Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (2.61 secunde)
Nu numai ca ulterior nu am remarcat eforturi sporite din partea membrilor Guvernului de a raspunde in termenul regulamentar si in mod fundamentat la intrebari si interpelari, dar insusi seful Guvernului, Emil Boc, nu mi-a raspuns la trei interpelari pe care i le-am adresat in zilele de 8.03.2010, 7.04.2010 si 12.04.2010, depasind termenele de raspuns de la 3 pana la 8 saptamani.
"Securitate pentru lumea globala - un raspuns european", desfasurata la Munchen, in zilele de 23 - 24 Martie 2011.
In zilele cu activitate in teritoriu, senatorii si deputatii USL isi vor desfasura activitatile obisnuite in circumscriptiile lor electorale. ... In zilele urmatoare urmeaza ca senatorii si deputatii PDL sa participe la o sedinta la care sa fie prezenta intreaga conducere a partidului.
Pe fondul acestei batalii, presa a relatat de pilda zilele trecute ca mai multi functionari din Parlament au fost acuzati de superiorii lor ca lipsesc de la munca in zilele in care alesii pleaca in teritoriu.
Raspunsul asta il cautam si noi si il cautam in zilele urmatoare, pentru ca opinia publica trebuie sa vada cat se cheltuie cu toate aceste institutii care asigura - sau trebuie sa asigure - functionarea statului.
Date fiind aceste conditii, vicepresedintele Marcela Lozneanu, care a avut zilele trecute pneumonie, a trebuit sa se intoarca la lucru inainte de a-si termina concediul medical.
El a mai spus ca, pentru a putea sa se dedice activitatii de primar in cea mai mare parte a timpului si pentru a nu fi acuzat ca nu este in Cluj-Napoca in zilele lucratoare, a decis sa participe la sedintele saptamanale ale PD si ale Aliantei D.A.
Ministrul de stat Markó Béla si o delegatie a Ministerului ungar de Externe, condusa de secretarul de stat Bársony András, au stabilit in cadrul unei intalniri la Palatul Victoria ca sedinta comuna de guvern romano-ungara sa se desfasoare in zilele de 20 si 21 octombrie.
S-au stabilit in zona Valu lui Traian, exact pe locul unde, in zilele noastre, se construieste Autostrada Soarelui. ... Zilele acestea, pentru istorici s-a deschis o fereastra nesperata catre vremuri incarcate de multe necunoscute.Ieri, 5 iunie 2011 poate ca s-a inchis la loc.
Aceste categorii sunt inca valabile in zilele noastre, adica merita ocolite daca tii cu adevarat la banii investiti intr-un vehicul.
TerraLonga Trail'n'Bike se va desfasura in zilele de 17 august (cursele de alergare montana) si 18 august (cursele de MTB) si este co-organizat de Asociatia Judeteana de Atletism Brasov si sustinut de Primaria si Consiliul Local Tarlungeni.
Prefectul Mihai Capra a declarat zilele trecute ca intentioneaza sa valideze alegerea lui Chebac in functie, situatie in care cea de-a doua contestatie introdusa la Tribunalul Galati ramine fara obiect, lucru confirmat si de purtatorul de cuvint al Prefecturii Galati, Emanuela Turcu.
In zilele de 15 si 16 aprilie va exista usoara scadere a temperaturilor minime pana spre spre 4 grade Celsius, dar intre 17 si 22 aprilie vor fi doar mici variatii in jurul mediei regionale de 5 grade.
Am fost vineri si sambata trecuta la Cetate, Ciuperceni, Calafat, Bechet si Dabuleni", a spus Zgonea, uitand "amanuntul" ca in zilele de 21 si 22 aprilie, cand a avut loc vizita celor doi, localitatile Bechet si Dabuleni nu erau inundate si nu se punea problema de ajutorare a sinistratilor.
In acest scop, angajatii RAA au inspectat, zilele trecute, toate conductele din centru pentru a vedea care este starea lor. ... Fondurile pentru acoperirea cheltuielilor vor fi suportate din bugetul regiei, in zilele urmatoare stabilindu-se si suma care va fi investita.
Abia la sfarsitul secolului al XIX-lea s-au facut primele incercari de a cauta o explicatie naturala, si in cele din urma, in 1922, volumul masiv al omului de stiinta francez Charles Richet, Traite de Mčtapsychique, a inaugurat oficial asa-numita "metapsihica", mai bine cunoscuta, in zilele noastre, sub numele de "parapsihologie".
Asa, de exemplu, medicii au descoperit in ultimii ani ca o boala din ce in ce mai des intalnita in zilele noastre, refluxul gastroesofagian, manifestat prin senzatia de arsura in capul pieptului, determina patrunderea unei anumite cantitati de acid, provenite din stomac, in caile respiratorii, unde provoaca modificari ale mucoaselor, in special in faringe si laringe.
Slujirea din aceasta biserica a fost savarsita, fara intrerupere, pana in zilele noastre. ... Din inscriptii pastrate pana in zilele noastre, cat si din alte marturii, se certifica faptul ca biserica a fost construita in anul 1552, in perioada energicului egumen Simeon.
Acesta a fost construit de Artemisia, in cinstea sotului-frate, regele Mausolos - de la care vine si denumirea de mausoleu, folosita si-n zilele noastre...
Totusi 4% mi se pare mult pentru teoria cu reptilienii si, conform aceluiasi sondaj, 29% dintre americani cred in extraterestri si 14% cred in Bigfoot, asa ca nu se stie cati se tem de pisici in zilele noastre.
google-analytics.com