Cautare

10003 de rezultate pentru "top 100 salarii sibiu lista" (3.67 secunde)
Fiscul micsoreaza termenele scadente de plata a impozitului pe salarii, spre disperarea agentilor economici care va trebui sa vireze lunar contributii pe care le plateau odata la trei luni.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Urmatoarele tronsoane de autostrada pe care se va taia panglica sunt primul lot al autostrazii Orastie-Sibiu, cu o lungime de circa 24 km, si cel de-al doilea lot al sectorului Nadlac-Arad, cu o lungime de 16,6 km.
Cei peste 600 de fosti angajati ai SC Grimex SA Targu Jiu au castigat procesul prin care firma lichidatoare SC BNP Consult Craiova trebuia sa acorde acestora, o data cu incetarea contractului colectiv de munca, salarii compensatorii.
Descoperitul de cont sau overdraftul, adica banii luati cu imprumut de pe cardul de debit, poate ascunde capcane pentru cei care iau in avans cat mai multe salarii.
Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a solicitat producatorilor emisiunii Top Gear sa modifice "remarcile jignitoare" la adresa Romaniei facute de prezentatorul Jeremy Clarkson in primul episod din seria 14, difuzat de BBC pe 15 noiembrie.
Printr-un eveniment exclusivist, s-a dat startul Top Beauty Trade Show 2015, cel mai important targ din industria frumusetii. ... Ateliere speciale la Top Beauty Trade Show Duminica, 4 Octombrie, la TopLine (Bd. ... Lili Olteanu - Baaddi, Trainer & Educational Manager Top Line si Carmen Negoita - Fashion & Beauty blogger Data:
Top Beauty Trade Show 2016 este locul unde ne putem intalni, intre 29 septembrie si 2 octombrie, daca decideti sa va faceti un dar: ... Andreea Marin recomanda Top Beauty Trade Show 2016.
Divizia A Energia Rovinari - CSU Atlassib Sibiu 96-81 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 600. ... CSU Sibiu:
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu. ... Fetita participa la cursuri de inot, la Bazinul Olimpia din Sibiu. ... Copila este internata la Spitalul Clinic de Pediatrie Luther din Sibiu.
Deducerea personala de impozit pentru angajatii cu salarii brute intre 10 milioane de lei si 30 de milioane de lei va fi cuprinsa intre 6,5 milioane de lei si 100.000 de lei, in functie de nivelul salariului si numarul persoanelor aflate in intretinere, informeaza Ministerul Finantelor Publice.
In Top 100, realizat de Centrul Roman de Modelare Economica dupa activitatea firmelor pe anul trecut, se regasesc si companii care au luat-o de la zero si care au lansat marci comparabile sau chiar mai bune decat produsele deja consacrate.
Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Ministerul Agriculturii pune la dispozitia micilor producatori agricoli cate o lista pentru fiecare judet cu produse considerate a fi traditionale. ... Chiar daca lista produselor este destul de generoasa, pe toata raza judetului nu sunt decat 18 producatori de astfel de specialitati care au fost autorizati.
L-am întrebat de ce a ramas în fabrica, în timp ce majoritatea colegilor lui au plecat de bunavoie cu câteva salarii compensatorii în buzunar, date de guvern prin ordonanta.
Odata cu obligatia de a plati contributia de asigurari sociale de sanatate (CASS) de 5,5% pentru toate veniturile realizate, din 2017, va fi impus si un plafon lunar de cinci salarii medii brute.
Elena Basescu, fiica presedintelui, apare intr-un top 100 mondial al femeilor care sustin legalizarea drogurilor usoare realizat de o revista canadiana. Din "Top 100 Women of Weed", asa cum a fost numit clasamentul, mai fac parte Drew Barrymore, Cameron Diaz, Stella McCartney sau Megan Fox.
La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Lari Giorgescu, pentru rolurile din spectacolul "D‘ale noastre", la Teatrul National Bucuresti, si Nicu Mihoc, pentru rolul titular din spectacolul "Platonov", la Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu.
Actionarii Bursei Monetare-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS) au aprobat la sfarsitul saptamanii trecute fuziunea de principiu cu Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit presedintelui Bursei din Sibiu, Teodor Ancuta, preluat de Mediafax.
google-analytics.com