Cautare

202 de rezultate pentru "tichete rabla" (4.92 secunde)
Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va suplimenta cu 30.000 numarul de tichete din Programul "Rabla" ... Primele 15.000 de tichete au o valoare totala de 57 de milioane de lei si vor putea fi utilizate dupa 1 iulie.
Prin Programul "Rabla" ... "Pentru achizitionarea celor 56.229 de autoturisme noi au fost utilizate 165.874 de tichete.
Programul "Rabla" ... Pana in prezent s-au casat peste 180.000 de masini vechi in editia 2010, dar mai sunt pe piata 31.000 de tichete ce trebuie folosite.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
"Rabla", programul de innoire a parcului auto, a inceput sa agite spiritele atat printre doljeni, dintre care unii s-au grabit sa se inscrie de pe acum, cat si printre dealeri, care inca asteapta numarul oficial de locuri ce vor fi disponibile.
Vorbim despre companiile din subordinea Ministerelor, care au uneori si peste 37.000 de angajati/unitate, dau salarii bune, tichete de masa, tichete cadou, tichete de cresa, fac sponsorizari care ajung la sute de mii de euro si au fonduri uriase pentru publicitate si protocol.
Initial, termenul limita pentru folosirea acestor tichete era 23 noiembrie 2010. Programul Rabla 2010 a demarat in 18 februarie. Un tichet are valoarea de 3.800 lei, iar romanii pot da maximum trei tichete (11.400 de lei) la achizitionarea unei masini noi.
Programul Rabla 2012 va demara cel mai probabil in luna martie, cu o intarziere de doua-trei saptamani fata de planurile initiale, a declarat ieri seful Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), Gheorghe Popescu, citat de 0-100.ro.
Desi anuntat cu mare fast la început de an, programul "Rabla" pentru tractoare nu a demarat.
ASCENDI INC, cel mai nou emitent de tichete de masa, a evaluat potentialul de crestere a pietei acestor produse valorice in Romania.
Citeste mai jos care ar putea fi noile conditii pentru 2011 Programul "Rabla 2011" ... Colectorii asteapta noile reguli Cu toate acestea, un audit realizat de Curtea de Conturi a Romaniei (CCR) pe Programul "Rabla"
Guvernul a dat 91,4 milioane lei prin programul Rabla de inlocuire a parcului auto vechi, adica numai 76% din fondurile alocate pentru 2008, pentru ca romanii au depus doar 30.466 de cereri de casare a masinilor, a declarat, luni, presedintele Administratiei Fondului de Mediu (AFM).
Ministerul Mediului a decis alocarea inca din cadrul primei etape a programului Rabla a unei cote suplimentare de 1.731 de unitati pentru Dacia, datorita cererii foarte mari din partea populatiei, a declarat ieri ministrul de resort, Nicolae Nemirschi.
Guvernul a aprobat miercuri ordonanta de urgenta care prevede ca personalul bugetar nu va primi nici anul viitor premii, tichete de masa, tichete cadou, vouchere de vacanta, indemnizatii de iesire la pensie, de trecere in rezerva sau retragere, exceptiile fiind aplicate si in anii trecuti.
Aproape 24.000 de autovehicule mai vechi de zece ani au fost casate si alte peste 2.500 de masini noi au fost achizitionate pana in prezent in sesiunea din acest an a Programului "Rabla"
Guvernul a decis continuarea si in acest an a Programului "Rabla", prin care se incearca diminuarea poluarii, prin scoaterea din uz a autoturismelor vechi, care sunt caracterizate de un nivel de poluare ridicat.
Agentia Fondului de Mediu a decis ca inca 4.160 de proprietari de rable sa poata beneficia de o masina noua prin reluarea Programului "Rabla", care va dura doua luni, intre 15 septembrie si 15 decembrie.  Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 12,48 milioane RON.
Demararea programului "Rabla" se amana cu cateva zile, deoarece lista cu dealerii validati nu a fost publicata pe site-ul AFPM.
Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
google-analytics.com