Cautare

2941 de rezultate pentru "www" (2.96 secunde)
Potrivit siteului de stiri www.iol.com, Ioana Basescu a aparat consumul moderat de tutun, afirmand, in plus, ca are un magazin in Bucuresti care comercializeaza atat tigari obisnuite, cat si tigari de foi, tutun de pipa, precum si alte produse folosite de fumatori.
Site-ul www.mediaindex.ro este rezultatul unui proiect derulat de Centrul pentru Jurnalism Independent, in parteneriat cu Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie, Agentia de Monitorizare a Presei - Academia Catavencu si Asociatia Editorilor din Presa Online.
Potrivit unei analize a Institutului pentru Politici Publice aparuta pe site-ul www.ipp.ro/cummuncescparlamentarii, deputatul PSD Victor Ponta conduce in topul chiulangiilor alesi pe liste la Camera Deputatilor, in circumscriptia electorala Gorj.
Cum se obtin banii Depunerea cererilor de finantare se face in perioada 12 iulie - 10 august 2006, iar incepand cu 6 iulie se pot face si inscrieri on line, conform instructiunilor care vor fi publicate pe site-ul www.cancelarie.ro.
Ciinii maidanezi si strazile care arata jalnic sint principalele ofuri pe care galatenii le-au semnalat in ultimele saptamini edilului sef al urbei pe site-ul www.domnuleprimar.ro.
O astfel de problema legata de criza locurilor de parcare a semnalat-o primarului Dumitru Nicolae un galatean care i-a reclamat pe data de 18 iulie oful sau pe site-ul www.domnuleprimar.ro.
Materialul "Debransarea de la incalzire, la cheremul vecinilor", publicat luni, 31 iulie, in cotidianul nostru, a starnit un val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud http://www.gds.ro si [email protected].
Pe www.dannica.ro poate fi citit intregul CV al parlamentarului, precum si activitatea sa politica, lucrarile publicate si participarea la diverse conferinte.
Asa am gasit scris in dreptul numelui sau pe site-ul respectivei marci de bere (www.heinekenmusic.ro), unde se specifica faptul ca toti cei care participa la desemnarea clasamentului final si a DJ-ului Thirst Studio 2006 au sansa de a cistiga o excursie la Londra alaturi de DJ-ul cistigator intrat in competitie.
Asa am gasit scris in dreptul numelui sau pe site-ul respectivei marci de bere (www.heinekenmusic.ro), unde se specifica faptul ca toti cei care participa la desemnarea clasamentului final si a DJ-ului Thirst Studio 2006 au sansa de a cistiga o excursie la Londra alaturi de DJ-ul cistigator intrat in competitie.
Pagina de web www.debirocratizare.ro se adreseaza celor exasperati de cozile interminabile sau de tonele de documente care le sunt solicitate pentru o adeverinta precum si celor care nu mai vor sa dea atentii.
Asociatia Pro-Democratia (APD), Agentia de Monitorizare a Presei si Centrul de Resurse pentru Participare au anuntat lansarea website-ului www.bunaguvernare.eu, care ar trebui sa reprezinte o sursa de informare si o oportunitate de implicare in stimularea bunei guvernari la nivel local pentru administratia publica, organizatii neguvernamentale si cetateni.
Cristi Dinu a mai afirmat ca, desi pe site-ul www.domnuleprimar.ro Galatiul este fruntas la reclamatii din partea locuitorilor privind activitatea Primariei, raspunsurile din partea acestei institutii nu sint la fel de prompte.
Nu neaparat judecatorii, situati prin lege la o anumita distanta de Cotroceni, si care pot comite gesturi de independenta morala si profesionala, ci procurorii sunt buni, ca sunt in coordonarea Sectiei www.basescu.ro", se arata in scrisoarea deschisa.
Mangaliotii care vor sa castige un televizor color, se pot inscrie la concursul lansat de social-democratii condusi de Claudiu Tusac, la adresa de internet www.psd-mangalia.ro.
Pe www.basescu.ro, pretedintele ii indeamna pe romani sa spuna, la 25 noiembrie, "da" votului uninominal. "Hai la curatenie!
Guerilla digitala a revenit, in ultima saptamana de campanie, pe site-ul personal al sefului statului, www.basescu.ro, sub deviza "Internauti, lupta continua!", printre atractii numarandu-se si un joc, "Razboiul Curateniei - Amenintarea listacilor".
Facand o incursiune pe site-ul www.domnuleprimar.ro, seful ecologistilor galateni, Florin Tupilatu, a ajuns la concluzia ca primarul urbei noastre nici nu exceleaza, dar nici nu se afla in coada clasamentului cand vine vorba de raspunsurile la petitiile pe care le trimit cetatenii.
www.victormanea.ro. Aseara, site-ul afisa doar numele lui Victor Manea, dar urmeaza ca pe acesta sa fie postate o sumedenie de informatii.
La indemana oricui Toti cei care acceseaza zilele acestea site-ul www.ejobs.ro in cautarea unui nou loc de munca sau pur si simplu din curiozitate pot observa foarte usor cum un partid nou-infiintat, grijuliu la apropierea campaniei electorale, nu cauta membri, ci direct candidati pentru posturi de consilier sau primar.
google-analytics.com