Cautare

202 de rezultate pentru "tichete rabla" (3.80 secunde)
Totodata, pe lista lui Boc a mai figurat Programul "Prima Casa", cu 25.799 de garantii acordate, in valoare de peste un miliard de euro, dar si Programul "Rabla", cu 183.000 de masini casate si 35.000 de masini noi.
Emil Boc a afirmat totodata ca Guvernul va relansa programele Rabla si Prima casa, va implementa proiectele privind parteneriatale publice private si Programul tinerilor debutanti in afaceri si va continua reforma sistemului de sanatate.
In schimb, daca rabla functioneaza, dar ar face 3.700, proprietarul poate primi alocatie. Partea proasta este ca nu se stie cine trebuie sa evalueze aceste mijloace de transport, beneficiarul sau tot angajatii Directiei.
Astfel, cei care au masina adusa din strainatate nu mai au nici o sansa sa obtina pe rabla din fata casei avansul pentru o masina noua.
Daewoo Automobile Romania a epuizat cota alocata in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului national auto. Agentii de vanzare Daewoo au emis in doar cinci zile lucratoare Note de acceptare pentru toate cele 4.576 de autoturisme alocate marcii Daewoo, inscrierile incepand pe 6 iulie.
Taxa, succesoarea programului "Rabla" Sulfina Barbu a mai spus ieri ca eliminarea taxei de inmatriculare ar anula intr-o luna programul de innoire a parcului auto desfasurat in ultimii doi ani si pe care Executivul a cheltuit 89 de milioane de euro.
Programul de stimulare a innoirii parcului auto national cunoscut si sub denumirea de "Programul Rabla" va fi continuat si in acest an.
În primavara aceasta va aparea din nou programul Rabla si sigur va fi mai bine“, a precizat directorul Ion Ion.
Vanzarile Dacia in Romania ar putea scadea cu 15-20% in conditiile in care noua grila privind taxa de prima inmatriculare va intra in vigoare si daca in programul "Rabla" nu vor fi alocate fonduri pentru 100.000 unitati, a declarat vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe.
Persoanele fizice care isi inlocuiesc electrocasnicele cu un consum ridicat de energie vor primi de la stat un bonus de circa 50 de euro la cumpararea altor aparate noi, dar sumele vor fi disponibile doar pentru cateva zeci de mii de cetateni.
Cei care opteaza pentru un model Opel beneficiaza, pana pe 25 septembrie, prin programul "Rabla", de reduceri de pana la 2.435 de euro pentru Astra Classic, de pana la 2.910 euro pentru Noul Astra, respectiv de pana la 4.000 de euro pentru Vectra si Signum.
Programul va semana cu programul "Rabla", in sensul ca o serie de producatori si importatori de astfel de sisteme vor trebui sa se inscrie si vor trebui validati, pe baza unor criterii foarte bine stabilite.
Programul guvernamental este structurat pe un sistem asemanator programului Rabla, costurile fiind suportate tot de Administratia Fondului pentru Mediu (AFM).
Acest tip de program de buy-back, cunoscut ca "Programul Rabla", a fost lansat pentru innoirea parcului auto, insa a fost folosit si in alte domenii, inclusiv pe piata imobiliara.
El a aratat ca printre aceste masuri se afla suspendarea temporara a taxei de prima inmatriculare pentru masinile noi, continuarea programului rabla, supravegherea inmatricularii ilegale a autoturismelor second hand, si creditarea furnizorilor pentru catre Dacia.
Si as mentiona suspendarea temporara a aplicarii taxei de prima inmatriculare pentru masinile noi, continuarea asa-numitului program 'Rabla', supravegherea inmatricularii ilegale a autoturismelor 'second-hand' si, bineinteles, creditarea furnizorilor pentru uzinele Dacia".
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa vizita la Centrul de încercari automobile Titu, ca executivul va lua în discutie, în sedinta de astazi, majorarea taxei de poluare pentru masinile de ocazie si ca ar putea fi majorata prima de casare din Programul „Rabla“.Tariceanu a spus ca va avea discutii cu „sectorul auto“ în legatura cu majorarea primei de casare pentru masinile vechi, sustinând ca aceasta ar putea ajunge la „pragul psihologic“ de 1.000 de euro.
Ordonanta reia totodata masura adoptata deja de guvern pentru masinile Euro 4, respectiv scutirea de la plata pentru toate autovehiculele noi înmatriculate atât în România, cât si în celelalte state ale UE dupa 15 decembrie 2008“, a precizat purtatoarea de cuvânt a guvernului, Camelia Spataru.Prima de casare acordata prin programul „Rabla“, care vizeaza scoaterea din uz a masinilor mai vechi de 12 ani, a fost majorata de la 3.000 la 3.800 de lei pentru 60.000 de autoturisme, bugetul total alocat acestui program fiind de 228 de milioane de lei.
In ceea ce priveste masurile Guvernului de suspendare a taxei de poluare, de triplare a taxei de inmatriculare si de reluare de la 1 ianuarie a programului "Rabla" prin unitatile Remat pentru 50.000 de masini, Fourmont a declarat ca deciziile "sunt de natura sa regleze una din cele doua cauze care au provocat caderea pietei de automobile din Romania".
google-analytics.com