Cautare

202 de rezultate pentru "tichete rabla" (2.80 secunde)
Tichete se pot achizitionat exclusiv de pe www.iabilet.ro. Pentru cei care au cumparat deja bilete VIP, organizatorii ofera cinci bilete MEET&GREET prin tragere la sorti, detaliile urmand a fi anuntate pe www.metalhead.ro.
In ziua concertului, vor mai putea fi cumparate tichete la intrarea dinspre Parcul Izvor, in limita disponibilitatii. Concertul Queen + Adam Lambert din Piata Constitutiei se desfasoara cu sprijinul ArCuB.
Biletele se pot achizitiona de pe site-ul basmecucai.ro si iabilet.ro, dar si din magazine fizice, mai multe detalii fiind disponibile pe pagina de Facebook Pasarea Rock. Doritorii pot alege din mai multe tipuri de tichete:
Toate drepturile salariale (salarii si tichete de masa) restante ale salariatilor SC OLTCHIM sa fie acordate pana la data de 10.04.2013;
Constat insa ca intr-o tara in care se fac eforturi zilnice pentru pastrarea echilibrelor macroeconomice, pentru respectarea legii privind indexarea pensiilor, in care se cauta solutii pentru aducerea la un nivel decent a salarizarii pentru profesorii si medicii debutanti, in tara in care bietii functionari din primarii nu mai primesc de mult tichete de masa si au salarii de mizerie, exista niste cetateni cu privilegii financiare de-a dreptul insultatoare.
Edenred, principalul emitent de tichete de masa la nivel mondial si in Romania, a lansat ieri la restaurantul Messa din Bucuresti campania "Hai la 1 la masa!" pentru a-i ajuta pe angajatii romani sa aiba o alimentatie corecta si sanatoasa, incepand cu unul din cele mai importante obiceiuri alimentare:
tichete de masa in valoare bruta de aproximativ 197 lei / luna, acordate din prima zi de munca, asigurare de sanatate, prima de vacanta, prime de fidelitate, cupoane de magazin pentru sarbatorile de Pasti, Craciun sau pentru alte evenimente speciale, ajutoare financiare si zile de concediu suplimentare pentru evenimente deosebite din vietile angajatilor.
Acestea sustin ca legea trebuie imbunatatita si spun ca toti angajatii, din toate domeniile, ar trebui sa primeasca tichete de vacanta.
In primele zile de proteste, cele doua parti nu au ajuns la nici o intelegere, in conditiile in care sindicalistii cer 20 tichete de masa lunar si o marire salariala de 10%, iar administratia este dispusa sa ofere doar bonuri de masa, insa nu atat de multe pe cat se cere.
Profesorii au reluat protestele pentru cele 6 procente din saracie pe care le cer, pentru noua lege a salarizarii pe care o tot doresc a fi elaborata, pentru subventii, tichete de masa si alte necesitati.
Asta pentru ca, recent, compania de transport public a reinnoit sistemul de tichete, iar pentru inlocuirea cartelei au fost puse la dispozitie doar cinci puncte in tot orasul.
Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene a publicat lista completa a tuturor magazinelor din tara in care pot fi folosite tichetele sociale pentru alimente in valoare de 250 de lei.
AJOFM a organizat recent o bursa a locurilor de munca si, spre surpriza neplacuta a angajatorilor prezenti, posturile oferite nu au fost pe placul somerilor sau al celor care se aflau in cautarea unui serviciu, desi in unele cazuri salariile ajungeau pana la 1.000 de lei, plus tichete de masa.
Propunere de ultima ora a sindicatelor la intalnirea cu premierul Nicolae Ciuca. Sindicalistii vor ca valoarea tichetelor de masa sa creasca pana la 40 de lei.
Pe de o parte, guvernul sustine cu sume mari programul "Rabla", adica masinile mai vechi de zece ani sa le ducem la casare si sa stimulam achizitia de masini noi, mai putin poluante, dar si creatoare de locuri de munca, pentru ca o masina noua vine dintr-o fabrica, unde niste muncitori au primit un salariu pentru ca au facut masina.
Anul trecut, cand se vorbea despre "programul Rabla" pentru agricultura, specialistii din domeniu spuneau ca "75% din tractoarele si utilajele agricole sunt depasite moral si functioneaza de peste 40 - 50 de ani".
si din care sunt sustinute programele "Rabla" si "Casa Verde".... Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a confirmat pentru Gandul ca studiile vor fi sprijinite financiar de Fond.
Noaptea tarziu, dupa o zi intreaga de munca la primul numar al revistei Nouazeci, Stela Lie, eu si Lucian Vasilescu ne-am suit in masina celui din urma, un Fiat vechi de vreo 20-30 de ani, un automobil din copilaria noastra, o rabla buna, care se leaga bine in mintea mea cu ironia tandra si eleganta a lui Lucian.
Continuarea Programului "Rabla", construirea de case pentru specialistii din mediul rural, reabilitarea termica a blocurilor si a drumurilor judetene, Programul "Primul Siloz", vanzarea locuintelor ANL chiriasilor, sprijinirea IMM-urilor, dar si a autoritatilor locale care acceseaza fonduri UE prin acordarea de garantii de stat si masura somajului tehnic sunt alte masuri deja luate de guvern si prezentate de Emil Boc.
• S-a dat drumul la programul "rabla" pentru avioane: dai trei MIG-uri vechi si iei un F 16 la mana a doua!
google-analytics.com