Cautare

1015 de rezultate pentru "top" (3.66 secunde)
Telefoanele lansate de chinezi care fac acelasi lucru ca un smartphone de top. ... Uitati-va numai cum ne batem pe smartphone-urile de top, imediat dupa lansari si la oferte! ... Aceste chinezarii au performante de top - dar e foarte important de unde le cumparati ca sa beneficiati de garantie.
Unele branduri de top au cunoscut involutii în ultimii ani. Reluam seria brandurilor de succes din Oltenia, dupa ce zilele trecute am prezentat evolutia marcilor Bunica, Wiesana, Top Gel, Olpo, Tomi.
Astfel, benzinele Premium fara plumb si Top Premium fara plumb 99+ costa 3,71 lei/ litru, respectiv 4,08 lei/ litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 au un pret de 3,85 lei/ litru si 4,48lei/ litru.
Dana Savuica a participat aseara la redeschiderea magazinului Top Line din zona Piata Unirii din Capitala. ... De la magazinul Top Line prefer fondul de ten Hazelnut de la Academie, uleiul de par de la Maroccan Oil.
Potrivit cercetarii, Budapesta sau Varsovia au ocupat pozitiile 29, respectiv 36 din totalul de 150 de orase incluse in top, in timp ce Bucurestiul lipseste cu desavarsire din ierarhie.
Luna mai nu aduce - cu exceptia Elenei Basescu - noutati notabile in Top 10. ... Top 10 cuantifica zilnic frecventa consemnarii numelui personalitatilor in presa centrala.
Imobilele cu trei camere sunt intre 30.000 de euro si 55.000 de euro, dar pot sari si de 60.000 de euro - un alt exemplu de top in aceasta privinta:
Companiile private cu capital integral romanesc din top sunt insa numarabile pe degete, mai ales ca ele se afla intr-o competitie inegala cu multinationalele si societatile de utilitati. ... Spre exemplu, Maria Grapini, presedintele Patronatului din Industria Usoara FEPAIUS, a explicat ca acest top compara prescolarii (n.r.
Pentru acest top au fost consultate situatiile financiare anuale puse la dispozitie de Ministerul Finantelor Publice si declaratiile vamale prezentate de Directia Generala a Vamilor.
Pe locul trei in top sunt oamenii de afaceri francezi, care au investit anul trecut in Romania 1,6 milioane de euro. ... Eger, Renault si Saint Gobain, investitori straini de top Investitorul EGER este o companie austriaca activand in domeniul prelucrarii lemnului.
Acestia au strans date despre 229 de bulevarde din 45 de tari si au alcatuit un top al locurilor unde daca nu aveti buzunarul doldora de "verzisori" puteti merge doar cel mult pentru a va uita la frumusetile din vitrine.
Asa cum pentru oamenii de rând cardurile de debit au devenit o necesitate, la clientii de top ai bancilor se poarta cardurile Gold.Daca acum câtiva ani numarul posesorilor de carduri era relativ mic, în prezent acestea au devenit o necesitate, mai ales ca majoritatea angajatorilor distribuie salariile pe card.
Beniza Top premium fara plumb 99+ va costa cu sapte bani mai mult, ajungand la 3,72 lei pe litru.Noul pret de vanzare a motorinei Top Euro Diesel 4/Top Nordic Diesel va avansa cu sase bani, la 3,41 lei pe litru, iar sortimentul Euro Diesel 4 va putea fi achizitonat pentru 3,24 lei pe litru, mai scump cu sase bani.
Au fost alese sa participe la top firmele (societati pe actiuni, SRL-uri, societati cu nume colectiv, organizatii cooperatiste etc), care au realizat o rata a profitului intre 1% si 100%, care realizeaza o cifra de afaceri de minimum 220.000 lei pentru microintreprinderi si minimum 300.000 de lei pentru celelalte categorii de firme, nu au nici un fel de datorii la bugetele publice si au un numar mediu de salariati, declarat in situatiile financiare pentru anul 2006 mai mare sau egal cu 2.
Urmatorul investitor din fotbal, prezent in top 300 este actionarul Rapidului, George Copos, cu o avere de 260-280 de milioane de euro si se situeaza pe locul 22.
Chiar daca Dan Petrescu a iesit din grupul milionarilor din Vâlcea, locul sau a fost preluat de familia Bojan, nou-intrata în top.Cei 13 olteni inclusi în topul de anul acesta au reusit sa adune peste 600 de milioane de euro.
"Client de top" cu carduri "Gold" sau chiar "Platinum". ... Clientii "de top" ai bancilor sunt tratati in mod individual, prin sistemul de "private banking", unde unitatea este la dispozitia persoanei cu disponibilitati banesti importante.
Daihatsu, o subsidiara a companiei japoneze Toyota, s-a clasat in top inaintea "greilor" germani Mercedes-Benz, BMW sau Audi. Conform studiului, Daihatsu a punctat puternic la capitolele service si costuri de intretinere si este pe primul loc in top pentru prima data de la inceperea studiului, in 2002. ... Top 10:
Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm este 3,71 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ costa 4,08 lei/litru, iar sortimentele de benzina OMV Carrera 95 si OMV Carrera 100 sunt 3,85 lei/litru si respectiv 4,48 lei/litru.
Anul trecut, judetul a avut 373 de firme de top. ... Din pacate, in Dolj sunt putine firme care se incadreaza in conditiile impuse pentru a participa la top: ... Dintre acestea, numai cateva sute se regasesc in top.
google-analytics.com