Cautare

34 de rezultate pentru "uco tesatura" (3.08 secunde)
In Romania, grupul este reprezentat de UCO Tesatura Giurgiu (tesaturi), BMT Iasi (echipamente industriale, tehnologia echipamentelor de sticla, matrite pentru industria de sticlarie si industria aerospatiala) si mai multe firme imobiliare, precum Royal Land, Brainvest si Ravensdale Investments, cu proiecte in zona oraselor Ploiesti si Brasov.
una de tricot, una de tesatura in fir, jacard si imprimerie). ... Preturile sunt in functie de materiale si de consumul de tesatura.
Sufletele noastre sunt de fapt construite din tesatura profunda a universului, ele au existat inca de la inceputul timpului si traiesc si dupa moartea corpului fizic.
De fapt, ceea ce da tarie si continuitate relatiilor economice romano-italiene este tocmai aceasta tesatura de relatii intre IMM din ambele tari.
- Sigur ca sunt pretentioase, daca ne gandim la rezistenta lor, tulle-ul fiind o tesatura extrem de fragila. Dar cand anume te mai poti juca, daca nu la varsta asta?
Intrucat, spune el, totul in Cosmos este fabricat din aceeasi tesatura holografica - lipsita de suturi si cusaturi - a ordinii implicite, este lipsit de sens sa vedem Universul ca fiind compus din "parti" separate, la fel cum nu are sens sa vedem diferitele tasnituri de apa ale unei fantani arteziene ca fiind diferite de apa bazinului din care ele tasnesc.
Tesatura dezinformarilor Doty sustine ca i s-a cerut sa-l faca pe Bennewitz sa creada ca ceea ce descoperise el era preludiul unei invazii extraterestre iminente, aceasta, deoarece, de fapt, ceea ce observase Bennewitz erau niste proiecte secrete Air Force.
In esenta, spune el, noi identificam, in tesatura realitatii, cunostintele noastre. Este putin probabil ca niste superminti, capabile sa creeze lumea noastra ca un joc de calculator, sa fie constranse la aceleasi modalitati de gandire si sa foloseasca aceleasi metode si instrumente ca si noi.
Altii, probabil cu o sensibilitate mai mare, mangaiau cu degetele sculpturile din marmura, tesatura unei draperii sau panza unui tablou.
Unii si-au putut satisface dorinta de a pipai sculpturile din marmura, tesatura draperiilor, panza unui tablou sau de a se aseza in scaunele confortabile din unele sali.
El va sti sa distinga in tesatura acestei comedii politice parlamentare primejdia unei noi poticniri de proportii a societatii romanesti pe drumul istoriei sale", sustin intelectualii.
Gestul se inscrie intr-o "tesatura" mai larga. A se vedea aici hartuirea prin reforme nedemocratice a mass-mediei, a impartirii teritoriale a tarii, a Parlamentului, a justitiei sau abuzul de interpretare in ce priveste Constitutia, siguranta nationala.
Politistii de frontiera si lucratorii vamali au confiscat la Constanta Sud- Agigea peste 7320 perechi pantaloni din tesatura tip denim, pentru femei, contrafacuti, in valoare de peste 22,8 miliarde lei si alte 34.661 articole nedeclarate, in valoare de peste 717 milioane lei.
Ca o tesatura din care, oricat va incerca, nu va putea scapa. Oricat de mult s-ar refugia in tenis... Bine ai venit in sefe, CTP.
Odata ce croiala si tesatura au fost alese, urmeaza o serie de alte elemente si detalii integrate: o gama variata de butoni si nasturi, alegerea culorii atei cu care se va coase costumul, numarul buzunarelor suplimentare, personalizarea captuselii costumului.
Cu statiile de calcat cu boiler de inalta presiune, echipate cu tehnologii de ultima generatie, Tefal garanteaza un abur puternic, ce patrunde adanc in tesatura, pentru rezultate perfecte intr-un timp redus cu pana la 50% in compararie cu un fier de calcat traditional.
"Am adus ii vechi, mostenite de la bunica mea - la 200 RON, dar si costumase pentru copii - la 100 RON, precum si o ie din marchizet", ne-a spus Stela Lucaciu. Marchizetul este o tesatura de bumbac, subtire si transparenta. Tot la standul Stelei Lucaciu, mai gasiti si:
"Am adus ii vechi, mostenite de la bunica mea - la 200 RON, dar si costumase pentru copii - la 100 RON, precum si o ie din marchizet", ne-a spus Stela Lucaciu. Marchizetul este o tesatura de bumbac, subtire si transparenta. Tot la standul Stelei Lucaciu, mai gasiti si:
- Fiecare desen este pus initial pe hartie, apoi pe tesatura. Dupa ce si-a decorat masina cu cristale, prietenii au inceput sa-l numeasca pe proprietar Vitea Diamantul.
Tesatura "Tan Through" Transol - este un material realizat din milioane de patratele mici  in forma de diamant, cu deschideri care permit razelor UVA / UVB sa patrunda, in conditii de siguranta, asigurand procesul normal de bronzare al pielii.
google-analytics.com