Cautare

2941 de rezultate pentru "www" (1.88 secunde)
www.click.ro informaza: Criza imigrantilor a acaparat intreaga Europa, iar romanii au inceput deja sa se teama de venirea a peste 6.500 de refugiati in tara.
www.realitatea.net informeaza: Liviu Dragnea a declarat la Palatul Parlamentului ca PSD va propune un premier care sa fie agreat si de catre presedintele Iohannis.
Am folosit ca sursa a informatiilor datele oficiale publicate pe site-urile Camerei Deputatilor - www.cdep.ro si Senatului Romaniei - www.senat.ro.
Tudor Chirila da de pamant cu Guvernul Ciolos/ www.dcnews.ro Tudor Chirila si-a exprimat nemultumirea in privinta noului guvern despre care spune ca nu are nimic de-a face cu tehnocratii "Care guvern de tehnocrati?
Au mai participat, pentru a mima legitimitatea intalnirii, Ema Stoica (studenta la Facultatea de Jurnalism), Adrian Despot, Tudor Benga (OKIAN), Alexandru Bindar (Uniunea Studentilor din Romania), Clara Matei (Asociatia Medicilor Rezidenti din Romania). Articolul integral poate fi citit aici: http://www.activenews.ro/stiri-politic/Cati-bani-au-primit-de-la-miliardarul-american-George-Soros-oengistii-invitati-de-Klaus-Iohannis-la-Cotroceni-126542
Forma integrala a actului normativ o puteti consulta pe site-ul Senatului, www.senat.ro, aici: http://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=19441
Doar in cazul in care la parlamentare va fi o discrepanta uriasa fata de locale, doar atunci vom avea parte de schimbari majore ale distribuirii mandatelor in Parlament. Pe site-ul STIRIPESURSE.RO gasiti simularea pentru fiecare judet in parte: http://www.stiripesurse.ro/simulare-cate-mandate-vor-ob-ine-psd-i-pnl-in-alegeri-distribu-ia-pe-fiecare-jude_1167987.html
Papa_Francisc_in_Romania_Bremen_Bucuresti_2015 http://confluente.ro/viorel_roman_1476513721.html http://www.asiiromani.com/2016/10/16/papa-francisc-in-romania-sichestiunea- orientala/ https://valcea-turism.ro/prof-dr-viorel-roman-papa-francisc-romania-sich... orientala/ http://bentodica.blogspot.de/2016/10/papa-francisc-in-romania.html http://www.observatorul.com/articles_main.asp?
De la franci, populatia care a cucerit in secolul al V-lea teritoriile pe care se afla Franta in prezent, provine si numele acestui stat, potrivit www.mae.ro.
www.libertatea.ro informeaza: Actorul George Ivascu, manager al Teatrului Metropolis, a fost propus de PSD sa preia ministerul Culturii, in locul lui Lucian Romascanu, in Guvernul condus de Viorica Dancila.
Domnul Moldovei deschisese, la 17 februarie 1850, prima adunare a Divanului Obstesc, iar la 25 februarie 1850 a solicitat Divanului sa ia in discutie proiectul pentru reformarea Corpului slujitorilor in jandarmi, se arata pe site-ul www.grupareajandarmibacau.ro.
Documentul integral poate fi citit aici: https://www.dcnews.ro/plan-eliminare-iohannis-document-zguduitor_605380.html (Sursa: dcnews.ro)
Sinteza situatiei cauzelor solutionate de CCR dupa 2003, cand a avut loc ultima modificare a Constitutiei CIFRELE LA ZI AICI: https://www.scribd.com/document/385879964/Judec%C4%83torii-Cur%C8%9Bii-Constitu%C8%9Bionale-in-pragul-colapsului-Cifrele-la-zi-QMagazine
Impreuna cu Parlamentul European, Consiliul este principalul organism cu putere decizionala al Uniunii Europene, conform www.consilium.europa.eu. Consiliul se intruneste in diferite formule la nivelul ministrilor sau secretarilor de stat din statele membre, in functie de tematica care urmeaza sa fie discutata.
raportarea la dobinzile internationale de referinta - LIBOR si EURIBOR, informeaza site-ul www.bloombiz.ro. La acestea se adauga o marja proprie de 6-7%.
Trecerea la leul greu, prin taierea, de anul viitor, a patru zerouri din coada leului, ar putea determina un interes crescut din partea investitorilor pentru cumpararea de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), informeaza site-ul www.bloombiz.ro.
Clientii se pot interesa de documentele necesare eliberarii rovinietelor, precum si de lista oficiilor postale abilitate la adresa de web www.
Si nu au motive sa se plictiseasca pentru ca tot anul trecut a fost si anul lansarii Ghiseului Bancar (www.ghiseulbancar.ro), publicatie electronica ce a devenit in scurt timp o adresa electronica foarte cautata de cei interesati de domeniu.
Solutia nu consta in ignorarea mesageriei instantanee, ci in gestionarea ei in interesul companiei”, explica Sasa Radosevic, Product Manager la Sybari Software. Detaliile complete referitoare la studiul Sybari pot fi gasite la adresa: www.sybari.com/emeaim_surveyresults.
"Patronii nu vor cistiga nimic din modificarea Codului muncii” Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu a declarat intr-un interviu acordat site-ului www.baniinostri.ro, ca patronii nu vor cistiga nimic din modificarea Codului muncii.
google-analytics.com