Cautare

167 de rezultate pentru "trezoreria resita" (3.54 secunde)
Pana la data de 25 a fiecarei luni, notarii publici au obligatia platii impozitului pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal, incasat in luna precedenta, pe baza de ordine de plata pentru trezoreria statului (OTP), a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Mostenitorii fostilor proprietari ai intreprinderilor Faur, Republica si Uzinelor Resita vor renunta la intentia de a chema statul in instanta doar daca ordonanta de urgenta privind Fondul Proprietatea, aflata in dezbatere de mai multe luni, va fi aprobata si aplicata in urmatoarele saptamani, a declarat, marti, reprezentantul juridic al acestora, Corin Trandafir, avocat-partener la firma de avocatura Rubin Meyer Doru & Trandafir.
FARCAS, aparut in septembrie 2017 in colectia TREBUIE SA STII a Grupului Editorial Trei, a fost lansat joi, 14 iunie 2018, la Resita, in prezenta autorului.
Nascut la 1.04.1940, in Resita. ... Dan Farcas este, din 2006, cetatean de onoare al municipiului Resita. ... Cartea de Buzunar, Bucuresti, 2005) - Hoinarind prin Resita pierduta (Ed. TIM, Resita, 2006, ed2 2008, ed 3 2010) - Supercivilizatii in Cosmos (Ed. ... TIM, Resita, 2015) (Surse:
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Politistii au preluat inregistrarile de pe camerele de supraveghere, pe care urmeaza sa le prelucreze si sa selecteze imaginile pentru a-l identifica pe autorul talhariei.Spargere la sediul Bingo din Resita Doi barbati inarmati cu un cutit si un pistol de jucarie au furat, sambata seara 80.000 de lei de la Sediul Bingo din Resita.
Romania a cistigat la Curtea Internationala de Arbitraj de la Washington procesul intentat de compania americana Noble Ventures Inc., care a contestat actiunile statului roman in procesul de privatizare a Combinatului Siderurgic Resita S.A.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Prin aceasta prognoza care se face de doua ori pe luna, noi, primaria, stabilim cu Trezoreria ce plati vom face. Trezoreria nu poate primi mai mult decat am progĀ­nozat.
* Reprezentantii Ministerului Finantelor invoca OUG 146/2002 privind formarea si utilizarea resurselor derulate prin trezoreria statului ca justificare in ceea ce priveste utilizarea banilor din FND pentru finantarea deficitului bugetar. ... A fost bine ca Romania a ramas fara nici o rezerva in trezoreria ministerului de finante?
Trezoreria statului va propune institutiilor internationale care deruleaza proiecte in Romania sa lanseze pe piata interna emisiuni de obligatiuni in lei, a declarat recent, citat de Mediafax, Dragos Neacsu, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice (MFP).
Ordinul de plata, suficient Potrivit noului act normativ, care a intrat in vigoare la inceputul acestei luni, platitorii de taxe, impozite si contributii sociale pot utiliza pentru declararea obligatiilor de plata la bugetul general consolidat formularul "Ordin de plata pentru trezoreria statului" (OPT), publicat pe data de 10 martie in Monitorul Oficial al Romaniei.
In perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2007, se suspenda OMF 1.870/2004 pentru aprobarea instructiunilor de completare a numarului de evidenta a platii, articolul 5 din OMF 1.521/2005 pentru completarea continutului declaratiilor fiscale si utilizarea formularului "Ordin de plata pentru Trezoreria Statului" (OPT) pentru declararea obligatiilor de plata la bugetul general consolidat.
Incepand de anul viitor, Trezoreria Statului va putea derula operatiuni de incasare si plati si in valuta.
92/2003 privind codul de procedura fiscala cu modificarile si completarile ulterioare, de la 1 ianuarie 2008, debitorii vor efectua plata impozitelor, taxelor, contributiilor si a altor sume datorate bugetului general consolidat, prin utilizarea unui ordin de plata pentru Trezoreria Statului pentru obligatiile fiscale datorate bugetului de stat si a unui ordin de plata pentru Trezoreria Statului pentru obligatiile fiscale datorate bugetului asigurarilor sociale de stat, bugetului asigurarilor pentru somaj si bugetului fondului national unic de asigurari sociale de sanatate.
Potrivit noilor prevederi comunicate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) , contribuabilii trebuie sa utilizeze doua ordine de plata pentru Trezoreria Statului, unul folosit pentru achitarea obligatiilor fiscale catre bugetul statului, iar celalalt pentru plata celorlalte obligatii fiscale.
Trezoreria Judeteana (TJ) Bihor a incasat, in 2007, la bugetul de stat venituri de peste 1.006.000.000 de lei, cu 780.000.000 de lei mai putin decat in 2006, ceea ce reprezinta incasari de numai 56% fata de anul precedent.
In ultima zi lucratoare a lunii, Trezoreria va transfera sumele respective in contul "disponibil al fondului pentru mediu" deschis pe numele Administratiei Fondului pentru Mediu la Trezoreria sectorului 6.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) majoreaza, incepand de luni, rata dobanzii la termen pentru certificatele de trezorerie transformate in depozite la termen la trezoreria statului cu trei puncte procentuale, pana la 10% pe an, potrivit ordinului 513 din 2009.
google-analytics.com