Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (3.01 secunde)
Sunt oameni obisnuiti, din rasa alba, imbracati ca niste americani in haine de lucru, de toate zilele.
Dar astfel de intamplari se petrec aparent si in zilele noastre, in anumite locuri unde forte nevazute bantuie oamenii care trec pe acolo. ... In zilele acelea erau pe Pamant uriasi, si chiar dupa aceea, cand fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor si acestea le daruiau fii:
Cum va fi vremea in intervalul 1-14 ianuarie 2018 in Banat Vremea, deosebit de calda in prima zi a intervalului, cand media regionala a temperaturilor maxime va fi de 11-12 grade, se va raci treptat in zilele urmatoare, astfel incat, pe 3 si 4 ianuarie, media termica diurna va fi de 5-6 grade.
Este locul in care vin pelerinii in zilele cu mari sarbatori si unde opresc chiar si pentru scurt timp multi dintre aceia care tranziteaza comuna. ... Traditia s-a perpetuat, astfel incat si in zilele noastre multi oameni bolnavi, demonizati, vin la ea cu credinta, sperand sa capete tamaduire.
Daca un om are o tumora, al nu are timp sa fie trimis sa stea cu zilele pe la usile mai multor medici. ... Apoi stau saracii pe la usi cu zilele, uneori la usile gresite, alteori ca sa li se spuna ca nu mai exista fonduri pentru ei.
Sambata si duminica, "Zilele orasului Techirgiol" continua cu memorialul de fotbal Stefan Musat, care va avea loc pe stadionul din Techirghiol, o prezentare de carte, spectacole folclorice, dar si concursuri, care mai de care mai originale, cel mai asteptat fiind "Cine prinde rata".
Membrii Comisiei SRI urmeaza sa-l audieze pe fostul director al Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, in cadrul anchetei privind elucidarea circumstantelor care au dus la plecarea lui Omar Hayssam din tara, data exacta a audierii urmand a fi stabilita in zilele urmatoare.
Desi a refuzat sa recunoasca deschis, este foarte probabil ca deputatul Andrian Mihei sa devina zilele acestea membru al PNL, fapt confirmat, indirect, de deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei liberale judetene.
Deputatul independent Mona Musca a primit vineri la cabinetul parlamentar de la Camera Deputatilor o scrisoare prin care i se comunica oficial decizia de colaborare cu Securitatea pe care CNSAS a luat-o in cazul ei, aceasta urmand sa conteste verdictul zilele urmatoare.
Valoarea lucrarilor este de 7 miliarde de lei vechi si o parte din bani o vom da zilele acestea”, ne-a declarat presedintele CJ, Eugen Durbaca. ... De asemenea, la sediul societatii s-a declansat si activitatea de auditare, departamentul de specialitate a CJ verificind zilele acestea situatia firmei.
Ludovic Orban,marele invingator Desi, in zilele premergatoare Congresului, culisele liberale au fost foarte agitate, iar speculatiile au abundat in mass-media, filialele au stricat jocurile si au votat pe aceeasi linie radicala anti-Cotroceni.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedinte al organizatiei municipale Constanta a Partidului Democrat, a declarat ieri ca tot circul intretinut zilele acestea de partide pe tema votului uninominal nu este altceva decat o "aplicatie pur electorala", fara nici un suport real.
"Audientele subprefectilor din zilele de 7, 14 si 21 mai si ale prefectului, din zilele de 8 si 15 mai, s-au anulat, programul normal de audiente urmand sa se reia din data de 22 mai.
Telegan a renuntat complet in ultimele zile la ideea ca n-a reusit mare lucru la localele din acest an si la faptul ca trebuia sa se gandeasca spre ce partid sa se indrepte pentru ca zilele sale la carma formatiunii taraniste pe care o conduce erau numarate, si este mai imcrezator ca niciodata.
Cativa dintre liberalii constanteni care si-au anuntat intentia de a candida pentru un loc in viitorul Parlament au renuntat zilele trecute la candidatura. ... Se pare ca in situatia lor se afla si alti liberali care urmeaza sa se retraga zilele urmatoare.
Astfel de schimbari s-ar putea produce la filiala PD-L din sectorul 2, unde presedintele Anca Boagiu si-a exprimat, zilele trecute, intentia de a candida intr-un colegiu din sectorul 3 (in eventualitatea in care sondajele nu o confirma drept favorita, la sectorul pe care il conduce).
Calin Popescu Tariceanu, presedintele PNL, a declarat, marti, ca va lua in zilele urmatoare o decizie cu privire la semnarea protocolului de colaborare cu PNŢCD. ... Va trebui sa analizam in continuare si sa luam o decizie zilele urmatoare", a declarat Tariceanu.
Cert este ca, potrivit surselor noastre de prin prefectura, Liviu Brailoiu s-ar fi exprimar, zilele acestea de genul ca “sunt detui care s-au ocupat de hotii in aceasta institutie”.
Recomandarea a fost facuta atat de sefii prefecturii, cat si de conducerea Directiei de Sanatate Publica Gorj si vizeaza mitingurile electorale legate de campania pentru alegerile europarlamentare, din data de 7 iunie, dar si serbarile campenesti, zilele orasului, diferitele festivaluri ale berii, paradele etc.
Practic, zilele care vor urma incheierii scrutinului, daca acesta va avea doua tururi, cel de-al doilea fiind programat pentru 6 decembrie, s-ar considera ca facand parte din actualul mandat.
google-analytics.com