Cautare

608 de rezultate pentru "vlad tepes" (3.92 secunde)
Tanarul inflacarat care danseaza pe mese este nimeni altul decat Vlad Dragulin, interpretul lui Malone in serialul Baieti de oras si co-prezentator, alaturi de Mihai Bendeac, in noul sezon al emisiunii X Factor, la Antena 1. ... M-am simtit dorit, spune Vlad, care s-a distrat foarte mult la filmari.
A obtinut tronul cu ajutorul bey-ului de Nicopole, dupa infrangerea si uciderea lui Vlad cel Tanar (23 ianuarie 1512).
Animale, de Alex Vlad, dupa o idee de Edward Albee, regia : Alex Vlad - ora 18.30 - Teatrul Municipal Traian Grozavescu, Lugoj, Balul, de William Shakespeare , regia:
Pe scena amplasata pe malul lacului Titan vor urca Irina Iordachescu, Marcel Pavel, Vlad Mirita si Mediana Vlad, acompaniati de Corul Catedralei Sfantul Iosif si de Orchestra VivArte dirijata de Tiberiu Oprea, precum si Corul Amicus.
Dalia Octavia Pusca (Actress, Singer, Writer), Vintila Mihailescu (Antropolog), Cornel Ilie (Cantaret), Vlad Petreanu & George Zafiu (Oameni de radio), Camelia Sucu (Antreprenor in serie, CEO Class Living, Public figure), Ioana Moldovan (Fotojurnalist independent);
http://saveyourholiday.com/inscrieri-curs/ Pentru orice fel de intrebari si detalii, va stam la dispozitie: Mirela Vlad â€" 0748.33.00.97; mirela.vlad@drcomm.ro sau [email protected]
ce ar fi de preferat, un guvern controlat de oligarhie, mai exact de singurul oligarh care a mai ramas, Vlad Plahotniuc, dar care ne promite ca va mentine vectorul european, sau alegerile anticipate cu un rezultat favorabil partidelor prorusesti?
- Am vazut actiunea presedintelui Klaus Iohannis si a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, de a atrage atentia asupra pericolului la care ne expunem prin revenirea asupra legislatiei fumatului care restrictioneaza fumatul in spatiile publice, conferinta avand loc dupa ce Senatul a aprobat marti o Lege cu amendamente care ne trimit inapoi la fumatul in restaurante si spatiile inchise, a scris Raed Arafat pe Facebook.
E vorba de Ionela Nastase, partenera de viata a lui Vlad Petreanu, ambii sustinatori frenetici #rezist, Ionela Nastase a lucrat anterior la mai multe posturi tv. Vlad Petreanu si Ionela Nastase s-au pronuntat impotriva Gabrielei Firea, primarul Capitalei in mai multe randuri, dar si imporiva PSD.
- Libraria Cartile Maestrului Interior - Manuela Vlad, 0731.014.257, manuela.vlad@calatoriainimii.ro - Asociatia de Terapii Transpersonale - Daniela Avram, 0741.038.750, [email protected] - Centrul Calatoria Inimii - Bogdan Grigoras, 0729.010.787, [email protected] (Surse:
O echipa formata din 13 tineri animatori, sub indrumarea trainerilor Dan Panaitescu, Ion Arama, Radu Pop si Vlad Ilicevici, au pus bazele acestui proiect la care au continuat sa lucreze Ion Arama si Radu Pop, pana in prezent.
Intr-un interviu acordat exclusiv Digi Sport, Mirel Radoi si Vlad Chiriches au prefatat partida decisiva pentru calificarea la primul baraj CM 2022, Romania - Islanda.
Gigi Becali a dezvaluit ca nu are de gand sa il dea afara pe Andrei Vlad de la FCSB, chiar daca portarul ros-albastrilor l-a suparat destul de tare pe patronul dupa ce a comis o gafa impardonabila la meciul cu FC Arges, scor 0-1.
Andrei Vlad (22 de ani) si-a pierdut locul de titular de la FCSB, dupa esecul ros-albastrilor de la Pitesti, 0-1 cu FC Arges, meci in care a gafat, din sezonul regulat, dar Gigi Becali (63 de ani) nu renunta la goalkeeper.
- Andrei Vlad si Dan Nicolae se ocupa de orchestratia si aranjamentul pieselor voastre. ... - Eu cu Andrei Vlad "Motanul" cant de cand a inceput sa ne cheme lumea la cantari.
Vlad de 33 de ani, din judetul Sibiu, care conducea un autoturism marca VW avand o concentratie alcoolica de 0,88 mg/l alcool in aerul expirat. ... Vlad a fost condus la I.N.M.L.
A pornit din 2011 cand s-a spus despre mine ca am folosit cuvinte urate la adresa lui Vlad Munteanu, fost jucator de la Dinamo.
Care de cele mai multe ori ne dezechilibreaza in loc sa ne ajute sa facem fata problemelor zilnice. Profesorul Vlad Ciurea ne da si cateva ponturi pentru zile mai bune din punct de vedere mental.
Accidentarea lui Vlad Chiriches (33 de ani) suferita in meciul cu UTA, 1-2 la Arad, e mai serioasa decat s-a crezut initial. ... In direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre accidentarea lui Vlad Chiriches si a dat vesti proaste in privinta sa.
In direct la Euronews Romania, criminologul Vlad Zaha a explicat ca o astfel de masura s-a dovedit a fi ineficienta din cauza costurilor uriase, iar, in cazul in care ar fi implementata, tinerii ar apela la "substante mult mai periculoase decat cele traditionale, care nu ies la teste".
google-analytics.com