Cautare

927 de rezultate pentru "vectra imobiliare" (3.34 secunde)
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au luat la puricat actvitatea unor agentii imobiliare din Oradea, cu precadere activitatea de timesharing, in cadrul agentiilor imobiliare si de turism, fiind verificati 24 de agenti economici si constatandu-se abateri la 20 dintre acestia.
Cel putin 124 de milioane de euro, afirma agentiile imobiliare. ... Multe dintre fostele fabrici comuniste detin sute de hectare de terenuri intravilane, numai bune de speculat de vanatorii de afaceri imobiliare.
"Potrivit unui studiu al unei agentii importante din tara suntem in faza in care trebuie sa construim supermarketuri deoarece oltenii se gandesc sa-si achizitioneze mai intai mancarea, imbracamintea, concediile de lux si abia apoi, o data cu cresterea veniturilor, se gandesc la o casa noua", declara acum cateva luni Mihai Mehedintu, directorul unei agentii imobiliare din Craiova.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana se va face resimtita si in privinta pretului la imobiliare.
Apropiata aderare a Romaniei la Uniunea Europeana isi pune din ce in ce mai mult amprenta asupra pietei imobiliare.
Nici agentiile imobiliare nu au avut spre inchiriere astfel de imobile, dar nici craiovenii nu s-au inghesuit sa solicite, asa ca oferta "a venit in intampinarea cererii".
Pe langa o amortire a pietei imobiliare, datorata in mare masura si sarbatorilor de iarna, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a venit cu o serie de schimbari si in domeniul taxelor si impozitelor percepute de stat.
Estimez o crestere de pana la 10% pe fondul cresterii numarului de contractanti de credite imobiliare", a declarat Niculina Otovescu, directorul agentiei imobiliare Bela, care e de parere ca tot cei cu salarii mari vor reusi sa-si ia locuintele dorite.
Proiectele imobiliare de amploare ar urma sa se extinda, in special, in zonele periferice ale orasului, neacoperind totusi deficitul de locuinte cu care se confrunta Craiova.
Pentru inceput, impactul va fi minim Parerea specialistilor din piata imobiliara cu privire la impactul pe care-l va avea aceasta harta asupra preturilor la imobiliare este ca finalizarea ei va avea cu siguranta un anumit impact.
In ceea ce priveste apartamentele, pretul acestora a crescut cu 5 - 10%", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. Potrivit acestuia, cresterea de pret este cauzata, in principal, de deblocarea pietei imobiliare din Craiova.
"Cei care-si permit sa cumpere o casa veche, intr-o zona buna, cheltuiesc mai putin s-o consolideze, decat sa-si construiasca una si sa suporte utilitatile (sa obtina avizele si sa faca investitiile necesare pentru apa, canal, gaze, electricitate etc.)", a declarat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Nicu Radut, managerul agentiei imobiliare Unic, a explicat situatia prin faptul ca pâna în prezent doar o singura banca a adoptat reglementari noi, astfel ca numarul creditelor acordate este înca prea scazut pentru a influenta preturile din piata.
Numai in Bucuresti deficitul de locuinte este estimat de firmele imobiliare la 300.000 de unitati.
„Clientii agentiilor imobiliare care doresc sa achizitioneze o locuinta nu vor mai obtine credite foarte mari.
„Clientii agentiilor imobiliare care doresc sa achizitioneze o locuinta nu vor mai obtine credite foarte mari.
Reprezentantii companiilor imobiliare spun ca dinamica pietei imobiliare nu este afectata de vreme. ... Cand apare o oportunitate nu asteapta nimeni venirea toamnei sau racirea vremii", afirma Monica Marin, reprezentanta unei companii imobiliare, citata de o firma de publicitate.
Agentiile imobiliare din Romania au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri cumulata de 93,5 milioane de euro.
„Pâna acum nu prea au existat investitii în ansambluri rezidentiale, dar acum sunt foarte multe proiecte imobiliare în Craiova“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
Cine doreste sa cumpere o locuinta dar nu dispune de suma necesara si nici nu are un venit foarte mare poate apela la creditele imobiliare pe 40 de ani.
google-analytics.com