Cautare

303 de rezultate pentru "vama" (2.85 secunde)
Nici restul statiunilor nu au fost ignorate, la Eforie fiind 7.823 turisti, la Mangalia 4.820, in vreme ce la Vama Veche au fost 1.311.
Pe 3 iulie, comisarii s-au deplasat in Vama Oradea pentru a definitiva controlul, in urma datelor primite de la colegii constanteni, si pentru a confisca transportul.
Caldura excesiva atrage pierderi semnificative si pentru importatori, care sunt obligati sa-si tina marfurile la vama sau sa-si distribuie produsele mult mai tarziu decat era programat si sa piarda bani buni din transporturile internationale.
Soferii masinilor de peste 3,5 tone ar putea fi nevoiti sa plateasca o taxa daca vor sa tranziteze municipiul Calafat.Dupa ce, la începutul anului, taxa de tranzit impusa în Vama Calafat a iscat un adevarat conflict între autoritatile locale si prefectura, administratia calafeteana recidiveaza si impune noi taxe conducatorilor auto care se încumeta sa tranziteze municipiul.
De asemenea, in Mangalia erau inregistrati oficial aproape 10.000, turisti, in Navodari 5.792, la 2 Mai si Vama Veche 3.972, la Techirghiol 2.126, iar la Constanta - 1.706 turisti.
Potentialii cumparatori îsi fac si ei un studiu de piata înainte“, a mai spus Truica.130 de euro metrul patrat la strada Cel mai scump metru patrat de teren este în zona Vama-Selgros, la strada, unde pretul porneste de la o suta de euro si ajunge la 130.
Totodata, nici restul litoralului nu a fost ocolit, pe plajele din Mangalia aflandu-se peste 10.200 de turisti, in vreme ce la Vama Veche au fost aproape 12.000 de turisti.
Alti beneficiari ar mai fi turistii potentiali ai zonei, transportatorii, cetatenii romani sau straini care circula pe DN26 si DJ255 si care au acces la Vama Oancea, situata pe drumul national amintit anterior".
Potrivit datelor prezentate, in aceste prime sase luni, veniturile incasate la bugetul general consilidat (care includ accizele si TVA-ul incasat de Vama) sunt de peste 1.701 milioane lei.
In clasamentul celor care si-au cautat cazare pe Internet au mai intrat si statiunile Neptun cu 3.753 de cautari, Vama Veche, cu putin peste 3.000, si Eforie Sud, cu 2.626 de accesari.
"Chiar azi (luni - n.n.) am tinut o sedinta operativa cu lucratorii nostri, in care am dezbatut acest subiect al activitatii de control desfasurate de noi si vama.
Probabil ca vor fi modificate anumite aspecte de ordin pur tehnic, referitoare la valoarea în vama a vehiculelor la care nu se poate aplica o taxa mai mare decât valoarea lor reziduala“, a spus Tariceanu.
Ele se refera strict la valoarea in vama a vehiculelor la care nu se poate aplica o taxa mai mare decat valoarea lor reziduala", a precizat premierul Calin Popescu Tariceanu.
Organele vamale bihorene si Garda Financiara Bihor au format echipaje comune, care stau zi si noapte in Vama Bors si Salonta si monitorizeaza tot ce intra, orice transport in regim intracomunitar.
Organele vamale bihorene si Garda Financiara Bihor au format echipaje comune, care stau zi si noapte in Vama Bors si Salonta si monitorizeaza tot ce intra, orice transport in regim intracomunitar.
"Vreau sa precizez ca luna trecuta nu s-a aplicat nicio amenda, ci am mers cu totii, alaturi de Garda Financiara si Vama, pe impulsionarea agentilor economici de a-si plati, pana pe 31 ianuarie, toate datoriile pe care le au sau le aveau la bugetul de stat.
Organele vamale bihorene si Garda Financiara Bihor au format echipaje comune, care stau zi si noapte, in trei schimburi, in Vama Bors si Salonta si monitorizeaza tot ce intra, orice transport in regim intracomunitar.
" Mai mult, succesul inregistrat anul trecut, cand eforturile comune ale producatorilor si autoritatilor (Politie, Vama) au condus la o reducere semnificativa a nivelului contrabandei, va fi anulat", a adaugat Martin Southgate, General Manager JTI Romania.
De când am intrat în UE, nu mai sunt controlate de vama importurile din statele UE. Vom face controale încrucisate, în special pe produsele accizabile, la fel ca la orice alta firma care se aprovizioneaza de la intern“, a spus Dragos Ursulescu.
De când am intrat în UE, nu mai sunt controlate de vama importurile din statele UE. Vom face controale încrucisate, în special pe produsele accizabile, la fel ca la orice alta firma care se aprovizioneaza de la intern", a spus Dragos Ursulescu.
google-analytics.com