Cautare

13015 de rezultate pentru "accident rutier la poligonul sorogari in jud iasi in ziua de 27 04 2010 la ora 8 37" (3.80 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. GHEORGHE de 38 de ani din jud. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. Aeroportului, a efectuat virajul stanga, situatie in care nu a acordat prioritate de dreapta unui microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, condus de B.
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane. In ciuda gerului, la eveniment au fost prezenti aproximativ 300 de oameni.
Prefectul de Gorj, Victor Banta, a devenit peste noapte sperietoarea celor care aspira la statutul de sofer, dupa ce a declarat ca va semna in curand ordinul pentru introducerea poligonului pentru testarea candidatilor.  Conducerea Prefecturii Gorj intentioneaza sa ia masuri pentru a limita accesul candidatilor la permisul auto.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
ORA DE VARA: Cand se schimba ora in Romania in anul 2017 Specialistii spun ca avem nevoie de o saptamana pentru ca organismul nostru sa se adapteaze la trecerea la ORA DE VARA.
Liderii PNL si PSD participa impreuna astazi la festivitatile organizate la Iasi, cu ocazia Unirii Principatelor Romane. La evenimentele organizate pe 24 ianuarie la Iasi participa presedintele Traian Basescu, membri ai Guvernului si parlamentari, dar si oficialitati locale.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
Noi dovezi legand OZN-urile de armele nucleare(Autor: ... FARCAS) Investigatorul relatiei dintre OZN-uri si armele nucleare - Robert Hastings - a distribuit in 2016, in reteaua I-Team din Las Vegas, un nou documentar in care aduce dovezi in sustinerea ideii ca OZN-urile monitorizeaza armele nucleare.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Ne intoarcem la ora de iarna Duminica, 30 octombrie (in noaptea de sambata spre duminica, 29 spre 30 octombrie), trecem la ora de iarna! Ora 4.00 va deveni ora 3.00.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
ORA DE VARA 2013: Cand si de ce isi fixeaza romanii ceasurile ORA DE VARA 2013: Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
Trei militari si-au pierdut viata si alti trei au fost raniti, in urma unei explozii produse ieri in Poligonul de la Cincu, din judetul Brasov.
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
"24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane. Presedintele Traian Basescu a fost huiduit la manifestarile de la Iasi Multimea a strigat la Iasi: "Unirea - Cuza cel Mare, Basescu - dezbinare" Luni, 24 ianuarie, se implinesc 152 de ani de la Unirea Principatelor Romane:
google-analytics.com