Cautare

608 de rezultate pentru "vlad tepes" (3.58 secunde)
Daca in sezonul trecut doar Alexandre Cardoso valora 1.000.000 de euro, in decembrie 2011, alti trei panduri, Vlad Chiriches, Mihai Pintilii si Ousmane Viera, au atins sau depasit aceasta cifra.
Fundasul Stelei este la un pas de un transfer la AC Milan, Pandurii Targu Jiu urmand sa primeasca 20 la suta din suma pe care o va incasa gruparea din Ghencea Transferul lui Vlad Chiriches la Steaua, realizat in iarna trecuta, ii poate aduce si acum bani echipei Pandurii Targu Jiu, fundasul central fiind foarte aproape de o mutare la AC Milan.
"pentru integrarea armonioasa in peisaj a cornisei Bucurestiului, precum si pentru conexiunea in sistemul verde a functiunilor adiacente din oras (Muzeul Tehnic, Observatorul Astronomic, Biserica Cutitul de Argint, Castelul lui Tepes, Piata Autogarii Filaret si zona industriala)." Arhitecta isi motiveaza alegerea si prin modificarile care i-au fost aduse prin documentatia din 2006, realizata de Sectia Amenajarea si Planificarea Peisajului din UAUIM, "prin care s-a urmarit structurarea unei insule verzi in interiorul tesutului istoric al orasului, de asigurare a continuitatii ' undelor verzi ' la nivelul Capitalei.
Tepes Voda din sectorul 2 s-a iscat un conflict intre mai multe persoane, in urma caruia un autoturism a fost avariat.
Dupa acest episod, conservatorii au mai dat de inteles ca ar fi gasit o alta persoana dispusa sa candideze pentru fotoliul de primar - omul de afaceri Dorel Vlad.
Europarlamentarul PDL Nicolae Vlad Popa a declarat, joi, ca decizia Comisiei juridice a Camerei in cazul lui Adrian Nastase a produs consternare in randul politicienilor de la Strasbourg si ar putea activa clauza de salvgardare pe justitie.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
ITUC Motru apartine omului de afaceri Cristinel Ducu, un apropiat al fostului prefect de Gorj, Toni Grebla • In timp ce salariatii isi cer lefurile restante, sefii din minerit incaseaza lunar peste 20.000.000 de lei, pentru o Dacie inchiriata la ITUC Motru • Fostul lider de sindicat Mihai Vlad a declarat ca protestele vor inceta numai cind muncitorii isi vor incasa drepturile salariale Angajatii SC ITUC INDUSTRII Motru au intrat in greva pentru ca de aproape cinci luni nu si-au mai primit salariile.
Europarlamentarul PD-L Nicolae Vlad Popa a adresat Comisiei Europene o serie de intrebari scrise privind competentele institutiilor UE in materie penala si conditiile ce ar trebui intrunite, din punctul de vedere al Comisiei, pentru ca elaborarea normelor juridice europene de drept penal material si procedural sa se justifice, se precizeaza intr-un comunicat de presa al acestui europarlamentar roman.
Alexandre Cardoso va fi folosit aparator central in retur, chiar daca in prima parte a campionatului brazilianul a impresionat ca atacant, fiind si golgheterul la zi al pandurilor Omul ales sa suplineasca plecarea lui Vlad Chiriches este Alexandre Cardoso si nu Ionut Rada, cum s-ar fi asteptat seful pandurilor, Marin Condescu.
ProSport va prezinta in detaliu de ce a picat transferul Oferta locului 5 din Premier League a venit prin intermediul unui impresar englez, cu care Chiriches a semnat un contract de reprezentare pentru Marea Britanie Pentru ca jucatorul sa ajunga sub comanda lui Villas-Boas, Becali ar fi trebuit sa mai scada din pretentiile financiare Vestea ultimelor doua zile - Vlad Chiriches va pleca la Tottenham pentru 8 milioane de euro - s-a desumflat aseara, cand managerul Stelei a anuntat la DigiSport ca patronul Becali nu mai este de acord cu mutarea!
Giulia si Vlad Huidu sarbatoresc astazi trei ani de casnicie. ... Ea s-a trezit cu noaptea in cap, asa cum fac de altfel toate mamele de bebelusi, iar primul ei gand s-a indreptat catre sotul ei, Vlad Huidu alaturi de care sarbatoreste trei ani de casnicie.
Karmen - Minte-ma (Videoclip Oficial) https://www.youtube.com/watch?v=xD96cYLjEjI Piesa a fost compusa de Irina Rimes, Achi si Vlad Lucan si produsa de Vlad Lucan.
Inca de la inceput, Nelu Vlad si-a dorit special aceasta data, tocmai pentru a oferi la zi de mare si sfanta sarbatoare o alta aniversare. Nelu Vlad are si un mesaj pentru romani, inainte de spectacolul Petrecere la Palat - 40 de ani AZUR:
Luni, 28 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul All Inclusive, regia Vlad Zamfirescu. ... Medeea Marinescu, Mirela Oprisor, Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Marius Manole; Marti, 29 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul Pe o panza de paianjen, regia Vlad Zamfirescu.
Dan-Vlad Filimon si pe Constantin Budeanu, presedintele Companiei Eden Line. ... Dan-Vlad Filimon, Institutul National pentru Medicina Complementara si Integrativa, Vice-Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura: ... Dan-Vlad Filimon, Vice-Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura.
Colegiul 3 (67.121) pentru Camera Deputatilor are in componenta localitatile Lehliu Gara, Alexandru Odobescu, Dor Marunt, Ciocanesti, Dorobantu, Frasinet, Gradistea, Giubanesti, Ileana, Independenta, Lehliu Sat, Lupsanu, Manastirea, Nicolae Balcescu, Sarulesti, Ulmu, Valea Argovei si Vlad Tepes.
Vlad Tepes, Stefan cel Mare ce le spuneau ostenilor cand veneau turcii sau cand trebuia sa platim birurile catre turci.
"Am vazut in "Caderea Constantinopolului" ca am un stramos Moisoiu, pe timpul lui Vlad Tepes. Si nu a fost tras in teapa", a suguit Moisoiu, dandu-i ocazia lui Mironescu sa intervina pe acelasi ton:
In continuare vor defila blocurile reprezentative ale Ministerului Afacerilor Interne si ale Serviciului Roman de Informatii, precum Garda de Onoare a Jandarmeriei Romane, un detasament de studenti ai Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, Detasamentul Actiuni Speciale din cadrul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes.
google-analytics.com