Cautare

10000 de rezultate pentru "top 100 salarii sibiu lista" (6.86 secunde)
Actionarii Bursei de Valori Bucuresti au respins sambata, la limita de numai doua voturi, fuziunea cu Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri din Sibiu, deoarece nu au cazut de acord asupra raportului de schimb intre titlurile celor doua piete.
Compania de transport al electricitatii Transelectrica si consortiul format din firmele ABB Utilities GmbH (Germania), Areva Energietechnik GmbH (Germania) si ABB (Romania) au inaugurat vineri statia retehnologizata de 400/220/110 kV Sibiu Sud, investitie care s-a ridicat la circa 35 milioane de euro.
In judetul Sibiu au fost depuse 950 de declaratii, 910 dintre ele fiind inregistrate la Casa Judeteana de Pensii Sibiu, iar 40, la Casa Locala de Pensii Medias.
RAPID - VOINTA SIBIU 3 - 0 Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, intr-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 58.
De azi se circula pe ea Lotul 3 al autostrazii Orastie-Sibiu a fost deschis traficului vineri,14 Noiembrie 2014, cu doua zile inainte de alegerile prezidentiale.
Daniel Bejan) La Sibiu s-a bulucit toata bulibasimea europeana sa ceva. ... Evenimentul de la Sibiu intra intr-un firesc pe care nu prea reusim sa il intelegem si are foarte mica legatura cu noi. ... Au dat si o declaratie pe care au botezat-o Declaratia de la Sibiu.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
La aceeasi pregatire profesionala, ei au salarii mai mici decât unii profesori, desi muncesc mai mult decât acestia. ... Pur si simplu, într-o societate privata nu exista ratiuni economice pentru o majorare cu 50% a fondului de salarii într-un singur an, decât în cazuri exceptionale.
La aceeasi pregatire profesionala, ei au salarii mai mici decât unii profesori, desi muncesc mai mult decât acestia. ... Pur si simplu, într-o societate privata nu exista ratiuni economice pentru o majorare cu 50% a fondului de salarii într-un singur an, decât în cazuri exceptionale.
Recent, la magazinul Top Line din Bucuresti a fost inaugurat Top On Line - www.toplineshop.ro, la care au participat Dana Savuica, Valentina Pelinel, Anca Serea, Catalin Dezbracatu; ... "Sunt extrem de incantata de produsele Top Line!
Vicepresedintele Centrului Roman de Modelare Economica (CERME), Cezar Mereuta, a declarat recent ca au existat ani la rand cand nici una dintre companiile prezente in Top 100 Romania (top intocmit anual de CERME pe baza cifrelor de afaceri ale firmelor) nu a inregistrat profit.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Top 10 intrebari despre cancerul pulmonar - un material esential pentru pacientii cu cancer pulmonar - disponibil la chioscurile de presa si online.
Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Este acceptat tacit faptul ca cei de la varf nu traiesc din salarii", pe care il puteti citi in continuare. ... Nici macar ministrii nu vad in aceste diferente de salarii o problema care ar trebui sa ii preocupe:
SIBIU. ... Ochii lui iti faceau impresia unui om predestinat, unui om fatal In 1867, Mihai Eminescu ajungea la Sibiu cu trupa de teatru al lui Mihai Pascaly, trupa in care era sufleur si care facea un turneu prin Ardeal, la Sibiu venind de la Brasov.
Unul dintre amendamente prevede ca suma cotizatiilor platite intr-un an de un membru de partid nu poate depasi 48 de salarii minime brute pe tara, majorandu-se astfel limita prevazuta initial, de 12 salarii.
Plafonul pentru finantarea campaniei electorale si a partidelor politice a fost stabilit, in perspectiva alegerilor parlamentare din aceasta toamna, la 350 de salarii minime brute in cazul unui candidat la functia de deputat si la 500 de salarii minime brute pentru un candidat la functia de senator.
Oficialul FMI a confirmat ca s-a stabilit cu BNR o tinta privind rezervele valutare la sfarsitul anului, dar nu a dorit sa ofere detalii.Fondul de salarii trebuie sa scada gradual, ca procent din PIBPachetul financiar convenit cu autoritatile romane va permite ajustarea graduala a deficitului bugetar, alta problema care trebuie depasita fiind dezechilibrul contului curent inregistrat in special in ultimul an, a mentionat seful misiunii FMI in Romania.
google-analytics.com