Cautare

2941 de rezultate pentru "www" (2.73 secunde)
La final, mentionam ca in elaborarea prezentului material s-au utilizat, de asemenea, si situatii statistice complexe generate de platforma on-line www.alesiivoteaza.ro - singurul site de acest profil din Romania care ofera informatii detaliate despre activitatea individuala a parlamentarilor, relansat de IPP in timpul acestei sesiuni parlamentare1.'
Oamenii ne dau prin corespondenta, scriu www.traianbasescu.ro vei fi presedintele nostru pe viata si s-a rezolvat problema", a comentat Vanghelie.
Autorul acestor randuri, asa cum a afirmat repetat si insistent Presedintele Traian Basescu, sau insusi Presedintele, sub umbrela caruia s-a incalcat legislatia internationala? Sunt eu vinovat ca spun sau este Presedintele vinovat ca face? (Sursa: www.sroscas.ro)'
De asemenea, va aduc la cunostinta ca lucrarile de renovare la noul sediu al ISD vor fi incheiate foarte curand, astfel incat Institutul va putea realiza dezbateri, conferinte, training-uri s.a. ("Raportul ISD despre parlamentarismul in Romania" poate fi citit la adresa http://www.fisd.ro).
Potrivit www.9am.ro, politica europeana a actualei Aliante de guvernare din Republica Moldova afecteaza minoritatea rusa si poate sa "genereze un val masiv de refugiati rusi" inspre Transnistria, scrie publicatia rusa Nezavisimaia Gazeta.
Nu exista multi lideri alternativi in Romania, dar sper ca www.romaniacurata.ro sa va prezinte cativa in anul care vine".
Iar un absenteism masiv inseamna inlesnirea fraudei electorale si obtinerea unor rezultate nereprezentantive la nivel national.' (Sursa: Dan Ioan Popescu - www.danioanpopescu.ro)
Pentru a vizualiza dovada ca Mircea Geoana isi face partid, puteti face click pe http://www.puterea.ro/download/docs/geoana.pdf
Pentru a vedea dovada ca Mircea Geoana isi face partid, puteti accesa site-ul ziarului Puterea: http://www.puterea.ro/download/docs/geoana.pdf
Senatorul PSD Daniel Savu, membru in comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru www.e-politic.ro ca tradatorii nu au ce cauta in comisia parlamentara de control a SRI.
Acesta se afla pe site-ul institutiei (www.primariacraiova.ro) spre dezbatere publica si urmeaza sa fie supus aprobarii consiliului local.
Ministerul precizeaza ca ambasadorul Romaniei a respins "ferm" veridicitatea afirmatiilor respective si a precizat ca este vorba despre o dezinformare menita sa afecteze traditionala relatie de prietenie dintre Romania si Albania. Sursa: www.9am.ro
"De ce nu se aseamana CRIZA ECONOMICA din 2008 cu cea din 2011. O ANALIZA a Wall Street Journal din care VEI INTELEGE MAI MULT". http://www.gandul.info/international/de-ce-nu-se-aseamana-criza-economica-din-2008-cu-cea-din-2011-o-analiza-a-wall-street-journal-din-care-vei-intelege-mai-mult-8592353
Pe site-ul www.stelian-tanase.ro puteti citi : OMAGIU REGELUI MIHAI Regele Mihai, monarhia, nu au insemnat mare lucru in copilaria mea.
A emite pretentia ca stii cu precizie ce se va intampla cu mai bine de un an inainte, mi se pare o forma de a-si face singur curaj cand, de fapt, te gandesti tot mai serios pe unde vei scoate camasa. (Sursa: Dan Ioan Popescu - www.danioanpopescu.ro)
In editia tiparita a Evenimentului Zilei si pe www.evz.ro, puteti citi incepand cu ora 9.00, interviul integral cu Adrian Nastase
Potrivit www.inliniedreapta.net, Ponta ar fi cerut colegilor de la Bruxelles sa promoveze un mesaj de genul "Mircea Geoana s-a vandut PDL si lui Traian Basescu".
Textul acestui document este afisat si poate fi consultat pe www.mai.gov.ro, la sectiunea Transparenta decizionala, precum si la Centrul de Relatii cu Publicul al MAI, din Piata Revolutiei nr.
Aceleasi ganduri au fost postate si pe cealalta pagina a lui Christian Ciocan, http://www.facebook.com/pages/Christian-Ciocan/148868851825609, "pagina mea asociata. ... Pe pagina de Facebook a lui Christian Ciocan, http://www.facebook.com/profile.php?id=100000359058614, prietenii acestuia si-au facut simtita - din plin - prezenta!
Adevaratele mesaje din discursul lui Traian Basescu (www.danioanpopescu.ro) De aseara pana acum, discursul presedintelui e intors pe toate partile de analisti, de presa, de politicieni si concluzia aproape comuna, indiferent de tabere, e ca a fost un dezastru, sau macar dezamagitor.
google-analytics.com