Cautare

10000 de rezultate pentru "top 100 salarii sibiu lista" (2.97 secunde)
Statele bogate din Uniunea Europeana nici nu se gandesc sa intretina pe impozitele platite de propriii cetateni inconstienta guvernelor unor tari care ajunsesera sa plateasca propriile cetateni 14-16 salarii pe an, ca in Grecia!
Afaceristii din Mehedinti, Olt si Gorj nu sunt reprezentati în top nici anul acesta.
Afaceristii din Mehedinti, Olt si Gorj nu sunt reprezentati în top nici anul acesta.
Afaceristii din Mehedinti, Olt si Gorj nu sunt reprezentati în top nici anul acesta.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: ... Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL.
Miliardarul care deschide pentru al doilea an la rand acest top este omul de afaceri Dinu Patriciu, a carui avere este estimata la 2,2 miliarde de euro.
Spre deosebire de alegerile anterioare, scrutinul nu mai este de lista, ci uninominal, deputatii si senatorii fiind alesi in colegii uninominale potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Potrivit "Top 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi", întocmit de revita Capital în colaborare cu institutul de cercetare a pietei GFK, nu pachetul salarial si avantajele banesti sunt cele mai importante elemente pentru un angajat.
In ceea ce priveste sporurile, solicitarea de majorare este de 50% pentru orele muncite sambata si 100% pentru orele lucrate duminica. "Solidaritatea a solicitat initial o majorare de 50% a sporului pentru orele muncite duminica, dar vom sustine solicitarea celorlalte sindicate, ca procentul sa fie de 100%.
TAROM va anula o serie de curse interne si externe programate pentru lunile august si septembrie din si catre Aeroportul Sibiu, ca urmare a inchiderii temporare a aerogarii, din motive tehnice.
Liderul PSD a efectuat, insotit de cei 31 de senatori social-democrati, o deplasare in judetul Sibiu, pentru a se intalni cu localnicii din colegiile arondate Circumscriptiei electorale nr. 34 Sibiu.
Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii. ... Va fi foarte greu cu Sibiu.
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
Teatrul German de Stat participa la un spectacol comun al teatrelor minoritatilor germane, la Sibiu Teatrul German de Stat Timisoara participa luni, 17 mai, de la ora 19, la spectacolul sustinut impreuna de teatrele minoritatilor germane din Romania si Ungaria pe scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu.
Astfel se face ca un creator precum Andrei Serban, care a renuntat la onorarii exorbitante pe scenele lumii doar pentru a putea monta in propria tara, a fost exilat deliberat in provincie, la Cluj si Sibiu, caci teatrele din Bucuresti, teoretic capitala teatrala a tarii, se multumesc in marea lor majoritate cu spectacole statice, fade, total lipsite de o provocare de substanta, nu formala (zona unde mai poti pacali cu putin postmodernism si o bruma de audio-vizual si gata, te-ai facut ca ai (post)-revolutionat teatrul).
Pentru a achizitiona o locuinta printr-un credit ipotecar, craiovenii au nevoie de un venit lunar cat sapte salarii minime pe economie. ... Pentru achizitionarea unei locuinte, craiovenii trebuie sa aiba la dispozitie aproximativ 100.000 RON, adica 270 de salarii minime pe economie.
Dar si angajatul va achita contributii mai mari la stat si un impozit mai mare pe venitul din salarii. ... Miza acestui salariu este, in fapt, plaja de salarii minime din Romania (spre exemplu cei cu studii superioare au 'minim' de doua ori salariul 'minim').
google-analytics.com