Cautare

2941 de rezultate pentru "www" (4.94 secunde)
Deputatul PD-L Silviu Prigoana a declarat ca a finalizat proiectul de lege privind mutarea sediului Parlamentului, in varianta unicamerala, din Casa Poporului intr-o cladire pe care Nicolae Ceausescu o construise pentru Biblioteca Nationala a Romaniei, informeaza www.mediafax.ro.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ieri ca Adrian Nastase poate redeveni presedinte al PSD, fiind unul dintre potentialii candidati la presedintia partidului, el afirmand ca l-ar sustine "fara indoiala" pentru aceasta functie, transmite www.mediafax.ro.
Vreau sa stiu ce gandeste populatia despre MFP", a explicat ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, citat de www.mediafax.ro.Seful finantistilor sustine ca rolul cantaretului este acela de a gasi solutiile de comunicare cu platitorii de biruri.
Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu a depus la Biroul Permanent al Camerei o propunere legislativa pentru instituirea din 2010 a impozitului anual de 0,5% asupra valorii nete a averii persoanelor fizice care depaseste pragul de 500.000 de euro, relateaza www.medaifax.ro.Proiectul de lege mai prevede ca persoanele fizice rezidente sa plateasca impozit anual pe avere pentru patrimoniul net detinut in tara si in strainatate, iar cele nerezidente sa plateasca pentru patrimoniul net detinut in Romania, cu conditia respectarii conventiilor internationale pentru evitarea dublei impuneri.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat ieri ca il va sprijini pe Cristian Diaconescu pentru functia de presedinte al PSD, urmand sa candideze el daca Diaconescu nu o va face, informeaza www.mediafax.ro.
Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD si, incepand de ieri, s-a alaturat grupului independentilor condus de Gabriel Oprea, informeaza www.mediafax.ro.
"Ne vom decide cui vom da votul la Congres"Liderul PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu, a declarat, ieri, ca se va putea pronunta asupra candidaturii lui Miron Mitrea la presedintia PSD dupa ce va vedea programul acestuia, variantele si ideile pentru eficientizarea activitatii din partid, transmite www.mediafax.ro.
Vanghelie propune excluderea lui Dancu si Rus Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat sambata, la finalul intalnirii de la Poiana Brasov, ca va propune astazi, in Comitetul Executiv National (CExN), excluderea din partid a lui Vasile Dancu si a lui Ioan Rus, transmite www.mediafax.ro.
Guvernul a decis ca interdictiile de ocupare a posturilor vacante in sectorul bugetar sa fie mentinute doar pentru acest an, nu si pentru anul viitor, a declarat ieri seara ministrul Muncii, Mihai Seitan, potrivit www.mediafax.ro.
Congres extraordinar al PSD pe 20 februarieComitetul Executiv National (CExN) al PSD a decis ieri ca pe 4 februarie sa aiba loc Consiliul National, iar Congresul extraordinar, cu alegeri pentru functiile de conducere, sa fie organizat pe 20 februarie, informeaza www.mediafax.ro.
Un incendiu a izbucnit ieri in cabina pilotilor unui avion al companiei Austrian Airlines, insa aeronava, care venea de la Viena, a reusit sa aterizeze pe aeroportul din Iasi, fara a exista victime, pasagerii si echipajul fiind debarcati, potrivit directorului aeroportului, Marian Vasile, citat de www.mediafax.ro.
Procesul de inlaturare a gardului de sarma ghimpata de la frontiera cu Romania a inceput in Republica Moldova, premierul Vlad Filat prezidand ieri o sedinta de lucru pe aceasta tema, relateaza publicatia "Timpul", citata de www.mediafax.ro.
Viktor Ianukovici, invingator la alegerile prezidentiale din Ucraina, i-a cerut ieri rivalei sale, prim-ministrul Iulia Timosenko, sa demisioneze, pentru a evita o noua criza politica, relateaza www.mediafax.ro.
33% • Miron Mitrea: 16% • Mircea Geoana: 10% Votul este in continuare deschis internautilor care acceseaza site-ul www.inpolitics.ro
Pe doua bloguri apartinand unor jurnalisti, www.sutu.ro si www.pesurse.ro, au aparut duminica informatii conform carora presedintele Traian Basescu se afla internat fie la Spitalul Militar Central, fie la Spitalul Victor Babes.
CV-ul si fotografia comisarului au fost deja postate pe site-ul Asociatiei - http://www.eacd-online.eu/who_we_are/member/member_325198.php, Comisarul Ciocan devenind astfel membru cu drepturi depline in familia europeana a directorilor de comunicare.
Cardurile de nou membru PSD sunt de culoare rosie, au sigla PSD si adresa de site www.psd.ro, contin inscrisul "Victor Ponta - presedinte PSD" si semnatura olografa a acestuia.
Pe siteul www.dw-world.de a aparut articolul cu titlul "Inginerie politica" (autor: Horatiu Pepine; redactor: Ovidiu Suciu), pe care il puteti citi in continuare.
In acest cadru Ion Iliescu a prezentat o COMUNICARE (textul este postat pe blog si reluat pe www.estiri.ro si www.einformatii.ro).
Pe site-ul oficial al PDL, www.pdl.org.ro, exista un forum. Ultimele mesaje postate, care puteau fi accesate duminica 11 iulie 2010, au subiecte fulminante si le puteti citi in continuare.
google-analytics.com