Cautare

202 de rezultate pentru "tichete rabla" (2.51 secunde)
Administratia Fondului pentru Mediu a aprobat lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati care vor participa in 2008 la programul "Rabla", cel mai mare numar de autoturisme fiind alocat marcilor Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki, care vor putea vinde cate 3.199 de autoturisme.
Dealerii auto au primit in cele doua saptamani de derulare a primei etape din programul Rabla 4. ... Marcile Dacia, Renault-Nissan, Hyundai, Opel si Chevrolet au primit cele mai mari cote in cadrul primei etape a programului Rabla, cate 1.
Aflat in vizita la Santierul Naval "Daewoo Mangalia Heavy Industries" (DMHI), presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, ca in cazul acestui santier ar trebui gasite solutii similare celor de la Dacia, unde statul a promovat programul "Rabla", si de la Oltchim, unde s-au acordat garantii de stat.
"Rabla", buna pentru stat si pentru producatori Nenzen este de parere ca programul de reinnoire a parcului auto "Rabla" este unul foarte important si ca, in conditiile actuale de piata, atat producatorii, cat si importatorii au nevoie de sprijin din partea Guvernului.
Ministrul interimar al mediului, Barna Tanczos, a vorbit la Jurnalul de Seara de la Digi24 despre redeschiderea din decembrie a programului ,,rabla pentru electrocasnice" si despre modificarile care au fost aduse pentru aceasta noua editie.
Incepe o noua sesiune "Rabla pentru electrocasnice". De astazi cei care vor sa beneficieze de vouchere pot sa se inscrie in program.
Serviciul de Telecomunicatii Speciale a precizat, vineri, ca aplicatia utilizata de catre Administratia Fondului pentru Mediu in cadrul programului "Rabla pentru electrocasnice" nu a fost dezvoltata de STS.
Programul RABLA vine cu vesti bune anul acesta. Bugetul pentru 2022 este cel mai mare buget alocat pana acum programului.
Romanii care sperau sa se inscrie pentru programele Rabla Clasic si Plus mai au de asteptat. Noua sesiune de inscrieri pentru persoane fizice va intarzia cu saptamana, pentru ca Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis sa suplimenteze bugetele pentru programe.
Romanii care vor sa-si cumpere laptop-uri si tablete pot face acest lucru in a doua etapa a programului rabla pentru electrocasnice care a inceput astazi.
Programul "Rabla pentru sobe" este asteptat cu nerabdare in mediul rural, unde multe case sunt incalzite cu sobe vechi. Romanii ar putea primi pana la 10.000 de lei pentru inlocuirea lor.
Plus ca mai aveau niste sporuri, primeau tichete de masa. Acum nu mai au. Poate din cauza legislatiei, poate a lipsei de curaj.
buget pentru invatamant in 2006 de minim 6% din PIB, o noua lege a salarizarii, subventie pentru carte (200 euro/an), subventie tinuta vestimentara (250 euro/an), subventie pentru internet (10 euro/luna), tichete de masa pentru toti salariatii si prima de vacanta cat un salariu mediu brut pe invatamant.
Funar a declarat ieri ca actualele tichete de masa nu se justifica intrucat nu ar fi vorba decat de o "afacere" a unor firme conduse de apropiati ai Guvernului.
El a adaugat ca toti cetatenii ar trebui sa plateasca aceeasi taxa, dar sa se acorde ajutoare sub forma de tichete de masa sau bonuri valorice pentru cei nevoiasi.
Si aici este stipulat clar ca taxarea se va face pe baza de parcometre, dar si ca, pana la montarea acestora, SC Cronos poate emite tichete.
Vreau ca oamenii mei sa aiba salariile la fel de mari ca la Apaterm si sa primeasca si ei tichete de masa.
Alte cheltuieli In proiectul de buget al Senatului pe 2007 este prevazut ca mobilierul si aparatura birotica vor costa 3,6 milioane de lei, iar cheltuielile de personal (salarii, indemnizatii, sume forfetare, tichete de masa, banii pentru locuintele de serviciu, contributiile la asigurari) sunt de 67 de milioane de lei.
Tichetele si masinile nu sunt pentru deputati! Cat priveste sumele acordate pentru tichete de masa, care se vor din 2008, si pentru masini (n.r.
Am obtinut si un procent de 15% la salarii pentru cei care nu primesc tichete de masa, dar si eliberarea gratuita a unor certificate medicale, certificat prenuptial, fisa medicala pentru obtinerea carnetului de sofer etc.
google-analytics.com