Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (3.32 secunde)
Clientii CEZ din Olt si din tot sudul tarii au suferit zilele acestea o adevarata batjocura, fiind amenintati prin scrisori emise de companie ca vor fi debransati de la reteaua electrica daca nu platesc facturi restante pe care, de fapt, le-au platit.Zilele trecute, fostele casierii din Slatina ale Electrica Oltenia, transformate în puncte de relatii cu clientii ale CEZ Vânzare, au fost pline de oameni nervosi si nedreptatiti, învoiti de la serviciu sau pensionari si bolnavi, care au venit sa faca dovada ca au platit facturile, pentru a nu fi debransati.
Locatarii asociatiei de proprietari 604 din Micro 40 au avut zilele trecute surpriza neplacuta sa constate ca sunt pusi sa achite, dupa trei ani de zile, majorari de intarziere aferente facturilor la intretinere pentru perioada 2005-2007.
Mentionam de asemenea ca serviciile postale pentru trimiterea plicului cu declaratia de venit sunt gratuite numai daca trimiterea se face in zilele de luni pana vineri, Posta Romana aplicand taxe postale suplimentare in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale.
Regata Internationala a Marii Negre - Mangalia-Balchik si o cursa de masini clasice Participantii sunt asteptati sa soseasca la Mangalia in zilele de 28 si 29 mai, urmand ca in cursul zilei de 29 mai sa aiba loc la Centrul de Afaceri "Marea Neagra" o conferinta de presa cu edilii din Mangalia si Balchik, presedintele juriului, reprezentanti ai organizatorilor din Romania si Bulgaria, invitati, sponsori.
Bulgaria urmeaza sa aleaga cel mai probabil in zilele urmatoare un castigator al licitatiei pentru 49% din actiunile viitoarei centrale nucleare, a declarat, miercuri, ministrul bulgar al Energiei. ... "Cel mai probabil, in zilele ce urmeaza, decizia va fi anuntata oficial", a declarat Dimitrov.
Ideea le-a venit la seminarul „Zilele Femeilor Întreprinzator“, organizat de OTIMMC Craiova.Zeci de femei cu spirit întreprinzator au participat miercuri la seminarul „Zilele Femeilor Întreprinzator“, organizat la Craiova de Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) Craiova.
Vom sanctiona dur tentativa bancilor de a transfera pe umerii clientilor nepriceperea lor", a spus, zilele trecute, Nicolae Cinteza, seful Directiei de Supraveghere din BNR.
Vom sanctiona dur tentativa bancilor de a transfera pe umerii clientilor nepriceperea lor", a spus, zilele trecute, Nicolae Cinteza, seful Directiei de Supraveghere din BNR.
Cursele Bucuresti-Geneva si retur si Bucuresti-Nisa au loc de patru ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica. Zborurile Nisa-Bucuresti sunt operate de trei ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri.
Ioan Mintas, presedintele CLIPMM Oradea, a declarat ca zilele trecute au avut loc intalniri intre Cabinetul Boc si reprezentanti ai CNIPMMR, in care s-a hotarit necesitatea sprijinirii mediului de afaceri, in special IMM.
Alte destinatii carora li s-au suplimentat transportul feroviar sunt Bacau, in zilele de 30 si 1 mai, Cluj Napoca, in perioada 30 aprilie - 4 mai, Brasov pentru perioada 1 - 3 mai, Craiova, intre 30 aprilie - 3 mai si Galati, in zilele de 29 si 30 mai.
Un act normativ care va fi publicat zilele urmatoare in Monitorul Oficial obliga persoanele fizice care isi cumpara un autoturism din spatiul intracomunitar sa plateasca inca o data taxa pe valoarea adaugata (TVA) si catre statul roman, a anuntat, zilele trecute, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar.
"Incepand din 2010, pe sectorul legume-fructe, sprijinul de la Uniunea Europeana va veni numai prin forme asociative, iar de la bugetul de stat mai mult ca sigur nu va mai fi acordat ajutor financiar", a declarat Irina Creanga, consilier la Directia Generala Afaceri Europene si Relatii Internationale din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), la un seminar organizat zilele acestea la Craiova.
In acelasi timp, EURIBOR la trei luni (dobanda cea mai des folosita la acordarea de credite) a scazut la minimul de 1,059% si a ajuns la 1,31% zilele trecute, fata de 5,4% in octombrie 2008.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj informa zilele trecute ca 40% dintre cei 99.381 de salariati din Dolj care activeaza in domeniul privat primesc lunar salariul minim pe economie sau cel putin asa reiese din contractele de munca inregistrate la institutie.
Soarta combinatului de ingrasaminte chimice Doljchim se hotaraste zilele acestea. ... Nu am primit nici o oferta serioasa pentru Doljchim", au precizat zilele trecute, pentru GdS, reprezentantii Petrom.
37- 39 - programul de lucru cu publicul fiind in zilele de marti, miercuri, vineri intre orele 8.30 - 16.30, iar luni si joi intre orele 8.30 - 18.30 - Calea Serban Voda nr.
Cei care si-au depus CV-uri au inceput sa fie sunati de catre personalul de la Resurse umane de la Ford abia zilele trecute.
Craiovenii care au restante mari la intretinere au zilele numarate pana cand vor ramane definitiv fara apa calda si caldura. ... Insa, actiunea va fi reluata in zilele urmatoare, pe listele celor de la Termoficare aflandu-se asociatiile:
Teste ca la scoala pentru ziaristii de la Jurnalul National si publicatiile economice ale Intact Incercarea grupului Intact de a-si reuni cea mai mare parte a publicatiilor tiparite sub umbrela unei singure companii, Intact Publishing, intampina greutati zilele acestea.
google-analytics.com