Cautare

302 de rezultate pentru "vama" (2.70 secunde)
Chiar si la Vama. Rep: Urmatoarea sedinta va mai avea proiecte fierbinti? E.D.: Cred ca de acum vor mai fi proiecte fierbinti pentru ca eu nu sint omul ca sa accept orice.
Cel mai bogat dintre cei trei este chirurgul Irinel Popescu, proprietar a 11.000 mp la Vama Veche si Ilfov, al unui apartament si doua case in Ilfov si la Busteni.
Senatorul a sustinut ca Romania ar fi condusa "mai mult folcloric si neprofesionist", referindu-se la problemele aparute la Vama Giurgiu, la "disfunctionalitatile" de la consulatele Romaniei din statele est-europene, sau la problemele privind obtinerea cartilor de sanatate.
In schimb, taxele de ecologizare si de tranzit percepute in vama Giurgiu au fost suspendate pe o perioada nedeterminata. In cursul zilei de ieri, transportatorii si autoritatile locale au purtat negocieri, dar nu a fost luata o decizie definitiva.
Senatorul PRM a declarat la Petrosani ca Arpad Paszkany ar fi fugit din tara pe la Vama Bors, in prezent fiind in New York.
Din informatiile pe care le detin, statiunea Mamaia este cea mai cautata de pe litoralul romanesc atat de turistii romani, dar si de cei straini, dupa care urmeaza Costinesti si Vama Veche, in functie de categoriile de varsta.
Este un drum care scurteaza foarte mult distanta intre punctul vamal Oancea si interiorul judetului si, de ce nu, legatura cu celelalte judete si drumurile europene si asigura tranzitarea unui numar mai mare de marfuri prin vama Oancea, in conditii de calitate", a precizat presedintele CJ, Eugen Chebac, fiind "in acelasi gand" cu omologul sau din Raionul Cahul, Gheorghe Vasilachi.
Deputatul Colegiului 5, democrat-liberalul Zanfir Iorgus (foto) a avut duminica, 15 februarie, o intalnire cu locuitorii din comuna Limanu si satele 2 Mai si Vama Veche.
Potrivit situatiei prezentata de conducerea DADL, hotelierii vor putea administra suprafete mici de plaja pe sectoarele libere din Navodari, Mamaia, Constanta, Eforie Sud, Olimp, Neptun, Jupiter, Venus si Vama Veche.
Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale functioneaza la ora actuala fara director adjunct, iar aceasta situatie persista de aproximativ doua luni.
Dovada ca inspectorii ANSVSA "calaresc" societatile de pe litoral, de parca ar fi "morti" de foame activitatea comandamentului aferenta unei singure zile, postata pe site-ul institutiei, potrivit careia, in doar cateva ore, inspectorii au controlat 47 de unitati de alimentatie publica, din statiunile Vama Veche, Jupiter, Neptun Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud si Constanta, aplicand un numar de 31 de amenzi, in valoare de 217.
"In timpul stationarii in port si a tranzitului pana la destinatie, containerele sunt sigilate si singura institutie care raspunde de continutul lor este vama.
Se considera infractiune de contrabanda si se pedepseste cu inchisoare de la doi la sapte ani introducerea sau scoaterea din tara a produselor accizabile "daca valoarea in vama a bunurilor sau a marfurilor sustrase este mai mare de 20.000 de lei" si mai mare de 40.000 de lei pentru alte bunuri sau marfuri in afara celor accizabile.
In plus, parlamentarul a dat si alte exemple de cumparare de voturi, sustinand ca "trei parlamentari PDL au pus conditia de a nu vota motiunea de cenzura ca sa-si puna oamenii lor la Vama".
Fostul lider al PSD a aratat ca negocierile privind postul de subprefect, dar si functiile de director de la Directia Sanitar - Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Vama Radauti Prut au fost lasate la latitudinea primarului Catalin Flutur.
Pentru asigurarea conditiilor de admitere a fost inclus si STS - serviciul de informatii devenit societate comerciala -, sarcini mai putin banoase avand Ministerul de Externe, Ministerul Justitiei, Vama.
Practic, cetatenii romani pot tranzita toate cele 25 de state care fac parte din spatiul Schenghen, fara sa prezinte nici un act la vama.
Intrebat daca aceasta operatiune va merge dincolo de cei de la gheretele din vama si va ajunge mai departe la oameni cu conexiuni politice, la "regina", Basescu a raspuns:
Petrescu, ala din PDL care incasa banii de la Vama, nu era om politic. Habar n-are de politica. E bata la politica.
il conduce in PDL - sa-i lase timp sa-l impacheteze pe Vasile cu delatiuni din Vama si Frontiera. Urcandu-se cota de interes pentru Congresul UDMR, se trage o perdea de fum peste ceea ce se profileaza in PDL.
google-analytics.com