Cautare

2941 de rezultate pentru "www" (2.18 secunde)
Licitatia pentru acordarea celor doua licente de telefonie de generatia a treia va fi organizata in scurt timp, anunta site-ul www.bloombiz.ro.
Studiile internationale releva ca economia subterana rezultata din comertul cu marfa piratata reprezinta, in prezent, un sfert din economia mondiala, informeaza Ministerul Public, citat de www.bloombiz.ro.
De asemenea, cei interesati pot dezbate teme de actualitate din domeniul concurentei si ajutorului de stat in cadrul unui forum de pe siteul institutiei: www.consiliulconcurentei.ro.
Cu cele 115 de miliarde de dolari spalate anual, Romania se afla pe locul sapte intr-un clasament al tarilor care spala bani negri, releva un studiu realizat de John Walker Crime Trends Analysis, citat de www.baniinostri.ro.
Potrivit unui top publicat pe site-ul de Internet www.euroncap.com, Loganul romanesc a obtinut numai trei stele la protectia ocupantilor, trei stele la protectia copiilor si nici cu pietonii nu este mai prietenoasa, dovada stind singura stea obtinuta din maximum de cinci posibile la fiecare categorie.
ISTAG (www.cordis.lu/ist/ istag.htm) contribuie la pregatirea si implementarea programelor europene pentru cercetare in IT&C, oferind consultanta pentru strategia globala ce se aplica cercetarilor in domeniu, pentru toata comunitatea europeana.
Si nu pentru ca institutiile de credit vor o marire a profiturilor sau pentru ca piata internationala s-a "miscat " in sensul cresterii dobinzilor la euro sau la dolar, ci pentru ca Banca Nationala doreste sa restrictioneze din ce in ce mai tare acordarea de imprumuturi in alta moneda decit leul, transmitea ieri site-ul www.baniinostri.ro.
De altfel, cele mai importante dezvaluiri ale cotidianului "Replica" de Constanta au inregistrat vizualizari record pe site-ul www.hotnews.ro, intr-o competitie cot la cot cu mass-media din tot restul tarii.
Ferma de melci Unul dintre site-urile in domeniu este www.melci.as.ro. ... Alternative Alt site este www.ciuperci.as.ro, de unde puteti afla cum va puteti infiinta o ciupercarie finantabila prin programul SAPARD.
Folosirea sistemului se poate face in baza unui nume de utilizator si a unei parole de acces pe care craiovenii o pot obtine depunand la Directia de Taxe si Impozite Locale Craiova un formular tip pe care-l pot lua de pe site-ul primariei (www.primariacraiova.ro), sectiunea "Taxe si impozite on-line".
Pe pagina de Internet www.bikeromania.de sunt culese toate datele necesare, privind traseele posibile, cazarea, materialul necesar, harti speciale pentru ciclisti, precum si opinii ale celor care au trait astfel de experinte.
Bancile sunt apreciate de romani datorita ofertelor de credite, reiese dintr-un sondaj realizat de www.smartfinancial.ro. ... Mai departe, 36% dintre respondentii sondajului lansat pe www.smartfinancial.ro au spus ca dintre credite cele mai folositoare li se par imprumuturile pentru locuinta.
Visa a lansat recent un minicard care are integrate un cip contactless si o antena care ofera posibilitatea de a fi folosit fara sa fie nevoie de contactul direct dintre card si terminal, precum si o banda magnetica, informeaza siteul www.no-cash.ro.
Oficialul Fondului Proprietatea a adaugat ca "incepand de luni vom afisa pe siteul www.fondulproprietatea.ro informatii financiare detaliate sub fiecare societate in parte si vom incerca sa transformam portalul intr-o baza de date".
Cum se verifica polita RCA Situatia politei RCA poate fi verificata in baza de date CEDAM pe internet, la adresa www.cedam.csa-isc.ro, introducand fie numarul de inmatriculare, fie seria caroseriei.
Cel putin asa reiese dintr-un sondaj realizat de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro in perioada 16 martie-23 aprilie si preluat de "Amos News".
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a relansat Portalul Portului Constanta ce poate fi accesat la adresa www.portofconstantza.com, se arata intr-un comunicat al CN APMC.
Numarul site-urilor de specialitate e mare - pe www.dot.ro/imobiliare.php puteti numara cel putin 17. Pe aceste portaluri, cei interesati isi pot cauta o locuinta in functie de localitate, de pret, de tipul imobilului, de suprafata si de zona in care se afla.
Pentru a-si face cunoscuta oferta, intreprinzatorul nostru are propriul site (www.techsoft.ro) si participa la targuri nationale si internationale.
vor fi puse la dispozitia celor care solicita datele necesare site-uri pentru buna desfasurare a activitatilor rutiere - www.rarom.ro, prin accesarea link-ului "Verificare ITP".
google-analytics.com