Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (2.79 secunde)
Evazionistul din zilele noastre este un barbat tanar, fara venituri certe pe acte, uneori cu domiciliul prin strainatate si care are in spate oameni de afaceri consacrati in fentat legea.
Navy), vor organiza in luna iunie in Romania doua conferinte intitulate "Zilele Industriei".Prima este programata pentru data de 13 iunie 2012, la un hotel din Bucuresti, al carui nume va fi anuntat ulterior, la fel ca si ora de incepere a evenimentului.
• BERBEC - Zilele acestea, esti destul de energic, dar si mofturos si cu toane. ... • FECIOARA - Zilele acestea sunt propice sa analizezi pe indelete posibilitatile tale de castig din activitatea desfasurata la un loc de munca.
Ce trebuie sa faceti ca sa va racoriti eficient in zilele caniculare? Sfatul la care nu va asteptati Daca va ganditi ca in zilele caniculare trebuie sa va racoriti cu bauturi cat mai reci, ei bine va inselati.
Despre importanta dezvoltarii a noi biomarkeri si impactul major al acuratetii testarii de laborator asupra diagnosticului clinic si, drept urmare, asupra starii de sanatate a pacientilor, s-a discutat in cadrul seminarului Zilele Roche (Diagnostic)”, care a avut loc la inceputul lunii mai in Romania.
Sfaturi pentru zilele caniculare. ... O bere rece, evident este placuta in zilele caniculare. Dar si in acest caz nu trebuie sa abuzam, deoarece alcoolul, in zilele toride, diminueaza capacitatea de lupta contra caldurii si favorizeaza deshidratarea.
In 30 noiembrie si 1 decembrie vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, predominant sub forma de ploaie, dar precipitatii slabe mai pot aparea si in zilele de 2 si 5 decembrie, precum si dupa data de 8 decembrie.
MUNTENIA Valorile diurne vor marca o scadere pana la 28 de grade, in zilele de 25 si 26 august. Apoi vremea se va incalzi din nou, mediile temperaturilor maxime urmand a urca pana la 32 de grade in zilele de 30 si 31 august.
Dupa acest interval se va produce o scadere de temperatura, astfel ca, in zilele de 16 si 17 mai, se va atinge o medie regionala diurna de 22 de grade, urmand ca, pana la sfarsitul perioadei de referinta, vremea sa se incalzeasca usor.
Norocos prin excelenta, zilele norocoase ale Leului sunt: ... Zilele cu incarcatura benefica: ... Zilele benefice: 17 si 23 iulie. VARSATOR Sunt mult mai increzatori in fortele proprii.
Norocos prin excelenta, zilele norocoase ale Leului sunt: ... Zilele cu incarcatura benefica: ... Zilele benefice: 17 si 23 iulie. VARSATOR Sunt mult mai increzatori in fortele proprii.
Ploi in Muntenia Racorirea vremii din zilele de 24 si 25 septembrie 2019 va determina valori diurne usor sub cele normale in aceasta perioada din an, cu maxime de 18-21 de grade Celsius, in medie, urmate de o incalzire a vremii pentru data de 26 septembrie 2019.
In zilele de 17-18 decembrie marsul anti-comunist se intinde pe strazile centrale ale orasului si incep sa apara si baricadele, se instituie ceea ce s-a numit atunci o „stare de libertate”.
Senatul Romaniei a decis amanarea evenimentului "Zilele Portilor Deschise la Senat", ce urma sa aiba loc in zilele de 28 si 29 mai.
Zilele din saptamana favorabile subiectului sunt miercuri si vineri. ... Zilele din saptamana nefavorabile subiectului sunt marti si sambata, cu deosebire dupa-amiezele.
Conceptele morale si religioase nu erau cele din zilele noastre spune Ferdinand Gregorovius. ... Dar chimistiisi toxicologii din zilele noastre sunt convinsi ca aceasta cantarella, otrava capabila sa ucida cu precizie, este doar o legenda legata de familia Borgia.
Andon invoca zilele libere de Sarbatori pe care deputatii le-au avut cu ocazia Pastelui catolic si a celui ortodox, care au facut ca in zilele de marti - stabilite pentru dezbaterea Statutului - Camera sa aiba programul obisnuit din zilele de luni.
"Zilele Municipiului Constanta", o sarbatoare pentru care de la bugetul local a fost alocata suma de 3 miliarde si jumatate de lei, are in acest an o oferta variata - spectacole in Portul Tomis, artisti, colocvii tomitane, activitati sportive, iar ca noutate - fanfara armatei militare din Turcia.
Atentie la zilele de 6 si 7 iulie. ... Atentie la zilele de 4 si 5 iulie. ... Zilele de 4, 5 si 6 iulie vor fi cu nervi, tensiuni si neintelegeri, pe care insa Fecioarele le vor incheia in nota lor, fara sa fie nevoie de ajutorul cuiva din familie.
Singurul lucru pe care mi-l doream in zilele de dupa operatie era sa dorm. ... Cu zilele insa devine mai usor., iar intr-un final lucrurile redevin naturale si normale. ... Dar invat cu fiecare clipa sa ma bucur si de zilele cu ploaie.
google-analytics.com