Cautare

3613 de rezultate pentru "thr marea neagra" (2.92 secunde)
Acesta a demarat primele evaluari de teren in Marea Neagra, avand ca metodologie de lucru documentarea istorica, consultarea datelor batimetrice, scanarea fundului marii si interpretarea acesteia, scufundare cu echipament autonom, inregistrari foto-video, masuratori si coordonate GPS.
- Un Shanghai romanesc la Marea Neagra? ... Constanta poate deveni un Shanghai romanesc la Marea Neagra pana in 2020, o placa turnanata financiara si industriala, de transport martim, in intreaga zona.
Ambasadorul Rusiei la Bucuresti ,nu exclude un conflict militar la Marea Neagra. "Drumul este plin de amenintari".
Ministrul energiei, Virgil Popescu, spune ca primele gaze extrase din Marea Neagra vor intra in reteaua nationala anul viitor, urmand ca in 2026 cantitatea sa fie suplimentata simtitor, odata cu exploatarea perimetrului detinut de OMV Petrom si Romgaz.
Ca zice presedintele Basescu despre Marea Neagra ca e „lac rusesc“? ... Nave straine - declara Lavrov - nu pot intra in Marea Neagra decat in baza stravechii si anacronicei conventii de la Montreux.
Rusia foloseste 30 de nave si 12.000 de militari in regiunea Marii Negre. Rusia a inceput exercitiile militare in Marea Neagra. In Belarus sunt deja 100.000 de militari din Rusia.
Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii: Marea Neagra este rampa de lansare a Rusiei
Un petrolier arde in Marea Neagra, in acest moment, asta la doua saptamani dupa un aparent atac rusesc.
Guvernul Bulgariei a atras atentia cu privire la prezenta unor mine care plutesc in deriva in Marea Neagra, ajunse in zona de pe tarmul orasului portuar ucrainean Odesa si care pun in pericol traficul maritim.
Romania va avea gaze naturale si din alte surse iarna viitoare, inclusiv din Marea Neagra, iar incepand de anul acesta vom avea un miliard de metri cubi de gaze in plus, a anuntat ministrul Energiei, Virgil Popescu.
E nevoie de o consolidare consistenta, echilibrata pe Flancul Estic. Iohannis: E nevoie de o prezenta militara sporita aliata si la Marea Neagra.
Ministrul turc al Apararii, Hulusi Akar, a declarat la o intalnire cu lideri ai partidului de guvernamant ca exista suspiciuni ca 400 de mine ar fi fost intentionat lasate in deriva in Marea Neagra, conform presei din Turcia.
Premierul Nicolae Ciuca a cerut Romgaz si OMV Petrom sa inceapa programul de investitii in Marea Neagra, astfel incat extractia gazelor sa inceapa "cel putin la termenul asumat, finele anului 2026".
Romgaz preia de la Exxon 50% din perimetrul de gaze Neptun Deep din Marea Neagra. Nicolae Ciuca a cerut Romgaz si OMV Petrom sa inceapa programul de investitii.
Primele gaze din Marea Neagra ies la suprafata intr-o luna. Black Sea Oil&Gas incepe productia in zacamintele Ana si Doina.
In Marea Neagra calmul este relativ. Sunt 14 nave, in acest moment, care blocheaza portul din Ucraina si chiar ar exista campuri de mine desprinse din zona litoralului ucrainean.
Romania poate incepe imediat exploatarea gazelor din Marea Neagra, este anuntul facut miercuri de ministrul Energiei, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea Offshore.
James Stavridis a afirmat ca in cateva sapamani se va infiinta o misiune maritima pentru escortarea navelor cu cereale din principalul port ucrainean la Marea Neagra - Odessa.
Nava romaneasca cu 75 de militari la bord, avariata | A lovit o mina de razboi in Marea Neagra
Rusia ameninta ca va renunta la reinnoirea acordului privind exportul de cereale prin Marea Neagra, daca plangerile nu ii sunt ascultate, scrie Reuters.
google-analytics.com