Cautare

3409 de rezultate pentru "accidentat 2 ian 2010 crasna salaj lukacs zoltan" (3.19 secunde)
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. ... • 2 nov 2009 - Presedintele Traian Basescu semneaza decretele privind infiintarea consulatelor generale ale Romaniei de la Cahul si Balti.
In schimb, doi dintre conducatorii intelectuali marxisti, Antonio Gramsci in Italia si Georg Lukacs in Ungaria (considerat cel mai stralucit ganditor marxist dupa Marx incoace), in mod independent au venit cu acelasi raspuns: ... Georg Lukacs s-a dovedit a fi si mai influent.
• 15 ian 2007 - Mihai Ungureanu apreciaza, intr-o interventie telefonica la postul de radio Vocea Basarabiei, ca Republica Moldova are o atitudine de "stat incercuit" si da dovada, prin insistenta de a semna un tratat de baza cu Romania, de temeri fara motivatie si o "mentalitate retrograda".
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Cu 206 voturi pentru, si cu 26 impotriva, sambata, Viorel Stanca a fost reinstalat in functia de presedinte al PD Salaj.
Peste o luna, Ian Anderson si colegii sai ii vor fascina pe fanii din Romania cu legendarele piese Jethro Tull.
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa zilele acestea la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu. ... De 15 ani lucrez jucarii din lemn!", isi incepe povestea Zoltan Bedo. ... Zoltan Bedo este profesor de fizica la Clubul Copiilor din Odorheiu Secuiesc.
Mult asteptata batalie pentru ocuparea functiei de presedinte al PSD Salaj s-a transformat, vineri, la Conferinta Judeteana a partidului, intr-o simpla formalitate.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Prin programul amintit, au fost alocati in total, 2,3 miliarde de lei, de care vor beneficia un numar de 4.000 de elevi si dascali maghiari din Romania. ... In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan.
Au mai ramas cateva zile pana la concertul legendarului Ian Anderson (Jethro Tull). ... In saptamanile urmatoare, Ian Anderson si trupa vor sustine o serie de concerte in Cehia, Elvetia, Polonia, Spania, Germania, Italia, Slovacia, Ungaria si Marea Britanie.
Este ceea ce sustine Ian Halperin, jurnalist si realizator de filme documentare canadian. ... El sau eu!, spune Ian Halperin pentru Radar Online. ... In trecut, Ian Halperin a mai dezvaluit secret' despre viata privata a vedetelor, care au fost foarte repede dezmintite, scrie lalibre.be.
Zvonul cum ca as desfasura actiuni ca sa ajung presedinte al Consiliului Judetean Salaj, sacrificandu-mi colegii de partid, este un atac murdar la adresa mea, si ma bucur ca lansatorii acestui zvon sunt contrazisi si descurajati, daca nu si injurati, in cele mai multe medii", a afirmat Viorel Stanca, presedintele PD Salaj, saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa.
Pentru inceput, este necesar sa precizam ca cei doi mentionati sunt angrenati in competitia privind (re)castigarea functiei de presedinte al PD Salaj, confruntare transformata, cel putin in ultimul timp, intr-o adevarata lupta intr-un ring de box.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a participat, la finele saptamanii trecute, mai precis sambata, la cateva intalniri cu reprezentantii administratiei locale si judetene, dar si cu o parte dintre colegii sai din Partidul Conservator Salaj.
Zoltan Pilecki - General Manager Alveus Romania decide ca a sosit timpul unei schimbari. ... Zoltan Pilecki are incredere in echipa sa si in potentialul acesteia.
Zoltan Pilecki - General Manager Alveus Romania - decide ca a sosit timpul unei schimbari. ... Zoltan Pilecki are incredere in echipa sa si in potentialul acesteia.
google-analytics.com