Cautare

303 de rezultate pentru "vama" (3.20 secunde)
Desi la nivelul judetului Constanta sunt multe masini care ajung la cumparator prin intermediul acestor retele, nu exista nici un fel de dosar deoarece, in prima faza, masinile sunt inmatriculate acolo unde li s-a facut vama si anume, cu precadere, in Bucuresti sau in judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare.
Aceasta sustine ca alegerea noului presedinte al organizatiei, mai exact Dorina Vama, aleasa ca presedinte al organizatiei in luna aprilie a acestui an, nu a fost legitima.
Eserghep dezaproba ceea ce tinerii veniti in Vama Veche inteleg prin distractie Parerile vizavi de modul de distractie al tinerilor sunt impartite, iar alesii nostri locali si le expun diferit, tot asa ca la alegeri.
Cand tandemului Baaklini - Blejnar i-a fost intrerupta activitatea infractionala, prejudiciul creat statului roman, pe seama returnarilor ilegale de TVA si a evaziunii fiscale, a ajuns la 260 de milioane de euro si a implicat cel putin o duzina de VIP-uri politice, oameni de afaceri, mai multi sefi de vama, generali si ofiteri superiori de politie si SRI.
Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a acuzat, marti, MEF ti ANAF ca au emis, luni, un ordin prin care mai multe zeci de conducatori de Directii Financiare, de la Vama ti Garda Financiara, au fost mutati in alte judete, din motive politice, in contextul campaniei electorale.
Produse cum ar fi confectii si incaltaminte, confiscate de Garda Financiara, de Politie, de Vama si de Jandarmerie, de la 1 ianuarie 2008 si pana in prezent, au fost valorificate prin magazinul propriu al DGFP Dolj, ne raspund oficialii institutiei.
Nemultumiti, cei de la Condorii au contestat, la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC), verdictul privind atribuirea contractului de achizitie publica de lucrari, avand ca obiect "Modernizarea drumurilor comunale din Limanu, Vama Veche si 2 Mai" in cadrul proiectului "Infrastructura de acces in zona costiera a regiunii de granita Vama Veche, 2 Mai - Shabla", organizata de Primaria Limanu.
Nume precum cele ale lui Rusanu, Nini Sapunaru, Dinu Vama, va mai spun ceva legat de vami. ... Pacat ca suntem atat de marunti, incat la o actiune mare incercam sa o politizam ca si cum Vama ar fi fost pura pana acum.
Liderul Consiliului National al PSD s-a intrebat retoric de ce organele de urmarire penala nu au desfasurat operatiunile concomitent in toate punctele vamale si de ce nu s-a "inceput" cu vama Constanta sau Vama Bucuresti "unde se intra cu tancuri petroliere si tiruri cu produse alimentare, tutun, etc., iar "bugetul" nu este doar de ordinul unei galeti".
Premierul Victor Ponta a afirmat astazi la Bruxelles ca Guvernul este dispus sa ia toate masurile necesare pentru aderarea la Schengen, inclusiv sa primeasca experti olandezi sau europeni de orice tip, atat la politia de frontiera, cat si la serviciile de vama, informeaza NewsIn.
Acestia sunt, pe langa Petrom si stat, societatea Faber (prin care se deruleaza importurile de titei la Rafo) 5.000 de miliarde de lei, VGB Oil - furnizor si coproprietar al Balkan Petroleum 1.515 de miliarde de lei, Vama Iasi 1.000 de miliarde de lei, societatea Tender SA 393 de miliarde, Prospectiuni SA 216 miliarde de lei si Atlas Gip 43 de miliarde de lei.
Premierul a mentionat faptul ca a fost sesizat de catre diversi oameni de afaceri referitor la subfacturarea in vama a unor marfuri provenind din China, vandute la pret redus ca urmare a neplatii taxelor vamale la valoarea reala.
Deblocarea aprovizionarii cu titei a Rafo s-a facut cu ajutorul societatilor Oil Terminal Constanta si Compet Ploiesti, dupa ce o firma, ca carei identitate nu se vrea deocamdata a fi facuta publica, a platit TVA-ul in vama, cerinta impusa de autoritatile financiare "in mod exceptional " pentru rafinaria din Onesti.
Vama Veche si Costinesti au fost preferatele tinerilor, dar turistii au facut cozi si la intrarea in Neptun, Olimp sau Jupiter. ... De pilda, in Vama Veche, statiune traditionala pentru mersul cu cortul la mare, se plateste o suma cuprinsa intre 50.000 si 100.000 de lei/cort/noapte.
Guvernul a aprobat modificarea denumirii si clasificarii marfurilor din Tariful Vamal al Romaniei, ceea ce inseamna ca de la 1 ianuarie 2006 se vor simplifica tranzactiile la vama, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.
"La Vama Veche acest lucru a inceput sa se schimbe abia de circa un an si jumatate, cand a fost conceput primul Plan de Urbanism General", a aratat reprezentantul "Mare Nostrum", care a tinut sa precizeze faptul ca, prin programul "Litoral Curat", in acest sezon estival au fost montate pe plajele dintre Vama Veche si Mamaia circa 300 de "module" (cosuri de gunoi) pentru selectarea diferentiata a deseurilor, pe trei categorii - hartie, plastic, gunoi menajer.
Procedurile vamale se vor simplifica in asa maniera incat se va reduce si termenul pentru declararea marfurilor prezentate in vama. ... Iar dupa ce primesc liber la vama, agentilor economici li se mai ofera posibilitatea de a modifica declaratiile vamale.
Acesta a mai spus ca, daca se va modifica legislatia actuala, colectarea accizelor la buget va creste simtitor indiferent daca vor fi administrate de Fisc sau Vama.
Prin urmare vama romaneasca va fi prima institutie care va deveni europeana la 1 ianuarie. Vama va lucra, dupa aderare, mai mult pentru Comisia Europeana decat pentru statul roman.
Astfel taxa pe valoarea adaugata se va plati in vama. ... Astfel, se va transfera competenta in domeniul administrarii accizelor de la Fisc la Vama.
google-analytics.com