Cautare

202 de rezultate pentru "tichete rabla" (4.52 secunde)
Unul dintre cele mai mari succese ale anului 2007 pentru Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD) il reprezinta programul de reinnoire a parcului auto "Rabla 2007", care a costat 50 de milioane de lei si a scos din circulatie aproape 16.500 de masini uzate, in 2007, a declarat, intr-o conferinta de presa, ministrul de resort, Attila Korodi, care a prezentat bilantul activitatilor anului 2007 la nivelul ministerului.
Administratia Fondului pentru Mediu a aprobat lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati care vor participa in 2008 la Programul "Rabla", cel mai mare numar de autoturisme fiind alocat marcilor Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki.Potrivit listei producatorilor, importatorilor si distribuitorilor autorizati, inscrisi in programul de stimulare a innoirii parcului auto national in 2008 si validati, in sedinta de vineri, a Comitetului de Avizare al Administratiei Fondului pentru Mediu, cel mai mare numar de autoturisme a fost aprobat pentru marcile Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki - cate 3.199 de autoturisme.
Suma, necesara pentru achizitionarea a 12.576 de autoturisme noi, a ramas nedistribuita din prima etapa a programului "Rabla" si a fost repartizata producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati ai acestora, care au utilizat cel putin 80% din suma contractata in prima etapa.
Producãtorii ºi importatorii de maºini, care doresc sã intre in Programul “Rabla” 2009, iºi pot depune dosarele la Administraþia Fondului pentru Mediu (AFM) panã pe data de 27 februarie a. ... Anul acesta, Rabla aduce ca element de noutate majorarea primei de casare la 3.
Seful legislativului judetean crede ca programul "Rabla" pentru tractoare, suspendat de actualul guvern, ar fi dat o speranta acestei fabrici.
, ca prima de casare pentru masinile schimbate prin programul Rabla ar putea creste in vara, daca dealerii auto nu vor putea sa-si respecte angajamentele, pe fondul crizei. ... Programul Rabla va incepe astazi, 11 martie a.
Prima de casare nu va fi majorata in acest an, insa programul Rabla ar putea fi extins la persoane juridice, a declarat ieri ministrul mediului, Nicolae Nemirschi.
000 de autovehicule oferite prin intermediul primei etape a programului Rabla, romanii au cumparat doar 10.
Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, anunta oficial ca agentii economici vor putea sa-si schimbe masinile mai vechi de 10 ani cu autoturisme noi, in cadrul celei de-a treia etape a programului Rabla, ce va incepe la 1 septembrie, dar dupa adoptarea unei scheme de ajutor de stat pe trei ani.
Scade valoarea rablelor Editia 2011 a programului "Rabla" ... Ministrul a precizat ca modificarile ar urma sa intre in vigoare de la data de 1 februarie 2011, atunci cand va incepe editia din anul viitor a programului Rabla.
Statul intareste legislatia privind valorificarea/reciclarea si comercializarea componentelor provenite din dezmembrarile auto in cadrul Programului Rabla. ... Programul Rabla 2012 va debuta cel mai probabil in luna martie, avand in etapa initiala prevederi financiare pentru casarea a 30.000 de autovehicule mai vechi de zece ani.
ale pietei auto sunt inregistrate anual prin programul "Rabla". ... In urmatorii doi ani, in ciuda derularii programului "Rabla", dealerii din Oltenia nu au reusit sa vanda mai multe autoturisme noi.
Deja s-a anuntat ca bugetarii nu vor mai primi bonuri de masa, tichete cadou si nici tichete de vacanta. De asemenea este posibil ca practica reducerii salariilor prin concedii fara plata fortate.
De asemenea, sindicalistii mai reclama si neacordarea de tichete de masa, "caci la intoarcerea bugetului de la aprobarea Guvernului la rubrica tichete erau trecuti 0 lei” si conditiile improprii de munca, "care constituie mai degraba un conflict de drepturi, decat de interese”, dupa cum ne-a precizat Gheorghe Spanu.
Au fost criticate, pe rand, proiectele de hotarare privind acordarea de tichete sociale, de ajutoare pentru pensionari si de tichete cadou pentru cadrele didactice din Mangalia.
Agentia Eximtur a vandut in perioada 1 mai-19 iulie pachete turistice prin tichete de vacanta in valoare de 765.
Cei aproximativ 150 de angajati ai Consiliului Judetean Gorj vor primi cu ocazia Sarbatorilor de iarna tichete-cadou in valoare de 100 de lei. ... "Salariatii CJ Gorj iau zilele acestea tichete-cadou de 100 de lei de persoana.
Cei aproximativ 150 de angajati ai Consiliului Judetean Gorj vor primi cu ocazia Sarbatorilor de iarna tichete-cadou in valoare de 100 de lei. ... "Salariatii CJ Gorj iau zilele acestea tichete-cadou de 100 de lei de persoana.
Legea prevede si ca in 2011 nu vor fi acordate prime, tichete de masa, tichete cadou si de vacanta, iar orele suplimentare vor fi recompensate doar cu timp liber.
Directorul sucursalei galatene a unei firme de asigurare-reasigurare din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, fiind prins de specialistii Serviciului Investigatii Fraude ca emitea tichete de asigurare RCA chiar daca nu avea dreptul.
google-analytics.com