Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu mangu" (8.02 secunde)
Este vorba de reprezentantii UDMR Lakatos Péter si Soki Béla, respectiv liberalul Valeriu-Victor Boeriu. ... Lui Valeriu-Victor Boeriu i se reproseaza si faptul ca are o adresa de e-mail nefunctionala si ca nu are un site propriu.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Basescu, Valeriu Turcan, a anuntat, miercuri, ca afirmatiile lui Claudiu Saftoiu privind interceptarile ilegale ale telefoanelor sunt "iresponsabile", si ca seful statului considera ca Parchetul General ar trebui sa se autosesizeze, daca nu, o va face el.
In acelasi context, Valeriu Zgonea, secretarul general al PSD, a subliniat preocuparea Corinei Cretu si a echipei europarlamentare a PSD in ansamblul sau pentru reprezentarea intereselor romanilor in Parlamentul European.
Reinscrierea Elenei Basescu in PD-L ar putea provoca pierderea mandatului de europarlamentar proaspat obtinut, a declarat luni secretarul general interimar al PSD, Valeriu Zgonea.
Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, a precizat joi, intr-o interventie la un post central de televiziune, ca "nu exista o prietenie intre familia Basescu si familia Ridzi", dar si ca Traian Basescu a intalnit-o pe ministrul Sorina Placinta, in afara ceremoniei de investire, doar o data, in 2003.
Deputatul PSD Valeriu Zgonea considera ca ministrul Turismului, Elena Udrea (PD-L), se comporta ca si cum ar fi in opozitie, prin atacurile la adresa PSD, manipuland atentia opiniei publice.
Secretarul general adjunct al PSD, Valeriu Zgonea, a remis o declaratie referitoare la relatia PSD-PD-L. Redam textul declaratiei: "Atacurile repetate ale PD-L impotriva ministrilor PSD demonstreaza ca Traian Basescu are un nou proiect politic maret:
Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD si, incepand de ieri, s-a alaturat grupului independentilor condus de Gabriel Oprea, informeaza www.mediafax.ro.
Intrebat despre posibila internare a presedintelui, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, s-a limitat sa spuna ca nu comenteaza informatii aparute pe bloguri.
PSD a depus o motiune simpla impotriva ministrului Muncii, Mihai Seitan, a anuntat Valeriu Zgonea, in plenul Camerei Deputatilor, inaintea inceperii dezbaterii la care a participat si premierul Emil Boc.
Anul acesta, in iunie, expira mandatele magistratilor romani la instantele judiciare ale UE, judecatoarea Camelia Toader, de la Curtea de Justitie a Comunitatii Europene si judecatorul Valeriu Ciuca, de la Tribunalul de Prima Instanta al Comunitatii Europene, astfel incit puterea de la Bucuresti avea de ales intre innoirea mandatelor actualilor magistrati si inlocuirea lor cu alti profesionisti.
Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, neaga ca seful statului ar avea probleme de sanatate. ... Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, a infirmat insa marti, la Antena 3, ca presedintele ar fi bolnav.
Agerpres informeaza ca vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea este adeptul organizarii unor alegeri interne in partid, invocand drept argument modelul socialistilor europeni.
La conferinta, ministrul Gabriel Oprea a fost acompaniat si de alti lideri nationali ai UNPR, respectiv, de presedintele Marian Sarbu, presedintele de onoare Cristian Diaconescu si vicepresedintele Valeriu Steriu.
"Ar trebui organizata mai bine intrarea" Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a spus ca incidentul din Parlament este "unul nefericit", aratand ca ar trebui mai bine organizata intrarea si modul de circulatie in forul legislativ.
Consilierul prezidential, Valeriu Turcan, a confirmat participarea presedintelui Basescula reuniunea liderilor democrat-liberali. "Presedintele Traian Basescu a dat curs invitatiei de a avea consultari duminica cu conducerea PDL pe tema prioritatilor guvernarii", a declarat Valeriu Turcan pentru "Evenimentul zilei".
Bush in decembrie 2004, in calitate de premier, in care ii solicita ridicarea imunitatii diplomatice a militarului american care l-a accidentat mortal pe muzicianul Teo Peter, contrazicand declaratiile purtatorului de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, potrivit carora Ministerul Afacerilor Externe ceruse deja, pe 4 decembrie 2004, ridicarea imunitatii puscasului marin.
• Democrat-liberalul Valeriu Tabara vrea sa savureze alaturi de nepoti momentul in care va veni iepurasul. Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca de Paste va petrece sarbatorile langa Hateg, cu fiul sau si familia acestuia.
Vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, gaseste similitudini fata de "piciorul pe sub masa" primit in 2009. ... Dar problema era ca el a fost cel mai vehement, in interiorul partidului impotriva regionalizarii dupa principiile lui Basescu, si chiar impotriva votului prin corespondenta", observa Valeriu Zgonea.
Trebuie sa nu ne mai uitam atat la sondaje Rezultatul alegerilor partiale castigate de PDL la Neamt, este efectul unei campanii electorale ineficiente, este de parere deputatul social-democrat, Valeriu Zgonea.
google-analytics.com