Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu mangu" (3.08 secunde)
Parerea analistilor este ca fostul pesedist Valeriu Steriu este o rezerva valoroasa pentru postul de ministru al Agriculturii. Valeriu Steriu (45 ani) a recunoscut, intr-o emisiune TV, ca a fost nemultumit de faptul ca nu a fost numit ministru al Agriculturii in guvernarea PD-L-PSD din 2009.
Deputatul UNPR Valeriu Steriu, noul sef al Comisiei prezidentiale pentru Agricultura.
Pentru Ilie Sarbu, declaratia privind scaderea TVA la alimente reprezinta "o fumigena cu iz de minciuna" Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, considera ca declaratia ministrului Agriculturii Valeriu Tabara privind reducerea TVA la produsele alimentare "seamana izbitor" cu cea a ministrului Muncii Sulfina Barbu si a democrat-liberalului Sorin Frunzaverde privind cresterea salariilor si pensiilor cu 5% incepand cu luna aprilie a acestui an si reprezinta "o tactica banala" si "o fumigena cu iz de minciuna" de a incerca redresarea situatiei "dezastruoase" din tara.
„Valeriu Stoica s-a distins intotdeauna prin jocuri politice de culise si continua sa aiba tot felul de preocupari dincolo de agenda populatiei si a PNL, fara ca problemele pe care le ridica acesta sa fie reprezentative pentru PNL“, a afirmat premierul.
intre PNL si PD, liderul democrat Emil Boc a respins imediat atitudinea critica a deputatului PD Valeriu Tabara fata de ministrul liberal al Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Emanuel Valeriu a murit de ziua lui Emanuel Valeriu, fost ziarist la Gazeta Sporturilor, TVR Flacara si Europa Libera, director general al televiziunii publice (1990-1992) si membru al CNA (2002-2008), a incetat din viata azi dimineata, fix in ziua cand implinea 87 de ani.
Secretarul general al PNL, Dan Motreanu (foto), incearca sa-l linisteasca pe fostul lider al liberalilor Valeriu Stoica.
Valeriu Stoica, fostul lider al PNL, considera ca o "oligarhie" lupta din rasputeri pentru discreditarea doctrinei liberale si a unificarii dreptei de pe scena politica romaneasca. ... Discreditarea PNL este pusa de fostul lider liberal Valeriu Stoica pe seama unei oligarhii ostile doctrinei liberale, dar si unificarii fortelor de dreapta.
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Astfel, reprezentantii liberalilor fondatori si ai organizatiilor de tineret ale filialelor PNL din Transilvania ii cer lui Theodor Stolojan, Valeriu Stoica si Monei Musca sa-si ceara public scuze tuturor membrilor PNL pentru declaratiile facute recent impotriva actualei conduceri a partidului.
Ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, (foto) care este si presedintele Comisiei de Etica din PNL, a declarat ca apelul la unitate lansat de cei trei liberali, Mona Musca, Valeriu Stoica si Theodor Stolojan, ar avea legatura cu faptul ca cel din urma este consilier prezidential.
De fapt, intreaga poveste a exclusilor din PNL, care au iesit la inaintare cu aceasta platforma-program pare mai mult "mana" lui Valeriu Stoica, cel care, de altfel, in cursul zilei de ieri s-a manifestat cel mai virulent in sustinerea cauzei sale - asa-zisa relansare.
Stolo, acuzat de un batranel ca minte Valeriu Stoica a vorbit despre un viitor statut care sa aiba in vedere blocarea aparitiei "cooperativelor de vot", acceptarea curentelor de opinie in interiorul partidului, prevenirea aparitiei conflictului de interese si reguli care sa asigure transparenta finantarii PLD.
De la nivel national, au fost prezenti vicepresedintele PLD, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza, membru al Biroului Executiv National al PLD, Valeriu Stoica, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Florin Popescu, vicepresedinte PLD, si Cezar Preda, vicepresedinte al PD.
Astfel, Eugen Nicolicea preia functia de vicepresedinte de la Miron Mitrea, care a demisionat din Parlament, iar Valeriu Zgonea preia functia de secretar de la Ioan Munteanu, care renunta si el la acest post pentru a se dedica mai mult activitatii din teritoriu.
Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a anuntat, ieri, dupa o ora de asteptare, ca sedinta de plen nu poate incepe din cauza absentei unuia dintre secretarii forului, Valeriu Zgonea, social-democratul replicand ca nu era randul sau sa o asiste pe Anastase.
Pledoaria eurodeputatului PD-L Cristian Preda pentru instituirea unui bicameralism asimetric a provocat vineri interventia vicepresedintelui democrat-liberal Valeriu Stoica, care considera ca PD-L este obligat sa sustina unicameralismul, din moment ce a castigat alegerile cu aceasta teza.
"Valeriu Boboc a fost aruncat peste geam si a fost gasit sub peretele Parlamentului. ... Valeriu Boboc, un tanar de 23 de ani, a decedat, potrivit expertilor internationali, in urma loviturilor in seara protestelor din 7 aprilie, scrie Unimedia.md.
Gheorghe Ialomitianu, Ion Ariton, Valerian Vreme, Ioan Botis, Anca Boagiu, Valeriu Tabara sunt cei sase noi ministri ai Guvernului Boc, desemnati dupa sedinta de Colegiu Director al PDL.
Intr-un interviu acordat Evenimentului Zilei, Valeriu Stoica, fostul lider al PNL trecut la PDL, este critic cu Guvernul Boc, despre care spune ca a aplicat "lent si contradictoriu" masurile de austeritate si afirma ca Boc isi va reface credibilitatea doar daca va reusi sa performeze. ... • Valeriu Stoica:
google-analytics.com