Cautare

4451 de rezultate pentru "zepa mircea" (2.88 secunde)
Liderii PDL au desemnat membrii comisiilor de specialitate componente ale Guvernului-alternativa, printre acesti potentiali ministri fiind consilierii de la Cotroceni Bogdan Chiritoiu si Mircea Miclea, profesorii Iordan Barbulescu, Adrian si Mihaela Miroiu, jurnalistii Sever Voinescu si Daniel Uncu.
Un alt exemplu - Mircea Iustian, fost peledist, este, din punctul de vedere al secretarului executiv, potrivit pe functia de prim-vicepresedinte, intrucat a depus eforturi in campanie, adica a fost prezent la "datorie" de fiecare data cand Elena Udrea se afla in judetul Constanta.
Conform declaratiilor primvicepresedintelui Partidului Democrat Liberal, Mircea Toader, ieri, PD-L a depus motiunea privind asigurarea caldurii pentru populatie si functionarea serviciului public de termoficare.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca regreta faptul ca Mircea Miclea nu a rezistat mai mult in functia de ministru al invatamantului, "pentru ca, in mod cert, eram mai departe cu reforma din educatie".
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu le-a reprosat ieri colegilor sai ca este tratat "ono-rific" si le-a spus sa nu mai conteze pe el daca nu il consulta in legatura cu numirile din partid sau in guvern au declarat surse din PSD.Iliescu i-a reprosat lui Mircea Geoana numirea lui Cozmin Gusa drept consilier al sau sustinand ca aceasta decizie luata pe "la colturi" da un semnal gresit si ca ar nemultumi inclusiv oameni din teritoriu.
Dar, dupa cum ne-a declarat presedintele PD-L Constanta, Mircea Banias (foto), problema numirii omului pe functia de conducere a SAPARD nu a mai fost luata in discutie ieri, dar este posibil sa se dezbata subiectul in cursul zilei de azi, cand sefii celor doua organizatii judetene de partid, plus alte cateva persoane din cadrul echipelor de negociere se vor intalni din nou, si tot la Prefectura.
Pentru ca a auzit de la televizor ca este concert Goran Bregovic pe litoral - dupa cum el singur a declarat-o -, Mircea Geoana s-a aflat, duminica, in statiunea Mamaia, fapt care n-a ramas netaxat de pedelisti, semn ca tensiunile in coalitia de guvernamant sunt destul de mari.
Primarita orasului Cernavoda, social-democrata Mariana Mircea (foto), se confrunta cu o situatie mai putin placuta:
Taberele lui Cornel Panait si Mircea Dinescu continua lupta pentru sefia AJVPS Dolj. ... Unul dintre ei este poetul Mircea Dinescu, ales in functie pe 30 ianuarie, iar cel de-al doilea - Cornel Panait, ales intr-o noua Adunare Generala a asociatiei, pe 25 aprilie.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca se retrage din functia de vicepresedinte al Consiliului Suprem de Aparare al Tarii (CSAT), nemultumit de vizita presedintelui Traian Basescu in Irak, pe care o considera electorala.
Ultimul bagat in colimator la emisiunea "In gura presei" a lui Mircea Badea este jurnalistul Ion Cristoiu, care pare a fi trecut cu arme si bagaje in tabara femininelor din anturajul lui Traian Basescu. ... "Am auzit ca duminica seara, Mircea Badea m-a injurat pentru interviul luat Elenei Udrea.
"Premierul a fost total impotriva ideii de riposta dura impotriva PSD-ului, spunandu-ne ca problemele romanilor sunt acum altele, sa-i lasam pe pesedisti sa faca anchete, comisii si comitete, iar pentru noi e mai bine sa ne vedem de treaba si sa ne judece oamenii la votul din noiembrie", ne-a povestit, pe scurt, senatorul Mircea Banias despre discutiile care au avut loc in BPN.
De asemenea, Presedintele i-a solicitat domnului Mircea Basescu sa renunte imediat la calitatea de actionar in respectiva firma", se arata intr-un comunicat al Presedintiei.
Presedintele PSD Mircea Geoana, presedintele Senatului Romaniei, a intreprins, vineri, 21 august 2009, o vizita oficiala in Republica Liban unde s-a intalnit cu Michel Sleiman, presedintele Republicii Libaneze si cu Fouad Siniora, prim-ministrul cabinetului de tranzitie.
Operatiunea a fost dirijata de Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei. ... Operatiunea s-a realizat tot pe cale maritima, fiind asigurata din nou de Mircea Basescu", scrie jurnalistul.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a afirmat ca seful statului a propus un nume "despre care se stie ca nu are sustinere" in Parlament si a mentionat ca Traian Basescu apeleaza "la un santaj politic si constitutional" doar pentru a mentine Guvernul Boc pana la alegeri.
Prestatia de vineri a lui Mircea Geoana a fost caracterizata de Negrutiu ca onorabila, dupa modelul Obama. Mircea Geoana a tacut cel mai bine.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti, ca PNL a decis sa il sustina pe liderul PSD Mircea Geoana in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, daca se va negocia si semna un acord bazat pe principii liberale.
Candidatul PSD Mircea Geoana a castigat alegerile prezidentiale, potrivit rezultatelor a 3 dintre exit-poll-urile realizate de 3 institute de sondare a opiniei public: ... Un al patrulea institut, CSOP, i-a dat pe Mircea Geoana si Traian Basescu la egalitate.
google-analytics.com