Cautare

2941 de rezultate pentru "www" (2.13 secunde)
Mai bine mai putin de la multi, decat mult de la putini", a precizat Bolojan, care sustine ca de astazi va functiona si site-ul sau www.iliebolojan.ro.
Radu Berceanu, candidatul PD-L la functia de presedinte al CJ, are si el un site - www.raduberceanu.ro, unde cei interesati pot vizita o sectiune interesanta Multimedia, cea de caricaturi...
"Actualul primar din Navodari a achizitionat domeniile de internet www.mateinicolae.ro si www.nicolaematei.ro, iar razboiul pentru dreptul de folosinta se va duce in instanta. Nicole Matei, candidatul PSD la functia de primar al orasului Navodari a lansat site-ul www.mateinavodari.ro.
Desigur, el este destinat celor care sunt interesati de campania lui Cozmin Gusa si vor intra pe site-ul www.cozminprimar.ro, dar o sa facem un numar suficient de CD-uri si DVD-uri, pe care o sa le impartim pe strada", a declarat liderul PIN.
In comunicatul PIN se mai afirma ca lista completa de semnaturi este publicata si pe site-ul "www.neamsaturat.ro", unde sunt postate 20 de documente.
Informatii suplimentare se pot obtine de la Serviciul Resurse Umane si Pregatire al IJJ Olt, la numerele de telefon 0249.437.901, 0249.437.904 ori pe paginile de internet www.jandarmeriaromana.ro sau www.jandarmeriaolt.ro.
doua articole de enciclopedie de minimum 1.000 de caractere (incluzand spatiile) fiecare referitoare la Uniunea Europeana (persoane, institutii, alte entitati, procese politice, istoric etc.), postate pe www.eurospeak.ro, wiki-ul de notiuni europene girat si finantat de Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, grupul euroliberal, prin intermediul Adinei Valean.Tinerele dornice de a participa la Youth Press Project se vor putea inscrie in concurs prin trimiterea scrisorilor de intentie si a articolelor postate pe eurospeak.ro la adresa de e-mail [email protected], intre 16 si 30 martie.
Documentul poate fi vazut pe portalul www.primariacraiova.ro, alaturi de propunerile de investitii bugetare si extrabugetare pentru anul 2009.De investitIntre cele mai mari investitii cu bani din bugetul local pe care municipalitatea intentioneaza sa le atace in 2009 sunt Parcul Lunca Jiului si proiectul strandului, cu 20 de milioane de lei, sistemul de iluminat public - 8,9 milioane de lei, utilitati la Sala Polivalenta - patru milioane de lei, modernizarea Teatrului de Vara din Parcul "Nicolae Romanescu" - trei milioane de lei, modernizarea punctelor termice - 2,5 milioane de lei.
Mai mult, din cele 4 declaratii de avere prezentate pe site-ul Prefecturii Constanta (http://www. prefectura-ct. ro/downloads/avere/ileanagugoasa2009.
Potrivit unei declaratii de avere completate in ianuarie 2008 si publicate pe pagina de internet www.prefecturaarges.ro, este posesorul a doua autoturisme, un Nissan si un Peugeot, fabricate in 2001, are trei credite la diferite banci, in valoare totala de 16.800 de euro, contractate in perioada 2005-2007, iar din salariul la Prefectura Arges a realizat un venit anual de 35.000 de lei.
Cu astfel de sporuri, un functionar public din conducerea institutiei sau un sef de directie din cadrul CJ ajunge la un salariu de 35.000-36.000 de lei pe an, echivalentul cu aproximatie a 3.000 de lei pe luna, dupa cum reiese din declaratiile de avere publicate pe pagina de internet www.cjdolj.ro.
In perioada cuprinsa intre 5.05.2009, ora 9.00, si 11.05.2009, ora 20.00, solicitantii pot completa si transmite on line formularul de inscriere, conform aplicatiei software, care va fi disponibila pe pagina web a institutiei, la adresa www.animmc.ro.
Are propria pagina de internet, www.ramona-manescu.ro, unde spune ca este membru PNL de cand a implinit 18 ani si ca, de 18 ani, face politica liberala.
Toate bune si frumoase, numai ca ceea ce a spus Crin Antonescu , despre Basescu, "Regele e gol", e o idee copiata dupa un text intitulat chiar "Regele e gol", postat pe site-ul Observatorului de Bacau (www.observatordebacau.ro), in data de 24 aprilie 2009, la rubrica intitulata "Cafeneaua subiectelor", sub semnatura publicistului comentaror Ovidiu Genaru si din care reproducem ultimul pasaj:
Dosarul EBA se anunta foarte grav, cu probe suficiente pentru a contesta la toate forurile, interne si internationale, intrarea prin voturi masluite de catre PD+L a asa-zisei independente Elena Basescu in PE. Cei care doresc detalii suplimentare pentru documentare in vederea actiunii juridice pot accesa www.hotnews.ro.
Ar trebui Jose Manuel Barroso sa fie din nou presedinte al Comisiei Europene?", intreaba presedintia ceha pe site-ul sau www.eu2009/fr/.
Proiectul de regulament poate fi vizualizat pe www.primariacraiova.ro., iar normativul va fi publicat dupa avizul de legalitate al Prefecturii Dolj, urmand sa intre in vigoare dupa 30 de zile.
Pentru cei care doresc o informare completa legata de desfasurarea celei de-a doua reuniuni a Clubului de la Bucuresti, va prezentam extrase de pe blogul www.ioniliescu.wordpress.com.
Detalii despre cum se desfasoara reabilitarea termica in alte orase, precum si date despre eficienta energetica a anveloparii blocurilor puteti gasi pe www.eurourbanism.ro si www.administratie.ro.
Proiectul de regulament poate fi vizualizat pe www.primariacraiova.ro., iar normativul va fi publicat dupa avizul de legalitate al Prefecturii Dolj, urmand sa intre in vigoare dupa 30 de zile.
google-analytics.com