Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (4.61 secunde)
Desi nu a fost ceva foarte grav, Frigioi inca se mai resimte, sperand sa se poata reface pe deplin in zilele urmatoare.
Liderul PD-L, Emil Boc, a declarat luni ca premierul Calin Popescu Tariceanu are zilele numarate in aceasta functie, si ca ar fi bine sa plece din acest post mai devreme, pentru ca "numai cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit". ... "Oricum, zilele ii sunt numarate in functia de premier.
Reamintesc momentul sedintei de la PSD Bucuresti si anunturile transmise pe surse, in toate zilele anterioare congresului, cand se vorbea de retragerea lui Cristi Diaconescu. ... Si sa vina, zilele urmatoare, si sa acuze noua conducere pentru esecurile consecutive din ultimii cinci ani.
Saptamana viitoare in zilele de luni, marti, vineri si sambata deputatii au programate activitati in teritoriu. ... Conform programului de lucru aprobat, miercuri, de plenul Senatului, pentru zilele de luni si marti a fost stabilit un program de activitati in circumscriptiile electorale.
Ziua Unirii - 24 ianuarie, Festivalul Indragostitilor, Festivalul Marin Sorescu, Ziua Basarabiei, Sarbatori Pascale, Ziua Europei, Ziua Internationala a Copilului, Ziua Imnului si Drapelului National, Zilele Municipiului Craiova, Ziua Nationala a Romaniei, 22 Decembrie, manifestari dedicate sarbatorilor de iarna", se arata in nota de fundamentare.
In conditiile de tensiune ridicata, murdara, care s-a acumulat in saptamanile si zilele din urma, orice s-ar intampla acum, chiar lucruri banale si lipsite de semnificatie sunt imediat supra-interpretate intr-o directie sau alta, in functie de interesul taberei politice.
Dupa cum informeaza MFP, pentru emisiunea cod 1086, cu termen de scadenta la 90 de zile, dobanda de 13,5 la suta pe an, subscriptia se face in data de 30 noiembrie 2004 si in datele de 02, 03, 07, 08, 09, 10, 14, 15, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 28 si 29 decembrie 2004, iar termenul de rascumparare sunt zilele de 28 februarie 2005 si in martie 02, 03, 07, 08, 09, 10, 14, 15, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 28 inclusiv 29 martie 2005.
Reteaua de magazine Alcom si-a stabilit programul de functionare pentru zilele de sarbatoare care se apropie. ... Programul nu se va modifica nici in zilele de weekend, respectiv 2 si 3 decembrie.
Este vorba de trenul accelerat 1872 pe relatia Galati-Constanta, care va fi suplimentat cu mai multe vagoane in zilele de 27, 28, 29, 30 aprilie si 1 mai.
Este vorba de trenul accelerat 1872 pe relatia Galati-Constanta, care va fi suplimentat cu mai multe vagoane in zilele de 27, 28, 29, 30 aprilie si 1 mai.
Cele sapte sucursale si agentii ale Bancii Comerciale Române (BCR) din judetul Olt au fost calcate zilele trecute de inspectorii pe relatii de munca ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), într-o campanie dispusa de Inspectia Muncii Bucuresti.
Cei mai multi dintre angajatii celei mai mari uzine de la Combinat, Uzina de Laminate Plate (ULP), nu vor mai veni la munca incepand cu 21 decembrie si pana pe data de 5 ianuarie, acestia trebuind sa isi ia zilele libere ce li se cuvin pentru orele suplimentare muncite.
, in sala de conferinte "Ovidiu" a Hotelului Ibis din Constanta, seminarul "Zilele femeilor intreprinzator".
"Desi se bazeaza pe valori personale, pe branding-ul personal, pe dinamism, echilibru, profesionalism si, nu in ultimul rand, pe sarm, intr-o lume in care inca domina barbatii, femeile isi fac cu greu drum", a declarat Nirvana Mandruleanu, la seminarul "Zilele Femeilor Intreprinzator 2009", organizat ieri, la Craiova, de Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC).
Piata secundara a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), cunoscuta in continuare drept piata Rasdaq, are zilele numarate, dupa ce o decizie indirecta a Curtii de Justitie a Uniunii Europene a pus pe jar investitorii romani care au tranzactionat de-a lungul timpului actiuni pe Rasdaq si inainte, si dupa ce aceasta a fuzionat cu BVB.
Zilele Brasovului, in perioada 9-12 mai Concerte, expozitii, targuri ale mestesugarilor si de flori, concerte sustinute de Directia 5, Connect-R, Dalma, Antonia, de Filarmonica si Opera, spectacole de folclor, de teatru pentru copii si tineret, de comedie, de mimi, clovni, bufoni, turnirul cavalerilor, lansari de carte - toate vor avea loc in perioada 9-12 mai, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Brasovului, editia 2013.
Goethe-Institut organizeaza in perioada 31 octombrie- 6 noiembrie 2014 Zilele Filmului German la București.
Stelian TANASE) Am petrecut zilele de 21-24 decembrie in strada. ... Imi era clar de cand a cazul zidul de la Berlin ca zilele regimului sunt numarate.
Ghid de cultura generala - O istorie a gandirii universale din Antichitate pana in zilele noastre Volumul, care cuprinde mai mult de 100 de curente, peste 200 de autori si propuneri de lectura consacrate textelor fundamentale, se doreste a fi o lucrare didactica, clara si concisa, pentru a face accesibile publicului larg marile dezbateri care au animat cultura occidentala, fara insa a le distorsiona sensul.
Traditia spune ca, dupa Babe, urmeaza noua zile calde, Zilele Mosilor, mai blanzi decat Babele, iar acestea dureaza pana in data de 17 martie. ... Sarbatoarea mucenicilor marcheaza inceputul anului agrar, considerat un hotar intre iarna si vara, intre zilele reci specifice babei Dochia si vremea calduroasa din zilele Mosilor.
google-analytics.com