutului formatiunii, fara a-l introduce si in varianta in limba romana ad ocumentului.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, sustine ca urmatorul pas in lupta pentru obtinerea autonomiei teritoriale este valorificarea pe plan intern si extern a rezultatelor referendumului intern, neoficial, organizat de Consiliul National Secuiesc.
Augustin Zegrean, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Valentin Zoltan Puskas Jurnalul National informeaza:
Asa ca ne bucuram ca deschidem acest turneu pe teritorii noi pentru Sarmalele Reci", declara Zoltan Andras. ... Caldura publicului a incalzit Sarmalele Reci", spune Zoltan Andras. ... Zoltan Andras (voce), Emil Viciu (chitara), Laszlo Micea Horvath (clape), Vladimir Sateanu (chitara bas), Gabriel Dragan (tobe).
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe E. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
Agil, rapid, alergator de cursa lunga, silentios, Phantom Coupe ofera soferului si pasagerilor sai o calatorie relaxanta, oricât ar fi de lunga.Ian Cameron, seful departamentului de design al Rolls Royce Motor Cars, a pus întotdeauna accentul pe ritm, performanta si stil.
"Productia acestui motor este importanta nu doar pentru Craiova, ci pentru toate operatiunile de productie ale Ford", a spus Ian Pearson, seful Sectiei de productie motoare din cadrul Ford Romania.
Actorul a recunoscut ca a fost agent secret alaturi de Ian Fleming, varul sau, in organizatia The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Lee a fost pe langa prietenul autorului lui James Bond - Ian Fleming si sursa de inspiratie pentru celebrul erou.
Lucrai intai in aviatia sportiva, apoi in agricultura, iar dupa aceea pe avioane tip BN-2 si AN-24 si abia dupa aceea puteai fi pilot de linie. Adrian a inceput cu pilotajul pe Antonov 2.
Am vazut cu placere filmul Nunta a la grec 2 (My Big Fat Greek Wedding), care prezinta, de fapt, aventurile familiei Portokalos, o continuare a comediei din 2002, Nunta a la grec.
google-analytics.com